Teşekkür ederim önerin için canım aslında bir ay öncesine kadar neredeyse 4lt ye yaklaşıyordum bırakınca bide çok yeyince içemez oldum. O yüzden 2 buçuk litre yapcam maddemi sonra çoğaltabilirim..Su içmek için sürahi ve bardağı gözünün önüne koy ben öyle yapıyorum ya da 1 ltlik cam şişe al yanına günde 3 kere doldur ondan iç. Şu içtikçe insanın daha çok içesi geliyor.
Yeni liste yapmam lazım aklımda birkaç şey var.ayperest aslında senin listelerini takip etsem de olur bakıyorum çok ortak noktamız var daha doğrusu yapmak isteyip de yapmadıklarımız ortak (asitli içecekler hariç bi onu istikrarlı bir şekilde yıllardır ağzıma sürmüyorum) mesela sütyen takma maddeni okuyunca çok gülmüştüm çünkü ben de 1 senedir emzirme atletleriyle yaşıyorum
1.evde mutlaka 2 tencere yemek olacak.biri tahıl yemeyi.diyeri sebze.sebzeli ette olabilir.
2.her gece yatmadan önce dişlerimi fırçalamak.
3.kişisel bakımımı aksatmamak.
4.vakit namazlarını aksatmamak.
5.hergün düzenli yürüyüş.
6.sıcak içecekleri aza indirgemek.
7.Akşamları kuran türkçesi( anlamı ve önemi)
8.internette keyifli saatler oyun olabilir.internet komik videolar olabilir.müzik olabilirvb.
9.kendimede zaman ayırmak (balkonda bir kahve içmek gibi.yada bir cafe de oturmak gibi)
10.ev işlerini düzene koymak.
11.cuma günlerini kuran okuma günü seçiyorum mübarek gün olduğu için
12.kendime hobi edinmek( elişi örmek gibi mesela.süs eşyası yapmak.kitap okumak müzik dinlemek.resim çekmek gibi.)
ŞİMDİLİK BUNLAR AKLIMA GELİRSE İLAVE YAPARIM.NOT.BU BİR BAŞLANGIÇ OLDUĞU İÇİN HEPSİNİ BİR ANDA YAPAMAM O YÜZDEN ALIŞANA KADAR BU KURALLARA UYMAYA ÇALIŞACAIM.BAKALIM DENİCEM....
İz geçiren bi krem varmış çok sonradan öğrendim hiç iz bırakmıyomuş. Ondan mı kullanıyosun acaba. Yara yeniyken mi başlamak gerekiyodu acaba sonradan da başlanabilir mi yaniPtesi
1- karbonatlı su içmek 23/30
2- hergün birşey at 22/30
3 - Sabah akşam sezeryan dikişine krem sürmek 0/30
3 no. Lu maddeyi ekledim. dikişim tam iyileşmedi kabarık iz var doktora gittim senin vücudun yara dokusunu fazla oluşturuyor dedi krem verdi günde iki kere sürmem gerek en az 3 ay kullanıcam. Şimdilik başka madde eklemiyorum eşim izne ayrıldı belki bi yerlere de gideriz yeni bi rutin oluşturamam bu ara bu kadar yeter
Sanırım yeniyken başlamak daha iyi ama ben doktora yeni gittim bi de yaram tamamen iyileşmedi daha o kesik hattı kabarık ve mor bakalım işe yarar umarım biraz da pahalı bir krem ama çok az sürüyorsun baya gider o yüzdenİz geçiren bi krem varmış çok sonradan öğrendim hiç iz bırakmıyomuş. Ondan mı kullanıyosun acaba. Yara yeniyken mi başlamak gerekiyodu acaba sonradan da başlanabilir mi yani
Benimkide öyle hala. Kabarık ve mor.Sanırım yeniyken başlamak daha iyi ama ben doktora yeni gittim bi de yaram tamamen iyileşmedi daha o kesik hattı kabarık ve mor bakalım işe yarar umarım biraz da pahalı bir krem ama çok az sürüyorsun baya gider o yüzden
Benimki yapıştırma. Fiyatı 82 TL istiyorsan ismini özelden yazarımBenimkide öyle hala. Kabarık ve mor.
Yapıştırma olmadı ama benimki.
14 ay oldu bide. Bende mi alsam ki bilemedim ismi neydi kremin
Canım sen doğum yapalı nekadar oldu?Sanırım yeniyken başlamak daha iyi ama ben doktora yeni gittim bi de yaram tamamen iyileşmedi daha o kesik hattı kabarık ve mor bakalım işe yarar umarım biraz da pahalı bir krem ama çok az sürüyorsun baya gider o yüzden
12 ay olacakCanım sen doğum yapalı nekadar oldu?
Baktım uygulamaya beğendim bende tabsiye ederim herkezeArkadaşlar merhaba,
ben de hayatımı belirli bir düzen sokmak ve bir rutin oluşturmak istiyorum. bunun için hedef takibi diye bir uygulama var ben çok memnunum play storedan indirmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?