21 Yıllık Komşuları Tarafından Öldürülen Genç Kızlar

Çok kötü çok acı babanın yerine koydum kendimi nefesim kesildi. Evlat acısı çok büyük bir değil iki evlat😢 yıllarca yastığa baş koyduğu eşi can çekişiyor hastane de gonca gül evlatları toprak altında😢

Peki ya O o şerefsiz kanı bozuk azman orospu ya ne olacak o yaşıyor ya yaşıyor halen nefes alıyor ya dünyayı görüyor peki o kızlar ya anneleri 😠 nefret doluyum şu an karşıma gelse acımam ligme ligme ederim onu ya nerede adalet nerede hani insan hakları?

Bu ülkede ne yazık ki o serefsizlere daha çok değer ver veriliyor. Hapiste devlet tarafından besleniyor peki ya o katledilen genç kızlar ya anneleri onların yaşadıklarının bedeli ne olacak kim verecek bu adaleti?

Ben ce derdest edilip o babaya verilmeli hiç acımadan vahşice öldürmeli ki giden geri gelmez maalesef ama en azından babanın bir nebze içi soğurdu.

Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın ya, böyle haberleri görünce kanım donuyor, ruhum çekiliyor. Çok üzücü, çok korkunç, çok acı. Ne dense boş. Allah o pisliğin belasını versin, umarım kan kusa kusa geberir, öyle kolay göçüp gitmez bu dünyadan, dilerim her gün gebermek için dua eder de bir türlü geberemez. Sen gözünden sakınarak büyüt, sonra ruh hastası sapığın teki gelsin, canını yaksın gül gibi gencecik evlatlarının. Of... Kahroldum gerçekten. Mekanları cennet olsun. Allah ailesine, çevresine sabır versin. Anneye de acil şifalar. Yani anne için de ne dileyeceğimi bilemedim inanın. İyileşip ayağa kalksın inşallah da sonrası da var. Umarım tutunacak, ayakta kalmasını sağlayacak kadar anlamlı bir dalı vardır hayatta.

Sanirim turkiyede yasamamanin en buyuk artisi bu , boyle haberleri duymamak , bilmemek , gormemek
Okurken gozlerimden yaslar suzuldu , hele o instagram fotografi
Piril piril 2 genc kadin , ne kadar buyuk bir aci hem aileleri icin hemde hayatlarina dokunduklari insanlar icin
Aksam twit atacagim ama adalete o kadar guvenim kalmamis ki , keske bu adami kizlarin babasina verseler de cezasini o verse diye geciyor icimden

Sizin de basiniz sagolsun , huzur icinde yatsinlar

katılıyorum tecavuzculer boyle sosyopatlar uyutulmalı . aslında gayet ınsancıl yok olmalarını ıstıyoruz bu acıyı tecrube eden bırı tırnaklarıyla parcalayarak öldurmek ısteyebılır ama sahsen ben ınsan haklarına daha ılımlı sekılde ,ınsan olmanın hakkını koruyarak, kıbarca dırek uyutulmasını ıstıyorum boylelerının.

hayır bırde adam yerıne ınsan yerıne konuluyorlar, cınnet gecırtıp sırf yasattıgı acı sebebıyle gırtlaklanacaklar kanunlarda bunları adamdan sayıp ceza verecek gerek yok dırek uyutulsunlar cehennemın dıbıne kadar
Kuzenlerimdi canım o yavrular :KK43: günlerdir öyle sövüyorum öyle beddualar ediyoruz ki. Sürüne sürüne gebersin inşallah, ne istedin o günahsız yavrulardan :KK43:

Kuzenlerimdi canım o yavrular :KK43: günlerdir öyle sövüyorum öyle beddualar ediyoruz ki. Sürüne sürüne gebersin inşallah, ne istedin o günahsız yavrulardan :KK43:
canım... basın sagolsun cok cok uzuldum :KK43: allah rahmet eylesın sabırlar versın cok zor cok uzuldum :KK43:

Başınız sağ olsun, çok üzgünüm. Acınızı paylaşıyorum, elimden başka bir şey gelmiyor. Twitter'da olacağım akşam.

