21 saat süren doğum maceram ve mutlu son :)

geçmiş olsun canım.
bende bebeğime zor bir normal doğum sonrası kavuştum. hemen hemen senin yaşadıklarının aynılarıyla karşılaştım. 2 hafta olacak hala kaburkalarım ağrıyor yataktan zor kalkıyorum. doktor baya ezmiş beni:)
yine de normal doğum yapabildiğim için çok mutluyum. sonuçta kendimi geçtim, bebeğim hayatının ilk sınavını başaıyla geçti. iyi tarafından bakmaya çalış.
çok tebrik ediyorum ikinizide , Allah analı babalı büyütsün

hem geçmiş olsun hem gözünaydın
Alalh analı babalı büyütsün inş.
gerçekten bayaaağ zorlanmışsın anladığım kadarıyla bi yerden sonra epiduralinde bi etkisi olmamış benim şimdiki halde herşey normal doğumda normal gözüküyo fakat bebek iri olursa doktorum zorlamayız dio merak ettiğim senin iri olduğu belli deilmiydi

Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah... Çok geçmiş olsun sana da doğum zor yavbenneyaptımki
hatırladıkça insana ürkütücü geliyor ama bu kişiden kişiye değişiyor galiba... Kanımca seninkisi biraz zor doğum katagorisine girmiş ben daha rahat doğum yapmıştım. İkinciyi de böyle doğuracağımı bilsem bi dakka düşünmem ama her doğum birbirine benzemiyor biliyorum. Sezeryana gelince bence o da kişiden kişiye değişiyor en iyisi her ikisini de yaşamış insanların görüşünü almak. Benim iki tanıdığım ilkini normal ikincisini sağlık sorunları nedeniyle sezeryanla doğurdular. Hangisi dediğimde ikisi de 'Kesinlikle normal doğum' diyorlar bilemem artıkfisfisfis

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün bbeğini
çok tatlı bir bebek maşallah tüm zorluklara değiyor yaramazlar

Gözün aydın canım,Allah bebişini sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin sana...:Saruboceq::ecrin_bebek:

Canım gozunaydın Allah huzur mutluluk versın bole olcagını bılseydın normal dogumu ıstemezmıydın yanı benım doguma 10 gun kala olcum 3756 cıktı bu gubube kadar 4000 ı gecer sseryan yapalım dıyo doktor catıma baktı normal dedı ama ben normaldogum ıstıyorum sen ne dersın buna

Canım doktorunun tavsiyesine uy bence... Ben dinlemedim, Allah korusun bebeğim zarar görebilirdi. Çok iri bebeklerde sezeryan daha güvenli sanırım.

hem geçmiş olsun hem gözünaydın
Alalh analı babalı büyütsün inş.
gerçekten bayaaağ zorlanmışsın anladığım kadarıyla bi yerden sonra epiduralinde bi etkisi olmamış benim şimdiki halde herşey normal doğumda normal gözüküyo fakat bebek iri olursa doktorum zorlamayız dio merak ettiğim senin iri olduğu belli deilmiydi

Bizimkinin iri olduğu belliydi ama ben biraz ısrarcı davrandım... Şimdiki aklım olsa doktorumu dinlerdim canım...

Back