21 Yıllık Komşuları Tarafından Öldürülen Genç Kızlar

Bu benim de aklıma geldi malesef :KK43:
Anne fiziken iyileşse bile ruhu yaralı artık. Hayatı bitti bundan sonra o anne babanın.
Bu acıyla nasıl devam edilir ki?
Ay bilmiyorum gerçekten, bu nasıl bir acı anlayamayız, yani insan empati yapmaya çalıştığında bile çığlık atıp dünyayı yok edesi geliyor. Allah dayanma gücü versin.

Bu benim de aklıma geldi malesef :KK43:
Anne fiziken iyileşse bile ruhu yaralı artık. Hayatı bitti bundan sonra o anne babanın.
Bu acıyla nasıl devam edilir ki?
Orası öyle, iki kızlarına da çok düşkünlerdi üstelik. Babaları çoğu yere kendisi götürür kendisi getirirdi. Allah en doğrusunu bilir de hiç ama hiç kolay olmayacak, en azından birbirlerine yoldaş destek olurlar rabbim inşallah bağışlar anneyi.

Ay bilmiyorum gerçekten, bu nasıl bir acı anlayamayız, yani insan empati yapmaya çalıştığında bile çığlık atıp dünyayı yok edesi geliyor. Allah dayanma gücü versin.

Orası öyle, iki kızlarına da çok düşkünlerdi üstelik. Babaları çoğu yere kendisi götürür kendisi getirirdi. Allah en doğrusunu bilir de hiç ama hiç kolay olmayacak, en azından birbirlerine yoldaş destek olurlar rabbim inşallah bağışlar anneyi.

Allah dayanma gücü versin. Evlat acısından daha büyük acı yok. Sınavları çok zormuş :KK43:
Şimdi o anneye sorsan evlatlarının yanını ister ama Allah'ın takdiri en doğrusu..

Canım eğer görev yaptığı okula adının verilmesi için toplanan imzaları diyorsan onları da biz başlattık. Bir toplantı yapıldı akrabalar tarafından, iş bölümü yapıldı büyükler hukuki meselelerle gençler de sosyal medyada duyurulmasıyla ilgileniyor. Şimdilik çalıştığı okul değil ama MEB’den Urfa merkezde yeni açılacak bir okula adının verileceğini belirtip açılışa kızların babalarını davet ettiler. Saolun çok desteğiniz için, tek tek yazamıyorum şu an hastanedeyim ben de ama inanın çok seviniyoruz desteklerinize allah razı olsun.

Allah razı olsun arkadaşlar, hem dilekleriniz hem de destekleriniz için. Sosyal medya önemli bir güç, ilk günler (teşbihte hata olmasın) sanki ölümü bekleyen iki ihtiyarı defnettik öyle bir sessizlik diye üzülürken şimdi sesimizi duyurmaya başladık, devlet tarafında da yankı buldu sesimiz ziyarete gelenler oldu. Hiçbir ceza o babanın ölümle cebelleşen annenin acısını dindirmez, bizlerse keşke elimize sadece beş dakika verseler diyoruz ama vakit sağduyulu olup hakkımızı arama vakti. Hem dünyada hem ahirette cezasını bulması için ettiğimiz dualar bir yana, kanunen de en ağır şekilde cezalandırılması için çalışıyoruz. Hapishanede geberir gider inşallah.
Nasıl üzüldümn nasıl.
Rabbim diyorum nasıl acıdır bu ?
Sizlere dayanma gücü diliyorum arkadaşım.
Aileye de başsaglığı.
Off.
Hangi küfürü edeyim bu şerefsiz, bu it, bu kanı bozuga ben ?
Hangi bedduaya sarılayım, bilemiyorum.
İş yerinde önümdeki evraklarla cebelleşiyorum okudugumdan beridir.
Besle büyüt, şerefsizin birisi gelsin koparsın cennet güllerini senden !
Polise teslim olmuş bir de.
Ulan bıraksaydın kendini, öldürürken korkmadın ama linç edilmekten korktun he be şerefsiz.
Bıraksaydın da lime lime etselerdi seni.
Vay kanı bozuğa bak.
Adaletsiz eyleminin ardından adalete sıgınmış utanmadan.
Gel de ölme.

