21 yasindayim annemin kiyafetlerime asiri karismasi

Mutsuzum41

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
271
295
24
Sıkıldigim ve beni cokca yoran konu zaten herkes olmasa da cogu kiz bunu yasamistir. Ilkokul, ortaokul lise ve universite hayatimin hicbir doneminde seve seve giydigim ve kendim karar verdigim bir kiyafetim bile olmadi. Ben giyime asiri duskun bir insanim cok para harcamam ama magazalari cok takip ederim hep guzel giyinmek farkli giyinmek isterim yani boyle bi ilgim alakam olmasa hic takilmam buna. 10 yasinda bile annem beni 40 yasinda gibi giydiriyordu o yasta bile anliyordum yasitlarimla aramdaki farki hep siniftaki diger kizlara ozeniyordum. Onlar da benimle dalga gecip surekli disliyordu. Ilkokulda sivil gelinen gunler karne gunleri okula gitmek istemiyordum yani o yasta bir cocugun kiyafet takintisi olabilir mi ya 😂 Anneme gore kisa kollu bile cok acik giyinmek 10 yasindaki daha ergen olmamis beni bile yasitlarimdan farkli giydiriyodu mesela hic elbise giymedim hayatimda. Cok ozeniyordum ya asiri ben hic olamasam da pembe cicekli tatli giyinen o kizlardan olmayi cok istiyodum o yuzden kiyafet mevzusu benim icimde kaldi hep. Sacma gelicek ama bu yuzden hic kendimi begenmedim dislandim mesela ortaokulda sinif arkadaslarim bana cok guzel kizsin ama giyinmeyi bilmiyosun, bu kimin babanenin mi falan diyolardi guluyoduk ama sinirlerim bozuluyodu 😅 Lisede de oyleydi cok yakin bir arkadasim vardi ikimizde kiyafetlere cok duskunduk okuldan sonra evde bulusur hep kiyafetlerle oynardik haftasonu disari cikicaz birbirimizin dolaplarini paylasirdik ama o benden giyicek bir sey bulamazdi ayri 😁😁 Yani boyle bi tisort bi kot giyeyim insan degilim farkli farkli giyinmek istiyorum o yuzden cok sinirleniyorum. Hicbir seye izin yok mezuniyete elbise giyemeyecegim icin gitmedim haziran ayinda da uzun kollu uzun elbise tuhaf durucakti zaten. Suan uni 4. Sinifa gectim hala ayni. Seneye bu zamanlar mezuniyet var ne yapicam... Kendimi cok begeniyorum spor yapiyorum yani biraz da uzerime yakisan seyleri giymek istiyorum. Hala daha baskalarina ozeniyorum ya yaz aylari boyle yasitlarimi cok guzel goruyorum cok kiskaniyorum. Sifir kol yasak gobek acik yasak cok kisa kol kiyafet yasak diz alti kalem elbise giymek istiyorum cok begeniyorum o da dar diye yasak 😁 yani bakiyorum annemin istedigi gibi giyinmem icin alacak bir kiyafette bulamiyorum. Bulduklarimi da sonradan begenmiyorum giymek istemiyorum cunku kapali olsun diye begenmeden aldigim seyler. Yani hiccbir zaman uzerime yakisan icime sinen bir kiyafet giyip cikamadim disari bazen gercekten kotu giyiniyorum ya da kotu degil de yasitlarimdan cok farkli benim tarzim olmayan sekilde giyiniyorum hic sevmiyorum kendimi disardayken hemen eve donmek istiyorum. Cunku 180 boyda bi kizim citi piti giyinmek bana yakismiyor omuzlarim cok genis her sey yakismiyor bana gore kiyafet bulmak da cok zor zaten. Tum yaz tisort giymek istemiyorum bluzlar bodyler giymek istiyorum o yuzden yazlari hic disari cikmiyorum😁😁 universitede ozgurce giyiniyorum ama orda bile abartmadim dozunda giyindim vicdan azabi duydugum icin ki zaten ben full acik giyinmek istddigimden degil cok guzel bluzlar begeniyorum giymek istiyorum o kadar. Anneme karisma giyicem desem terbiyesiz ahlaksiz namussuz olurum gozunde💔 Bunu asamiyorum ben gizli gizli giyiniyor arkadaslarim oyle yapmam daha mi iyi ya da cidden cocuk degilim bu yaptigi anormal , artik bas kaldirmali miyim... Bu yasta kariyerim icin derslerim icin bir seyler yapmam gerekirken ben oturmus napicam bu yaz ne giyicem ben diye dusunuyorum acikcasi bu beni utandiriyor da ama illa bunlari yasayan vardir ya 💔

