Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci El21 veya 22 numara beyaz kız bebek için ayakkabı arıyorum
Ortapedik olması tercihim beyaz elbise altına giyilebilecek 21 numara veye 22 numara beyaz veya krem bebek ayakkabı satan varsa bana msj atsın yada fotolarını mail atarsanız sevinirim turkuazasli@hotmail.com
Merhaba canım bende var 21 numara yeşil kunduradan almıştım yalnız rengi gümüş grisi şu an fotoğraf çekemiyorum yarın ekleyebilirim.Aradığın gibi düğünlük şık ayakkabılar ışıl ışıl:)her elbiseyede gider
merhaba ayakkabılarınız güzelmiş ama kızım beyaz gelinlik tarzı bir elbise giyecek bunlarla çok uygun olmayacak ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim umarım taliplisi çıkar iyi günler
Ortapedik olması tercihim beyaz elbise altına giyilebilecek 21 numara veye 22 numara beyaz veya krem bebek ayakkabı satan varsa bana msj atsın yada fotolarını mail atarsanız sevinirim turkuazasli@hotmail.com