- 10 Aralık 2022
- 2.752
- 1.437
- 63
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
-
doğduğu hastaneye götürün. k vitamini aşısı vurabilirler. bizde 10 günlükken olmuştu, 2. doz k vitaminini vurmuşlardı.Kızlar yardim
Aaaa evet bugün çok huysuz çok ağladı o mu sebep acabaÇok mu sıkarak kendini ağladı ? Geçmiş olsun
Neden normalmiş ki acaba ya açıklama yapmadı mı bana halen dönüş yapmadı korkuyorumAynısı oldu bendede 5 günlükken düştü göbek bağı 20. Günlerinde de böyle kanama gördüm doktorum normal dedi hametan krem kullanabilirsin dedi ondan dolayı onemsemedim
Yani benim bebek 70 günlük, ilk günler annemle baktığımda annem, çok ağlatma kanar daha göbeği yeni düştü vs demişti bir kaç kez eskilerin tecrübesi... güzelce temizle kremle tamamen kapanınca bir şeycik olmaz. Temiz tutacaksın ona uygun gözeneklerini kapatmayan bir yağ veya kremle nemlendireceksin .Aaaa evet bugün çok huysuz çok ağladı o mu sebep acaba
Eğer halen aktif ve çok kanama varsa direk hastaneye başvurun bence benimkinde banyodan sonra olmuştu farkettigimde kanama durmuştu doktorumda dediğim gibi normal dediNeden normalmiş ki acaba ya açıklama yapmadı mı bana halen dönüş yapmadı korkuyorum
Ağlamaktan göbeği catladi demek bu mu acabaYani benim bebek 70 günlük, ilk günler annemle baktığımda annem, çok ağlatma kanar daha göbeği yeni düştü vs demişti bir kaç kez eskilerin tecrübesi... güzelce temizle kremle tamamen kapanınca bir şeycik olmaz. Temiz tutacaksın ona uygun gözeneklerini kapatmayan bir yağ veya kremle nemlendireceksin .
Şimdi dönüş yaptı doktorumuz korkmayın takip edelim normal bir durum demişÇok acil bir durum değil ancak bu kadar endişeyle beklemek yerine çocuk acile gidin. Artık ya yakarlar ya k vit tekrarlanır ya krem reçete edilir. Ya da takip edin derler.
Bana da normal demiş ödüm koptu ama görünceEğer halen aktif ve çok kanama varsa direk hastaneye başvurun bence benimkinde banyodan sonra olmuştu farkettigimde kanama durmuştu doktorumda dediğim gibi normal dedi
GalibaAğlamaktan göbeği catladi demek bu mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?