Merhaba kızlar,

Bu sefer günlerdir içimizi kavuran bir konu için yazıyorum. @Kazen konu ile ilgili sizi bilgilendirmiştim umarım özel mesajımı görürsünüz.

27 Haziran Perşembe günü yakın akrabam olan bir aile yok oldu. 25 yaşında mesleğini çok seven gencecik bir öğretmen ile 18 yaşındaki pırıl pırıl kardeşi, 21 yıllık karşı komşuları tarafından katledildi. Affedin lütfen baştan tekrar tekrar anlatıp olayı hafızamızda canlı tutmak bizi mahvediyor, bilgi edinmek istersiniz diye çıkan haberlerden örnekleri ekliyorum. İki yavrumuz Şeyma ve Tuğba ahirete göçtü, annenin durumu ağır beyninde kurşunla uyutuluyor. Babaları perişan, ne durumda olduğunu anlatabileceğim bir kelime lugatımda yok. 21 yıldır karşı dairelerinde oturan sapık şerefsizin biri tüm ocağını söndürdü. Çok düzgün yaşayan kalender bir aile idi, günlerdir şoktayız hala. Sapık herif en küçük çocuğundan da küçük olan, kendinden 30 yaş küçük Şeyma'yı 6 yıldır sevdiğini (!), Şeyma'nın da onu sevdiğine inanıp hep bir adım beklediğini falan söylemiş ifadesinde. Bir cinnet ya da sarhoşluk durumu değildi, planlayıp tasarlayarak evin babasının evden çıkmasını bekleyerek saldırdı. Hemen ardından ruhsatsız tabancasıyla birlikte karakola teslim oldu, çünkü linç edilmekten korkuyordu. Üzerinden cinsel gücü artırıcı haplar falan çıkmış pisliğin.

"Hafifletici sebepler" bilmem neler olmadan, aynı katta oturmak dışında hiçbir suçları olmayan günahsız bir aileyi katleden bu sapığın en ağır cezayı almasını istiyoruz. Birileri sesimizi duysun istiyoruz :KK43: haftasonu Twitter'da hashtag çalışması başlattık ve tt listesine girebildik. Bu sefer daha planlı şekilde duyurmaya çalışıyoruz, 3 Temmuz Çarşamba akşamı yani bugün saat 21:00'dan itibaren #şeymavetuğbaiçinadalet hashtagi ile Twitter'da olacağız. Bir tweet dahi atsanız Allah sizlerden razı olsun kızlar. Bizim yüreğimiz yandı, başkalarınınki artık yanmasın. Dünyada çok cani var biliyorum :KK43: ama en azından artık cesaret edemesinler.

Bu akşam saat 21:00'da Twitter'da görüşmek üzere. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederiz.

Eki Görüntüle 2284739 Eki Görüntüle 2284740
Eki Görüntüle 2284759

Ne igrenc zamanlardayiz ya tahmini cocukluklarini bilir ikisininde 21 sene dile kolay. Kimin aklina gelir ki herkes sapik artik gozumde kimseye guvenim kalmiyor. Allah rahmet eylesin ve umarim adalet bu sefer yerini bulur cunku uzun zamandir ulkede adalet sadece erkeklere isliyor.

pipisini kesip öyle hapsetmek lazım.. :sinirli:
Vallahi de yetmez billahi de yetmez.. Besle, büyüt, okut, meslek sahibi olsun. Bakmaya kıyamadığın evlatlarına sapıkça hisler beslenilsin.. Ailen darmadağın edilsin, cehennemi yaşatsın.. Diri diri derileri yüzülsün, farelere kemirtilsin, inleye inleye son nefesini veremesin nerde aşağılık, sapık zihniyet varsa yok olsun. Arınsın bu insanlık

Namussuz herif. Gencecik kızlar her gördüğümde gözlerim doluyor. Nasıl bir sapıklık bu anlamıyorum. İşte erkeklere bu kadar değer verilip pohpohlayınca her şeye hakları oldukları düşünülüyor. Hiç akıl mantık süzgeci de yok bu benim kızım yaşında benle o ne alaka da demiyor. Önündeki az bi fazlalık yüzünden buna hakkı olduğunu düşünüyor. Umarım en ağır şekilde cezalandırılır ve hapiste de gün yüzü göstermezler.

