- 21 Ocak 2015
- 1.056
- 528
-
- Konu Sahibi denizz2009
Bizim doktorlar avrupadakiler öneri yapmazlar pek. Ilk çocuk olduğu için tecrübesizdim.Nedenini bilmiyorum ama cok iyi iki cocuk dr’muz var. 2 si de 1 yasindan sonra asla mama onermiyor, bilginize. Uykuya dalmak icin sut icirin dediler
Kaç ml süte ne kadar biskuvi koyuyorsunuz?bu aylarda istahsizlik basliyor sevebilecegi corba. pulav makarna kofte tarzi biseler yogurt gibi mesela . su pipetli sutler oluyor ondan verin benim oglum 27 aylik. uemek de yiyor. ben geceleri uyku halindeyken biberonda sut vrriyorm icinede bebe biskuvisi koyuyorm onun cok faydasini gordum hem kilo hemde boy acisindanda bunu deneyin
Bişey sorabilirmiyim.bu aylarda istahsizlik basliyor sevebilecegi corba. pulav makarna kofte tarzi biseler yogurt gibi mesela . su pipetli sutler oluyor ondan verin benim oglum 27 aylik. uemek de yiyor. ben geceleri uyku halindeyken biberonda sut vrriyorm icinede bebe biskuvisi koyuyorm onun cok faydasini gordum hem kilo hemde boy acisindanda bunu deneyin
ben uyutmuyorm canm cunku gece beni cok zorluyor gece 10 yada 9 bucukta uyutuyorm kafam rahat oluyorBişey sorabilirmiyim.
Oğlunuz öğle uykusu uyuyor mu halen?
Internette bu zamanlar 20 aylikken bırakabilir diyo?
250. canm 10 tane koyuyorm cok faydasini goruyormKaç ml süte ne kadar biskuvi koyuyorsunuz?
Maşallah iyi içiyormuş. Benim 150 içse ona bile razıyım.250. canm 10 tane koyuyorm cok faydasini goruyorm
250 ml ye 10 tane bisküvi şişeye nasıl sığıyor? 10 tane cok değil mi? Çok tatlı ve memeden nasıl çıkıyor?250. canm 10 tane koyuyorm cok faydasini goruyorm
ah kuzum ah ben 7 aylik kizimin devam sutune bile atiyorum onlar cekiyor sen orasini. dusunme ki. sigiyor canm yillarfir yapiyorm zaten sut eritiyor sutu hafif sicaklikta isit icine guzelce calkala. hem bebege kiloda yapiyor250 ml ye 10 tane bisküvi şişeye nasıl sığıyor? 10 tane cok değil mi? Çok tatlı ve memeden nasıl çıkıyor?
Canım keçi sutu okadar da kıymetli değilmiş ben doktorumuza sordum keçi sutu vermek istiyordum mama şirketlerinin bir oyunuymuş bu ürünleri satilsin diye herşey yapıyorlarmış inek sutu en sagliklisiTürkiyede var mı keçi sütü? Ben yurtdışındayım hiç görmedim.
Cnm zaten bizim buralarda yok keçi. Keşke içsede inek sütü içse. Bi türlü biberonu almıyor.Canım keçi sutu okadar da kıymetli değilmiş ben doktorumuza sordum keçi sutu vermek istiyordum mama şirketlerinin bir oyunuymuş bu ürünleri satilsin diye herşey yapıyorlarmış inek sutu en sagliklisi