22.06.2013 tarihinde evlenecek olan var mı?

aLLeGRia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2007
9.565
14
0
Tekirdağ
Merhaba arkadaşlar
22 haziran oldukça populer bir tarih..forumda da birçok arkadaşla karşılaştık aynı tarihte evlenecek olan
Benim gibi bu güzel tarihte evlenecek olan kaç kişi vardır acaba?

Son düzenleme:
ne kadar güzel allah mutlu etsin bir ömür boyu insan böyle görünce o kadar imreniyor ki kendinin bazen hiç giyemiyeceğini zannediyor

benimde düğünüm kısmetse 22 haziranda.. salonumuzuda tuttuk.. hayırlısı artık...

benimde düğünüm kısmetse 22 haziranda.. salonumuzuda tuttuk.. hayırlısı artık...

merhaba canımm bı gundas daha buldum mutluyum :)
bız de dugun salonumuzu taa gecen hazıran ya da temmuzda tutmustuk yanılmıyosam..zaman ne cabuk gectı
bız de en son balayımızı hallettık :)

işte bu başlıgı beklıyordum:)) benımde 22 hazıranda sadece salon tutuldu gerı bırsey yok:) balayı beyaz esya mobılya ev hepsıı beklemedee:)

inşallah yaa:) ben bıraz garantıcıyım galıba rahatsız hıssedıyorum kendımı boyle olunce hersey muallakta gıbı:) ee sende neler ver neler yok?

benim çok bişey kalmadı gibi
nişanı geçen haziranda yapmıştık o nedenle yavaş yavaş hallediyorum
en son balayını hallettik
şimdi durgun dönemdeyim, yeni yıldan sonra yatak odası bakıcaz

tabı benım nısanda var daha subattaa oda ayrı dert ıste:)

buyuk nısan olucak bebegım salonda suan bohca mohca derdındeyız:)... Senın nasıl olmustu?

biz aile ve yakın akrabalar eşliğinde evde yapmıştık
bohça olayları zevklidir ya
biz birbirimize almıştık nişanlımla geze geze.. aileleri de kendi haline bırakmıştık onlar da kendi kendilerine yaptılar bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…