Canm nike ve convers i begendm ama diger arkadaslar da yūklerse biseyler ona göre karar vereyimMerhaba,
Ben de bunlar var hepsi 22 numara uyumlu.
Begendiklerin olursa görüşürüz.
Gerçi 24 numara ama daha sonra giydirebileceğiniz gıcır gıcır ve çok hafif bir ayakkabı.Arkadaslar temiz fazla yipranmamis uygun fiyatli ayakkabi ariyorum
Yazlık olarakta bu varArkadaslar temiz fazla yipranmamis uygun fiyatli ayakkabi ariyorum
Tamam sizden haber bekliyorumCanm nike ve convers i begendm ama diger arkadaslar da yūklerse biseyler ona göre karar vereyim
Gerçi 24 numara ama daha sonra giydirebileceğiniz gıcır gıcır ve çok hafif bir ayakkabı.Eki Görüntüle 1418053
Olur yollarım.35 düşünüyorum.çok yeni inanın.bio Kadar'da hafifBunu ben dusunebilirim fiyatı nedir? Başka fotosu var mi?
Olur yollarım.35 düşünüyorum.çok yeni inanın.bio Kadar'da hafif
Bu arada elinizde 18 24 aya uygun mevsimlik, yazlik erkek cocuk icin kiyafet varsa degerlendirmek isterim[/QUOTE
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...c-a-panco-idil-baby-chicco-disney-v-s.736287/ Buraya bakabilirsinizBu arada elinizde 18 24 aya uygun mevsimlik, yazlik erkek cocuk icin kiyafet varsa degerlendirmek isterim
Fiyatlarda anlaşırız sorun değilBu arada elinizde 18 24 aya uygun mevsimlik, yazlik erkek cocuk icin kiyafet varsa degerlendirmek isterim
Canm baktm ama tam olarak kacnci sayfa telden giriyorm kotam dolmak ūzere hersayfaya bakmak zor oluyoFiyatlarda anlaşırız sorun değil
5. Ve 9.sayfaya bi bakın.aslında yüklemediğim daha çok yazlığı var ama nereye koydum onu bile hatırlamıyorumCanm baktm ama tam olarak kacnci sayfa telden giriyorm kotam dolmak ūzere hersayfaya bakmak zor oluyo
Gūzelmis canm peki fiyat olarak ne dūşūyosunbu da benden gelsin
21.5 numara hiç kullanılmadı
Gūzelmis canm peki fiyat olarak ne dūşūyosun