• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 haftalık gebelikte kanama yaşayan var mı:(

Aneksenamunnn

Seni bekliyoruz kızım💗💗💗
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2018
4.348
3.219
63
Merhaba kızlar.Benim ilk gebeliğimde 7-8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu.Pıhtılaşmam varmış ve 2.gebeliğimde oksapar iğne ve 2 günde bir corasprin kullanıyorum.Şuan 21.haftadayım ve dün işten eve geldiğimde kanamam oldu.Lekelenme tarzında iş çıkışında olmuş.Sonra ona telaş yapmadım bir yıkanayım dedim.Sildikçe tekrar geldi,sildikçe tekrar geldi...Ben de çok korktum.Acile gittik.Doktor yerinin güzel olduğunu kan sulandırıcı iğneye bir günlük ara vermemi istedi.Cinsel ilişki mi oldu yoruldun mu dedi ben de hayır dedim.Şimdi çok korkuyorum kendi doktoruma da gideceğim.Bunu yaşayan var mı tehlike var mıdır :(

Benimde sizin gibi bir önceki gebeligimde 8.haftalikken kalbi durdu. Şimdi 19.haftama girdim. 14.hafta gibi ben de de kanama olmuştu ama cinsel ilişkiden sonra olduğunu tahmin ediyorum. Devam etmedi zaten lekelenme oldu bitti. Kan pıhtılaşma sorunum yok benim. Farklı sebeplerden olabiliyor sanırım kanama. Yatın dinlenin. Devam etmiyorsa sorun yok bence.

Merhaba kızlar.Benim ilk gebeliğimde 7-8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu.Pıhtılaşmam varmış ve 2.gebeliğimde oksapar iğne ve 2 günde bir corasprin kullanıyorum.Şuan 21.haftadayım ve dün işten eve geldiğimde kanamam oldu.Lekelenme tarzında iş çıkışında olmuş.Sonra ona telaş yapmadım bir yıkanayım dedim.Sildikçe tekrar geldi,sildikçe tekrar geldi...Ben de çok korktum.Acile gittik.Doktor yerinin güzel olduğunu kan sulandırıcı iğneye bir günlük ara vermemi istedi.Cinsel ilişki mi oldu yoruldun mu dedi ben de hayır dedim.Şimdi çok korkuyorum kendi doktoruma da gideceğim.Bunu yaşayan var mı tehlike var mıdır :KK43:
Merhaba canim bende 14.haftamdayim gece ve bu sabah benimde lekelenmem oldu hemen doktora gitim cok sukur hersey iyi. Progestan verdi ve dinlenmemi soyledi. Icini ferah tut lekelenme kirmizi renkte olmadigi surece korkma, banyoda uzun sure kalma ve ilik suyla yikan. Umarim hersey yoluna girer

Back