Nasıl üzüldümn nasıl.
Rabbim diyorum nasıl acıdır bu ?
Sizlere dayanma gücü diliyorum arkadaşım.
Aileye de başsaglığı.
Off.
Hangi küfürü edeyim bu şerefsiz, bu it, bu kanı bozuga ben ?
Hangi bedduaya sarılayım, bilemiyorum.
İş yerinde önümdeki evraklarla cebelleşiyorum okudugumdan beridir.
Besle büyüt, şerefsizin birisi gelsin koparsın cennet güllerini senden !
Polise teslim olmuş bir de.
Ulan bıraksaydın kendini, öldürürken korkmadın ama linç edilmekten korktun he be şerefsiz.
Bıraksaydın da lime lime etselerdi seni.
Vay kanı bozuğa bak.
Adaletsiz eyleminin ardından adalete sıgınmış utanmadan.
Gel de ölme.
Kontes normalde küfür eden biri sayılmam pek ama perşembeden beri bu or.. çocuğu ırz düşmanına içimden de dışımdan da ettiğim beddualar sövmelerim bitmiyor. Herif evliymiş birkaç sene öncesine dek, 3 de çocuğu var hepsi de kızlarımızdan büyük. Karısı ayrı kaçmış çocukları ayrı kaçmış birkaç sene önce, kimin nerede olduğu belli değil. Bu herif nezaret midir hapis midir hangi cehennemse orada istirahat ediyor şu an, geceleri uyuyor sabah kahvaltısını yapıyor akşam yemeğini yiyor şerefsiz. Bırakmayacağız yakasını, geberip gittiğini duyana kadar peşinde olacağız, allahım bilir ama çabuk ölüm de kurtuluş olur bu herife, sürüne sürüne gebersin, hapishanede bir güzel aşık olsunlar ona da ölmek için yalvarsın her gün.

Kontes normalde küfür eden biri sayılmam pek ama perşembeden beri bu or.. çocuğu ırz düşmanına içimden de dışımdan da ettiğim beddualar sövmelerim bitmiyor. Herif evliymiş birkaç sene öncesine dek, 3 de çocuğu var hepsi de kızlarımızdan büyük. Karısı ayrı kaçmış çocukları ayrı kaçmış birkaç sene önce, kimin nerede olduğu belli değil. Bu herif nezaret midir hapis midir hangi cehennemse orada istirahat ediyor şu an, geceleri uyuyor sabah kahvaltısını yapıyor akşam yemeğini yiyor şerefsiz. Bırakmayacağız yakasını, geberip gittiğini duyana kadar peşinde olacağız, allahım bilir ama çabuk ölüm de kurtuluş olur bu herife, sürüne sürüne gebersin, hapishanede bir güzel aşık olsunlar ona da ölmek için yalvarsın her gün.
Ah ulan ah!
İçerideki adamlardan bunu delikli kalbura çevirmeleri için medet umuyoruz.
Olsun ama !
İçeride bu şerefsizin belasını ....... !

Çok çok çok üzüldüm.
Şuan gerçekten kahroldum.
İnanılmaz birşey.Bir ailenin böyle yok olması.

Allahım bin türlü belalara gark etsin o pisliği. Kahretsin, affetmesin, her iki dünyada da yeri cehennem çukuru olsun.
Hamileyim dua edeceğim o adamın can çekişe çekişe gebermesi için.
Twitterim yok ama olanlara haber salacağım.

Mekanları cennet olsun o çiçek gibi kızların da..
Çok üzgünüm gerçekten.

Merhaba kızlar,

Bu sefer günlerdir içimizi kavuran bir konu için yazıyorum. @Kazen konu ile ilgili sizi bilgilendirmiştim umarım özel mesajımı görürsünüz.

