sagol canım evet haklısın hem 2012 hemde 2013 gelini sayılırım
tercıh ettığınız otelde çok iyi ama eşimin abisi ve yengesi de oraya gitti şimdi bende aynı oteli tercih etmek istemıyorum açıkcası
:))
malum durumlar
ama otel çok iyi deluxe mi yoksa spa olanamı gıdıyorsunuz? bırde 3080 di fiyatı hala oylemi?
22 haziran düğünü olanlar mı? bende bende varım
hoşgeldinnnnnne güzel aynı gün evleniyoruz
sen neredensin canım?
hoşbuldum canım
ben kocaeliden :)
ne güzel siz hazırlıklara başlamışınız bizde daha bi hazırlık yok sadece gün belli
hmm.. az kaldı aslında bence başlamalısınız artık canım
ayrı yerlerde misiniz ondan mı henüz hazırlık yok
şu an ayrı şehirlerdeyiz canım
geçen ay başka bir ile atandı nişanlım
siz evi, eşyaları falan ayarladınız mı? nişanlım bunları nisan ayı gibi ayarlamaya başlarız diyor
bizim evimiz var nişanlım oraya yaşıyo zaten 1 küsür senedir
eşyalarımız da tamam gibi bişey en son yatak odasını da hallettik
mobilyaların teslim süredi 1 ayı bulabiliyo onu gözönünde bulundurun canım ama çok da geç bi tarih değil nisan
sadece beyaz eşya mobilya vs aynı zamana denk geleceğinden hem maddi hem fiziki olarak yorulabilirsiniz
balayını halledebilirsiniz 7 ocağa kadar erken rezervasyon şansı var ets de
ne güzel her şeyi halletmişiniz siz
çok koşuşturmalı olacak son aylarımız ama yapacak bi şey yok
balayı için de kiralık tatil villalarını düşünüyorduk ama maddi nedenlerden dolayı yaptığımız planları bozmak zorunda kaldık
nişanlım daha sonra gideriz diyor ama kalan işe kar yağarmış pek ümidim yok
Kızlar hepinizin şimdiden hayırlı olsun =) Allah kısmet ederse bizim için de o güzel tarih 22 haziran.. Rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah.. Hazırlığım yok denecek kadar az ama kafama takmıyorum, su akar yolunu bulur.. Etrafımzıda bizi seven insanlar, dostlar, akrabalar oldukça düğün dernek olayları kolaylaşır Allah'ın izniyle.. Bir zamanlar nasıl geçecek bunca vakit diyordum bir baktım ki son 6 ayın içine girmişiz.. Tatlı telaşlar bunların hepsi, hepsinin tadını çıkartmanızı diliyorum.. Kolay gelsin hepimize =))
sonunda balayı işi tamamdırr,aynı oteldeyızzz :)
Cornelia Diamond bekle biz geliyoruzzzz :)
hayırlı olsun canımmmm
hangi günler ordasınız, belki karşılaşırız
24-29 arası ordayız cnm,sonrada olymposa devam edicez yada bursaya geri dönüp pazar gününü evimizde geçireceğiz
özgemmmm ben 23 haziran bu topiğe girebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?