21 yanda boy uzar m?

arkadaşlar ablam fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı o bana 21 yaşına kadar bir insanın uzayabileceğini söylemişti..fakat ondan sonra duruyormuş..yani insan 21 yaşına kadar uzarmış...

tühh yaa 22 yim bennn ben de badmington oynayarak boy uzatılablr diye duymuştum..

kuxukken cok süt iççektin yada kahvaltılarda sadece corn fleks yicektin anca öle uzardı geçmiş olsun

arkadaşımın 22 yaşında boyu uzamıştı gözümle görmesem inanmam bende ama oldu işte üniversiteyi bitirdikten sonra yaklaşık 6ay görüşmedik karşılaştığımızda boyu uzun geldi bana ayakkabısına baktım topuklumu giymiş diye yok sonra bana boyum uzadı fark ediyomusun pantolonlarım kısa geliyo ordan anlıyom dedi zaten fark edilmiycek gibide değildi gerçekten birkaç cm uzamış günde nerdeyse 1 lt süt içiyom galiba ondan uzadım dedi herkesin metabolizması farklı ama olabiliyo işte

merhaba, arkadaşına sorabilir misin sadece süt mü içmiş? başka egzersiz spor filan yapmamış mı? bir de kaç cm uzamış cevaplarsan çook sevinirim :)

Şevkinizi kırmak istemem ama hemen hemen imkansız Türk milleti karbonhidrat ağırlıklı besleniyo zaten baştan kaybediyoruz çok fazla süt içmek kansızlık yapar boyum uzasın derken başka bi hastalık almayın başınıza sporla belki bi kaç cm uzarsınız ama başka türlü çoook zor :gitme:

anaaaaam her kafadan bir ses cikiyor..
süt icecegim bende bende 22 oldum bi kac aydir.. ve boyum kisa..
zaten bayanlarin icmesi gerekiyor süt cünkü kemik erimesinide unutmamak lazim..
birazda ziplarsak faydasi olsa ne güzel olur bu yasta Çok üzgünüm çoook

sütün boy uzattığına inanmıyorum uzatsaydı benim oğlum uzardı..oğlum 16 yaşında günde 2 litre süt içiyor.ama boyu 155 cm.süt için ama süt mucizeler yaratmıyor.21 yaşından sonrada uzamaz o boy...plates yap.belki faydası olur..

merhaba, arkadaşına sorabilir misin sadece süt mü içmiş? başka egzersiz spor filan yapmamış mı? bir de kaç cm uzamış cevaplarsan çook sevinirim :)

güzelim arkadaşımla uzun zamandır görüşmüyorum evlendikten sonra başka şehirlerde ilişiğimiz kesildi spor yaptığını zannetmiyorum üşengeçti biraz yada yapsada söylerdi sadece süt içtiğini söylemişti ama ben platesin oldukça yararlı olduğuna inanıyorum yapmanı tavsiye ederim

Kızlar yoko hiiç bir işe yaramıyor paranızı çöpe atmayın 20den sonra boy uzaması hayal sanırm

Süt içip boyunu uzatan arkadaşın besbelli kemik uçları henüz kapanmamış. Belli bir yaştan sonra kemik uçları kapanır ve boy uzaması sonlanır bildiğim kadarıyla.

Yaş aralığı 18-22 olan arkadaşlar santimlerce boy atmasalar dahi (kemik uçları kapanmadıysa) iki üç santim neden uzamasınlar? İnternette araştırdım ve bir iki santim boy kazandırdığı söylenen bazı öneriler;

-Her gün bir litre içemesek dahi iki bardak süt içmek, kahvaltıda peynir tüketmek, yoğurt tüketmek
-Haftada en azından iki kere balık (özellikle balığın siyah eti) olmadı balıkyağı tüketmek,
-Omurları açıp vücudun kaybettiği birkaç santimi kazandırması açısından pilates yapmak
-Zıplamak, yüzmek, gerilme hareketleri yapmak

Tabii istikrar önemli. Bir ay süt içip bir hafta zıplamayla olacak iş değil. Fakat ben pilatesi hafife almayın derim. Burak Kut ve Ebru Şallı bu sporla üç santim uzadıklarını açıklamışlar. Hiç yoktan iyidir vallahi. kaydirigubbakcemile5

Hadi ya.Ben de geçen ölçtürdüm boyumu.1.74 çıktı:S
Ben intenetten okudum daha önce, 25 yaşına kadar uzayabiliniyormuşbayanssulusmile
Tabi süt ve süt ürünleri tüketmek gerekmiş bolca...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…