27 Haziran Perşembe günü yakın akrabam olan bir aile yok oldu. 25 yaşında mesleğini çok seven gencecik bir öğretmen ile 18 yaşındaki pırıl pırıl kardeşi, 21 yıllık karşı komşuları tarafından katledildi. Affedin lütfen baştan tekrar tekrar anlatıp olayı hafızamızda canlı tutmak bizi mahvediyor, bilgi edinmek istersiniz diye çıkan haberlerden örnekleri ekliyorum. İki yavrumuz Şeyma ve Tuğba ahirete göçtü, annenin durumu ağır beyninde kurşunla uyutuluyor. Babaları perişan, ne durumda olduğunu anlatabileceğim bir kelime lugatımda yok. 21 yıldır karşı dairelerinde oturan sapık şerefsizin biri tüm ocağını söndürdü. Çok düzgün yaşayan kalender bir aile idi, günlerdir şoktayız hala. Sapık herif en küçük çocuğundan da küçük olan, kendinden 30 yaş küçük Şeyma'yı 6 yıldır sevdiğini (!), Şeyma'nın da onu sevdiğine inanıp hep bir adım beklediğini falan söylemiş ifadesinde. Bir cinnet ya da sarhoşluk durumu değildi, planlayıp tasarlayarak evin babasının evden çıkmasını bekleyerek saldırdı. Hemen ardından ruhsatsız tabancasıyla birlikte karakola teslim oldu, çünkü linç edilmekten korkuyordu. Üzerinden cinsel gücü artırıcı haplar falan çıkmış pisliğin.

"Hafifletici sebepler" bilmem neler olmadan, aynı katta oturmak dışında hiçbir suçları olmayan günahsız bir aileyi katleden bu sapığın en ağır cezayı almasını istiyoruz. Birileri sesimizi duysun istiyoruz :KK43: haftasonu Twitter'da hashtag çalışması başlattık ve tt listesine girebildik. Bu sefer daha planlı şekilde duyurmaya çalışıyoruz, 3 Temmuz Çarşamba akşamı yani bugün saat 21:00'dan itibaren #şeymavetuğbaiçinadalet hashtagi ile Twitter'da olacağız. Bir tweet dahi atsanız Allah sizlerden razı olsun kızlar. Bizim yüreğimiz yandı, başkalarınınki artık yanmasın. Dünyada çok cani var biliyorum :KK43: ama en azından artık cesaret edemesinler.

Bu akşam saat 21:00'da Twitter'da görüşmek üzere. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederiz.

Eki Görüntüle 2284739 Eki Görüntüle 2284740
Eki Görüntüle 2284759

Allah kahretsin onu sapık pislik mahluk bu dünyadan yaptığıni yasattıgını yasamadan ölme sürün pislik

İlk öğrendiğimde haberi çok üzüldüm babası yaşında dedim hatta gerçekten öyleymiş
Bir daha okudum ve bir daha üzüldüm kardeşimde Urfa’da öğretmen sanki benim kardeşim gibi hissettim
Belki de önce tecavüz edip öyle öldürecekti o kızcağızı o pislik ama anneleri bayağı tartışmış sanırım adamla belki de ondan yapamadı
Allah bin belasını versin

Bireysel silahlanma ile ilgili de konusalim canim, ruhsatsiz tabanca taşıyormuş ya Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko
Yaz canım hepsini yaz, bol bol konya valiliği, büyükşehir belediyesi, u.ibrahim altay etiketle canım yerelde de görülebilmesi için. Onun dışında erdoğan, imamoğlu, bahçeli, akşener, gazeteciler, ünlüler herkesi etiketliyoruz. Çok önemli destekleriniz inanın, allah razı olsun

Ya ben anlamıyorum anlamıyorum anlamıyorum.
Ben bu coğrafyadan, bu kuşaktan etimle kemiğimle nefret ediyorum
Eminim bu pislikten diğerleri gibi iyi halden, takım elbise giydiğinde dolayı cezasında indirim alacak.
Müebbet hapis alacak, daha sonra af çıkacak ve dışarıda elini kolunu sallayarak gezecek, 5 yıl sonra da sicili temizlenecek
Ben kendimin de böyle bri cinayete kurban gideceğimi düşünüyorum ama elim kolum bağlı
Sokak ortasında darp edildiğim halde herhangi bir uzaklaştırma kararı çıkmadı, adam elini kolunu sallayarak geziyor. Neden mi çünkü siyasi bağlantıları var ve bu yüzden rezil insanın sözlü tacizine, rahatsız edişine mahkum ediyorlar beni
Ben düşüncelerimi buraya dökersen muhtemelen banlanırım, o yüzden dökmeyeceğim
Ne diyebilirim ki
Kendimi ifade bile edemiyorum çünkü bu olayları tanımlayacak kelimeler yok benim dağarcığımda.
Azalarak gitsinler, idam gelsin, yok olsun bu pislikler.
Belki o an korkup kaçmasaydı o cinsel gücü artıran hapları kullanıp öğretmen kıza tecavüz edecekti,Allah belasını versin ya düşünmek bile istemiyorum

X