Merhaba kızlar,

Bu sefer günlerdir içimizi kavuran bir konu için yazıyorum. @Kazen konu ile ilgili sizi bilgilendirmiştim umarım özel mesajımı görürsünüz.

27 Haziran Perşembe günü yakın akrabam olan bir aile yok oldu. 25 yaşında mesleğini çok seven gencecik bir öğretmen ile 18 yaşındaki pırıl pırıl kardeşi, 21 yıllık karşı komşuları tarafından katledildi. Affedin lütfen baştan tekrar tekrar anlatıp olayı hafızamızda canlı tutmak bizi mahvediyor, bilgi edinmek istersiniz diye çıkan haberlerden örnekleri ekliyorum. İki yavrumuz Şeyma ve Tuğba ahirete göçtü, annenin durumu ağır beyninde kurşunla uyutuluyor. Babaları perişan, ne durumda olduğunu anlatabileceğim bir kelime lugatımda yok. 21 yıldır karşı dairelerinde oturan sapık şerefsizin biri tüm ocağını söndürdü. Çok düzgün yaşayan kalender bir aile idi, günlerdir şoktayız hala. Sapık herif en küçük çocuğundan da küçük olan, kendinden 30 yaş küçük Şeyma'yı 6 yıldır sevdiğini (!), Şeyma'nın da onu sevdiğine inanıp hep bir adım beklediğini falan söylemiş ifadesinde. Bir cinnet ya da sarhoşluk durumu değildi, planlayıp tasarlayarak evin babasının evden çıkmasını bekleyerek saldırdı. Hemen ardından ruhsatsız tabancasıyla birlikte karakola teslim oldu, çünkü linç edilmekten korkuyordu. Üzerinden cinsel gücü artırıcı haplar falan çıkmış pisliğin.

"Hafifletici sebepler" bilmem neler olmadan, aynı katta oturmak dışında hiçbir suçları olmayan günahsız bir aileyi katleden bu sapığın en ağır cezayı almasını istiyoruz. Birileri sesimizi duysun istiyoruz :KK43: haftasonu Twitter'da hashtag çalışması başlattık ve tt listesine girebildik. Bu sefer daha planlı şekilde duyurmaya çalışıyoruz, 3 Temmuz Çarşamba akşamı yani bugün saat 21:00'dan itibaren #şeymavetuğbaiçinadalet hashtagi ile Twitter'da olacağız. Bir tweet dahi atsanız Allah sizlerden razı olsun kızlar. Bizim yüreğimiz yandı, başkalarınınki artık yanmasın. Dünyada çok cani var biliyorum :KK43: ama en azından artık cesaret edemesinler.

Bu akşam saat 21:00'da Twitter'da görüşmek üzere. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederiz.

Eki Görüntüle 2284759

Bu nasıl bir acıdır .... Bu adamı babaya versinler ki lime lime etsin etlerini yine soğumaz içi.

Merhaba kızlar,

Eki Görüntüle 2284759

Allahım nelerle karşılaşıyoruz ya yok yere öldü iki can.Gerizekalı birinin takıntısı yüzünden.İnanmak çok güç,çok zor bir durum.Allah babalarına sabır versin.Yazık çok yazık

Merhaba kızlar,

Eki Görüntüle 2284759

Edecek beddua, diyecek söz bulamıyorum, başınız sağolsun
Gencecik filizler, anaları garip, babalarını düşünemiyorum bile
Aklıma ortaçağ işkenceleri geliyor, böyle tırnaklarını söke söke akbabalara yem edeceksin, günlerce ölmeyecek it

Haberi hatırlıyorum. Kardeşi yaralı diye biliyordum.
Allah sevenlerine sabır versin..