Zaman kötü diye yapıyordur. Anneleri bu kadar kötü görmeyin lütfen. Neden namussuz diye görsün ki sizi. Anne bu ya anne. Beslemiş büyütmüş hâlâ bakıyor sana. Öyle bir zamandayiz ki insanlar zorla kaçırılıp tecavüze uğruyor,yapanda rahat rahat geziyor. Korkuyordur,ben korkuyorum şahsen. Gözümün çiçeği yavruma da karışırım tabii ki.

Zaman kötü diye yapıyordur. Anneleri bu kadar kötü görmeyin lütfen. Neden namussuz diye görsün ki sizi. Anne bu ya anne. Beslemiş büyütmüş hâlâ bakıyor sana. Öyle bir zamandayiz ki insanlar zorla kaçırılıp tecavüze uğruyor,yapanda rahat rahat geziyor. Korkuyordur,ben korkuyorum şahsen. Gözümün çiçeği yavruma da karışırım tabii ki.
Iyi de benim amacim kendimi teshir etmek degil. Ki benim dusunceme kadinlarin zarar gormesi giydigi kiyafetle alakali degil, sapik ve psikolojisi bozuk hasta insanlarla alakali. Ne demek istediginizi de tam anlayamadim

Iyi de benim amacim kendimi teshir etmek degil. Ki benim dusunceme kadinlarin zarar gormesi giydigi kiyafetle alakali degil, sapik ve psikolojisi bozuk hasta insanlarla alakali. Ne demek istediginizi de tam anlayamadim
Sizinle alakalı olduğunu zaten söylemedim. İstediğiniz şeyi giymekte elbette özgürsünüz. Annenizin karışma nedenine tahmin de bulundum sadece.

Sizinle alakalı olduğunu zaten söylemedim. İstediğiniz şeyi giymekte elbette özgürsünüz. Annenizin karışma nedenine tahmin de bulundum sadece.
Hayir o sadece elalem ne der diye dusunuyor. Lise mezuniyetimde balo degil torenimde cubbem vardi dar kumas pantolon giydim diye tum surat yapmisti babam zorla aile olalim diye getirmis yaninda. Kisa kollu giydigim gunler dayin gormesin boyle yanina hirka al diyor haziran ayinda. Dayim ne desin bana ya karismiyor ki o kimseye. Surekli baskasi ne der kafasinda ama o taktigi insanlar bike ozgurve giyiniyor zaten

Benim babam da kısa sort giymeme kısa etek giymeme karısır mesela veya cok dar pantolon. Ama universitede zaten cok rahat bi sehirdeydim giydim gezdim tozdum. Sonra yanıma geldiler onların yanında da giydim boyle boyle kabullendi. Kardesim mesela sort giyer hic sormaz babama babam ona hic karısmıyo bu konuda. Bence biraz disinizi gosterin kavga etmeden kabullenemiyorlar bazı seyleri

Benim babam da kısa sort giymeme kısa etek giymeme karısır mesela veya cok dar pantolon. Ama universitede zaten cok rahat bi sehirdeydim giydim gezdim tozdum. Sonra yanıma geldiler onların yanında da giydim boyle boyle kabullendi. Kardesim mesela sort giyer hic sormaz babama babam ona hic karısmıyo bu konuda. Bence biraz disinizi gosterin kavga etmeden kabullenemiyorlar bazı seyleri
Daha sort etege gelemedim bile ben. Babam yerine gore giyin der benim yasadigim yerde biraz absurt duruyor o yuzden diremiyorum ben. Yazlik yerlerde giysem neden giydin demez babam ama annem asiri takintili daha normal kiyafetleri kabuk ettiremedim

Daha sort etege gelemedim bile ben. Babam yerine gore giyin der benim yasadigim yerde biraz absurt duruyor o yuzden diremiyorum ben. Yazlik yerlerde giysem neden giydin demez babam ama annem asiri takintili daha normal kiyafetleri kabuk ettiremedim
Benim ailemin yasadıgı sehirde oyle malesef. Ben de orda giymiyorum kendim rahatsız oldugum icin ama gercekten bu sıcakta uzun kolluyla gezilmez yani pantolon bile yapısıp kalıyo. Malesef direne direne ozgurlugumuzu kazanıyoruz hep sizi cok iyi anlıyorum. Boyle biraz damardan girseniz iste dalga geciyolar vs?

