- 3 Ağustos 2009
- 70
- 0
- 36
-
- Konu Sahibi asena_seyma
uzamaz.
bi de kucuk harflerle de yazsan anlasilabilio yazin biliyo musn?
uzayabilir, ben 20-23 yaşlarım arası 2 cm uzamıştım. ama bu genetikle alakalı, aileni araştır. ve mucize bekleme.
herkes şu saraçoğlunun küründen bahsediyor .intte çok araştırdım.hiç kullanıp da uzayanı görmedim. birde 250 tl istiyor kür için..kimse çıkıpda bende saraçğolunun kürüyle uzadım demiyo...uzamaz bu yaşta hiç uğraşıp paranı ve sağlığını boşa harcama..benimde 16 yaşında bir oğlum var.boyu 1.55 uzamıyacak diye korkuyorum yaşıtlarından kısa..napalım uzar belki iler ki yaşlarda.....
bnce amelıyat cok yanlış birinin sakat kaldıgını duyuştum.sonuçta bacaga kendınden olmayan bi eklem eklıyolar uzatmak için agrısıda cabası.ve sakat kalma ıhtımalı var bol bol zıpla yukarı günde 20-30 ne yapabılıosan esnetmeye calış vücudunu bitaraftanda d vitamını takviyesı al ki kemıklerın güçlensin hareketlensın belkı uzar
herkes şu saraçoğlunun küründen bahsediyor .intte çok araştırdım.hiç kullanıp da uzayanı görmedim. birde 250 tl istiyor kür için..kimse çıkıpda bende saraçğolunun kürüyle uzadım demiyo...uzamaz bu yaşta hiç uğraşıp paranı ve sağlığını boşa harcama..benimde 16 yaşında bir oğlum var.boyu 1.55 uzamıyacak diye korkuyorum yaşıtlarından kısa..napalım uzar belki iler ki yaşlarda.....