Ruh hastası manyak. Yolda görsen adam demezsin. O pislikle pırıl pırıl kızın ne işi olur? Allahın belası. Girdiği yerde çürüsün inşallah..

Yani anne için de ne dileyeceğimi bilemedim inanın. İyileşip ayağa kalksın inşallah da sonrası da var. Umarım tutunacak, ayakta kalmasını sağlayacak kadar anlamlı bir dalı vardır hayatta.

Bu benim de aklıma geldi malesef :KK43:
Anne fiziken iyileşse bile ruhu yaralı artık. Hayatı bitti bundan sonra o anne babanın.
Bu acıyla nasıl devam edilir ki?

Olay maalesef ki semtimizde meydana gelmis, o gunlerde ambulans sesleri filan duyduk ama haberi sonradan okuduk gördük. Allah'im gencecik arkadaslarimiza rahmet etsin, annecigimize sifa versin, babacigimiza sabir versin.
Cok zor durumlar. Ne diyecegimi de bilemiyorum. Tabii ki de alacagi en üst cezayi almali o amca kılıklı sapik komsu. Böyle suclarin karsiligi idam olmali (dilerim yapilir bir gün). Komsu deyip yaşlı amca deyip guvenemeyecegiz de kimseye artık.
Inanin korku geldi haberi duyunca, yakin mahallemiz, birkac sokak ötemizde olay. Yarin bi gün bizim basimiza ne gelir diye korkuyor insan.
Başınız sag olsun canim Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko
Aksam Twitter'da olacagim insaallah, hatta belediye baskanimizi da etiketleyip haberdar edeyim, ilgilenir filan...
Bir de imza toplayan bir grup varmis canim, onun nerde oldugunu öğrenemedim, bilgin olursa haber eder misiniz?
Canım eğer görev yaptığı okula adının verilmesi için toplanan imzaları diyorsan onları da biz başlattık. Bir toplantı yapıldı akrabalar tarafından, iş bölümü yapıldı büyükler hukuki meselelerle gençler de sosyal medyada duyurulmasıyla ilgileniyor. Şimdilik çalıştığı okul değil ama MEB’den Urfa merkezde yeni açılacak bir okula adının verileceğini belirtip açılışa kızların babalarını davet ettiler. Saolun çok desteğiniz için, tek tek yazamıyorum şu an hastanedeyim ben de ama inanın çok seviniyoruz desteklerinize allah razı olsun.
canım... basın sagolsun cok cok uzuldum :KK43: allah rahmet eylesın sabırlar versın cok zor cok uzuldum :KK43:
Başınız sağ olsun, çok üzgünüm. Acınızı paylaşıyorum, elimden başka bir şey gelmiyor. Twitter'da olacağım akşam.
Allah razı olsun arkadaşlar, hem dilekleriniz hem de destekleriniz için. Sosyal medya önemli bir güç, ilk günler (teşbihte hata olmasın) sanki ölümü bekleyen iki ihtiyarı defnettik öyle bir sessizlik diye üzülürken şimdi sesimizi duyurmaya başladık, devlet tarafında da yankı buldu sesimiz ziyarete gelenler oldu. Hiçbir ceza o babanın ölümle cebelleşen annenin acısını dindirmez, bizlerse keşke elimize sadece beş dakika verseler diyoruz ama vakit sağduyulu olup hakkımızı arama vakti. Hem dünyada hem ahirette cezasını bulması için ettiğimiz dualar bir yana, kanunen de en ağır şekilde cezalandırılması için çalışıyoruz. Hapishanede geberir gider inşallah.

X