Yalnız bu yavruya karışmak değil yavrunun özgüvenini de baltalamak olmaz mı? Elbette insan çocuğuna karışır ama dikkat etmek gerekmez mi? Özellikle okula giderken etrafındaki arkadaşların seninle dalga geçmesi insanın özgüvenine zarar vermez mi? Ben mi çok hassasım bu konuda bilemiyorum. Konu sahibinde bu durum özgüven sorunu oluşturdu mu merak ettim.

26 yaşımdayım az önce babamla evde askılı giydiğim için kavga ettik :) saçma sapan şeyler söyledi ama gram umrumda değil. Elbise etek giymeyi çok seviyorum, ama her giydiğimde evde kavga çıkıyor. Ben de çözümü elbise giydiğimde o evdeyken eve geç geliyorum odama ona görünmeden gidiyorum sjdmdjdnjd feriha modu online

bu ülkede kara çarşaf giyen de tacize tecavüze uğruyor. söylemekten çok yoruldum ama çare kapalı giyinmek değil. gözünüzün çiçeği yavrunuza karışırsanız kızınız da bir gün mutsuz bir çocukluk geçirecek ve böyle bir başlık açacak muhtemelen.

Benim ailemin yasadıgı sehirde oyle malesef. Ben de orda giymiyorum kendim rahatsız oldugum icin ama gercekten bu sıcakta uzun kolluyla gezilmez yani pantolon bile yapısıp kalıyo. Malesef direne direne ozgurlugumuzu kazanıyoruz hep sizi cok iyi anlıyorum. Boyle biraz damardan girseniz iste dalga geciyolar vs?
Ya daha gecen kuzenimib dugunu var bursada onlar cok abarti yapar dugunleri baya da aciklar yani ben diz alti etek sifir kol bodysuit giymek istedim cirilciplak bu ne dedi ya dugunde ne giyiyim gelmiyorum o zaman dedim gelme zaten dedi 😪

bu ülkede kara çarşaf giyen de tacize tecavüze uğruyor. söylemekten çok yoruldum ama çare kapalı giyinmek değil. gözünüzün çiçeği yavrunuza karışırsanız kızınız da bir gün mutsuz bir çocukluk geçirecek ve böyle bir başlık açacak muhtemelen.
Mutsuz bir cocukluk+mutsuz bir genclik diyelim😔

26 yaşımdayım az önce babamla evde askılı giydiğim için kavga ettik :) saçma sapan şeyler söyledi ama gram umrumda değil. Elbise etek giymeyi çok seviyorum, ama her giydiğimde evde kavga çıkıyor. Ben de çözümü elbise giydiğimde o evdeyken eve geç geliyorum odama ona görünmeden gidiyorum sjdmdjdnjd feriha modu online
Ya annem ful evde oldugu icin hic oyle sansim yok dhhshz dun giydigim bluzumn sirti biraz acikti acele ciktim balkondan gormus aradi beni yolda o sirtin ne diye dhhs

Yalnız bu yavruya karışmak değil yavrunun özgüvenini de baltalamak olmaz mı? Elbette insan çocuğuna karışır ama dikkat etmek gerekmez mi? Özellikle okula giderken etrafındaki arkadaşların seninle dalga geçmesi insanın özgüvenine zarar vermez mi? Ben mi çok hassasım bu konuda bilemiyorum. Konu sahibinde bu durum özgüven sorunu oluşturdu mu merak ettim.
Zaten oyle. Universiteye kadar iki cumleyi bir araya getiremezdim zaten burda konu yazarken bile 50 kere dusunup yaziyorum. Nerde nasil konusacagimi bilmiyorum akrabalarla nasil sohbet ederim bilmiyorum hep suspusum bi yakin arkadas ortaminda kendim olabiliyorum

X