• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 21 günlük bebeğimin göbeğinde kan neden oldu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.752
1.437
63
Kızlar selam bebeğim 21 günlük normalde göbeği düştü doktor kontrolde bir problem yok demişti ama şimdi böyle bir kanama gördüm doktora yazdım ancak henüz yanıt alamadım korkuyorum böyle bir şey yaşayan var mı

Üç günlük kontrolünde göbeğinde hafif bir sıvı görmüştü doktoru ve bir şey sürdü kurutur ve düşer demişti gerçekten kurutmuştu ve düşmüştü sonra bir nokta şeklinde sarı sıvı geldiğini görmüştüm aradım doktoru bir şey olmaz demişti bu zamana kadar da bir sorun olmamıştı

Eklentiler

• IMG_5011.jpeg
    IMG_5011.jpeg
    65 KB · Görüntüleme: 140
Kızımda da aynısı olmuştu. K vitamini ve yakma işlemiyle bile geçmedi. Sonra başka bir doktora götürdük, bir krem verdi. İki üç güne iyileşti.

Aynısı oldu bendede 5 günlükken düştü göbek bağı 20. Günlerinde de böyle kanama gördüm doktorum normal dedi hametan krem kullanabilirsin dedi ondan dolayı onemsemedim

Doğduğu ilk gün k vit vuruldu tekrar mı vuracaklar o zaman
Birde sonradan olan işlem varya gümüş nitratti sanırım adı ondan da yapmışlardı yakma diyorlar heralde adinao

Aynısı oldu bendede 5 günlükken düştü göbek bağı 20. Günlerinde de böyle kanama gördüm doktorum normal dedi hametan krem kullanabilirsin dedi ondan dolayı onemsemedim
Neden normalmiş ki acaba ya açıklama yapmadı mı bana halen dönüş yapmadı korkuyorum 😢

Aaaa evet bugün çok huysuz çok ağladı o mu sebep acaba
Yani benim bebek 70 günlük, ilk günler annemle baktığımda annem, çok ağlatma kanar daha göbeği yeni düştü vs demişti bir kaç kez eskilerin tecrübesi... güzelce temizle kremle tamamen kapanınca bir şeycik olmaz. Temiz tutacaksın ona uygun gözeneklerini kapatmayan bir yağ veya kremle nemlendireceksin .

Çok acil bir durum değil ancak bu kadar endişeyle beklemek yerine çocuk acile gidin. Artık ya yakarlar ya k vit tekrarlanır ya krem reçete edilir. Ya da takip edin derler.

Yani benim bebek 70 günlük, ilk günler annemle baktığımda annem, çok ağlatma kanar daha göbeği yeni düştü vs demişti bir kaç kez eskilerin tecrübesi... güzelce temizle kremle tamamen kapanınca bir şeycik olmaz. Temiz tutacaksın ona uygun gözeneklerini kapatmayan bir yağ veya kremle nemlendireceksin .
Ağlamaktan göbeği catladi demek bu mu acaba

Benim kızımın da göbeği düştükten sonra kan devam ettigi için yakılmıştı, sonradan tekrar kan gördüm bu şekilde götürdüm. Zaten bir kere yakılır k vitamini vurulur herhangi bir sorun yok takip et dediler. Bidaha da olmadı düzeldi.

Back