21 yanda boy uzar m?

asena_seyma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
70
0
36
lülülülülülü-tatlicadiarzu-88 DOGUMLUYUM BOYUMSA1.55 BENIM DE BOYUM UZARMI YAAA LÜTFEN YARDIM EDİN BİKTİLERLE YADAMEDİKALLE BENIM DE 5 CMLK DAHA BOYUM OLAMAZMI YADA BU BOY UZATMA İŞLEMLERİNİ KİM YAPAR YADA KAÇA YAPILIR

uzayabilir, ben 20-23 yaşlarım arası 2 cm uzamıştım. ama bu genetikle alakalı, aileni araştır. ve mucize bekleme.

ibrahim saraçoğlunun kürü var,onu dene bence
benim yaşım daha küçük ama almayı düşünüyorum onu.
ibrahim saraçoğlunun sitesindeki yorumlarda 20 yaşlarında uzayan vardı sanırım.bi araştır bencea.s

bende 21 yaşındayım hiçbir şey yapmadım durduk yerde boyum uzamış. 3 santim :))herkes uzamışsın diyordu ölçtürdüm cideden uzamışım:))
yani artık uzamaz diye birşey yok
saraçoğlunun formülünü denemekte fayda var

bnce amelıyat cok yanlış birinin sakat kaldıgını duyuştum.sonuçta bacaga kendınden olmayan bi eklem eklıyolar uzatmak için agrısıda cabası.ve sakat kalma ıhtımalı var bol bol zıpla yukarı günde 20-30 ne yapabılıosan esnetmeye calış vücudunu bitaraftanda d vitamını takviyesı al ki kemıklerın güçlensin hareketlensın belkı uzar

saraçoğlunun kürü nedir kızlar? 15 yaşında bi tanıdığım var ona iletmeliyim kızcağıza.

herkes şu saraçoğlunun küründen bahsediyor .intte çok araştırdım.hiç kullanıp da uzayanı görmedim. birde 250 tl istiyor kür için..kimse çıkıpda bende saraçğolunun kürüyle uzadım demiyo...uzamaz bu yaşta hiç uğraşıp paranı ve sağlığını boşa harcama..benimde 16 yaşında bir oğlum var.boyu 1.55 uzamıyacak diye korkuyorum yaşıtlarından kısa..napalım uzar belki iler ki yaşlarda.....

bende duymadım ondan tereddüt ediyorum ben boyumu seveyim en iyisi ama nasıl:)sırnaşık şeysırnaşık şey

ya o zaten olmaz korkarım ben:):)tehlikeli de olabilir tabiki:kedi::kedi::kedi:

arkadaşlar ablam fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı o bana 21 yaşına kadar bir insanın uzayabileceğini söylemişti..fakat ondan sonra duruyormuş..yani insan 21 yaşına kadar uzarmış...

ibrahim saraçoğlunun kendi sitesiden bakarsanız uzayanların yorumları var.bana da inandırıcı geldi yani kendileri milleti kandırmak için yazmamıştır.bi kız da 20 yaşında uzamış.14 yaşlarında da uzayanlar yazıyodu.ibrahim saraçoğlunun kendi sitesindeki yorumlara bakın bence.

bende 15 yaşındayım param birikti sonunda.almayı düşünüyoruz açıkcası.bi de balıklar çıkmaya başlasa.uzarmıyım bilmiyorum ama denemekte fayda var.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…