• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

22.06.2013 tarihinde evlenecek olan var mı?

aLLeGRia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2007
9.565
14
0
Tekirdağ
Merhaba arkadaşlar
22 haziran oldukça populer bir tarih..forumda da birçok arkadaşla karşılaştık aynı tarihte evlenecek olan
Benim gibi bu güzel tarihte evlenecek olan kaç kişi vardır acaba?

Son düzenleme:
ne kadar güzel allah mutlu etsin bir ömür boyu insan böyle görünce o kadar imreniyor ki kendinin bazen hiç giyemiyeceğini zannediyor :(

benimde düğünüm kısmetse 22 haziranda.. salonumuzuda tuttuk.. hayırlısı artık...

benimde düğünüm kısmetse 22 haziranda.. salonumuzuda tuttuk.. hayırlısı artık...

merhaba canımm bı gundas daha buldum mutluyum :)
bız de dugun salonumuzu taa gecen hazıran ya da temmuzda tutmustuk yanılmıyosam..zaman ne cabuk gectı
bız de en son balayımızı hallettık :)

işte bu başlıgı beklıyordum:)) benımde 22 hazıranda sadece salon tutuldu gerı bırsey yok:):P balayı beyaz esya mobılya ev hepsıı beklemedee:)

inşallah yaa:) ben bıraz garantıcıyım galıba rahatsız hıssedıyorum kendımı boyle olunce hersey muallakta gıbı:) ee sende neler ver neler yok?

benim çok bişey kalmadı gibi
nişanı geçen haziranda yapmıştık o nedenle yavaş yavaş hallediyorum
en son balayını hallettik :1:
şimdi durgun dönemdeyim, yeni yıldan sonra yatak odası bakıcaz

[ı]
benim çok bişey kalmadı gibi
nişanı geçen haziranda yapmıştık o nedenle yavaş yavaş hallediyorum
en son balayını hallettik :1:
şimdi durgun dönemdeyim, yeni yıldan sonra yatak odası bakıcaz
[/ı]

tabı benım nısanda var daha subattaa oda ayrı dert ıste:)

buyuk nısan olucak bebegım salonda suan bohca mohca derdındeyız:)... Senın nasıl olmustu?

biz aile ve yakın akrabalar eşliğinde evde yapmıştık
bohça olayları zevklidir ya :1:
biz birbirimize almıştık nişanlımla geze geze.. aileleri de kendi haline bırakmıştık onlar da kendi kendilerine yaptılar bişeyler

biz aile ve yakın akrabalar eşliğinde evde yapmıştık
bohça olayları zevklidir ya :1:
biz birbirimize almıştık nişanlımla geze geze.. aileleri de kendi haline bırakmıştık onlar da kendi kendilerine yaptılar bişeyler
[/

BAKALIM BIZ NASIL YAPICAZ DAHA ODA NET DEGIL TABII:)?

Back