ocak sonu subat bası hava nasıl olur tahmınınız varmı? 2012 de nasıldı hatırlıyormusunuz?
bir 22 haziran düğünüde bizdenn :)
eveeet tahmin ettiğim gibi çoğalıyo 22 hazirancılar
merhaba canımmm
sen ne alemdesin, hazırlıklar ne aşamada?
ınsallah oyle olur
sen de hazıran gelınıydın sanırım oyle mı?
Bu arada bı suru 22 hazıran gelınıne rastlamıstım sozde ama suan kımse yok ortada :)
bende hazırlıklar biraz yavaş kızlar,nişanlım yurtdışında olduğu için büyük hazırlıklara Şubattan sonra başlayacağız.şimdilik kendi başıma yapabilecekleri tamamlıyorum.onun haricinde şuan acilen balayı yerine karar vermemiz gerektiğini düşündüğümüzden,hummalı bir şekilde netten tatil yerleri araştırıoruz.
sen balayınıda ayarladığını yazmışsın,neresi nsl biyer ayarladın?
evet canım ben de hazıran geliniyim nasipse 9 haziran
canım biz cornelia diaomond oteli ayarladık
antalya-belekte.. benim çok istediğim bi yerdi, nişanlımın da hoşuna gitti
siz de yavaştan ayarlayın erken rezervasyonlar varken
önce seni yollucaz arkandan biz gelicez desene
canım biz cornelia diaomond oteli ayarladık
antalya-belekte.. benim çok istediğim bi yerdi, nişanlımın da hoşuna gitti
siz de yavaştan ayarlayın erken rezervasyonlar varken
önce seni yollucaz arkandan biz gelicez desene
orayı bılıorum cnm,netten arastırırken bende cok begenmıstım ancak bızım tercıhımız antalyadan once bodrum oldugu ıcın o tarafta arastırıoruz,bıldıgın yada arastırırken denk geldıgın hosuna gıden bıyer varsa bakabılırım
bir 22 haziran düğünüde bizdenn :)
havaya hiç güven olmuyo ki canım şimdi ne desem yalan olur yani
dışarı da mı yapmayı düşünüyon nişanı? eğer öyleyse hiç riske etme bence havalar buz gibi çünkü
bodrum için de rixoslar ya da voyagelar iyi olabilir canım ikisi de kaliteli oteller
ama yine de çok bi bilgim yok o konuda
aynen üzerinde yoğunlastıgım otel gruplarını soledın,sanırım baskada yok,onlardan bırınde karar kılsam ii olucak sanırım
bu arada hangi şehirdesin?
kızlar slm
22 olmasada sizden bir hafta sonra 30/06/2013 de biz evleniyoruz...
gerçi evlendik te bir türlü evlilik moduna giremedik (12/12/12 de nikah yaptık )
ballayı erken rezervasyonları açılmış voyage belek tavsiye edilen yerler arasında bir bakın diyorum
ya da sizin tavsiye edecegizniz bir otel?
sagol canım evet haklısın hem 2012 hemde 2013 gelini sayılırım
tercıh ettığınız otelde çok iyi ama eşimin abisi ve yengesi de oraya gitti şimdi bende aynı oteli tercih etmek istemıyorum açıkcası
:))
malum durumlar
ama otel çok iyi deluxe mi yoksa spa olanamı gıdıyorsunuz? bırde 3080 di fiyatı hala oylemi?
peki abilerden aldığın izlenim nsl,en azından bize fikir olsun gidip gitmemek için.
bende aynı seyı voyage belekte yasıorum,kuzenım ve arkadslarım gıttı,ondan oraya bakmak bıle ıcımden gelmıo ama harıka bıyer olduıgunu soluolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?