Bebek İkinci El 21.5 veya 22 no adidas nike puma erkek ayakkabisi ariyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-ilk-sayfa-surekli-guncellenmektedir.699371/

konum burada ayakkabının sayfamdaki fiyatı 45tl.. dilersen diğer eşyalara da bakabilirsin. ilk sayfa her zaman güncel durumda. yeni şeyler var eklenecek ama resim çekip eklemek kısmet olmadı bir türlü..
Canm teşekkūr ederim ama fiyat bana pahali geldi ūrūn sıfır sen de haklısındr ama ben 20 25 arasi biraz kullanılmıs da olabilr temiz olmak kaydyla bi ūrūn ariyorm

bende de bunlar var çok çok temiz az kullanılmış deforme yok hepsi marka

IMG_0010.JPG
IMG_0010.JPG
IMG_0011.JPG
IMG_0010.JPG
IMG_0011.JPG
IMG_0001.JPG
IMG_0002.JPG
IMG_0003.JPG
IMG_0004.JPG
IMG_0005.JPG
IMG_0007.JPG
IMG_0008.JPG
IMG_0009.JPG
ayakkabı lacivert şirinbebe marka 19 numara kız ve erkek giyebilir.

kahverengi ayakkabı dünyasından alınmış küçümen marka 21 numara erkek bot

pembe gri converse çiçekli kız bot hem fermuarlı hem bağcıklı 23 numara

beyaz turuncu nike marka unisex 22,5 numara spor ayakkabı

hepsi marka. tam ortapediktir. fiyat konusunda konuşuruz. daha önce satmaya kalktım ama pazarlık konusunu komik hale getiren insanlar oldu 10 liraya kadar düşürdüler. tertemizdir resimlerde de gördüğünüz gibi

hepsi marka. tam ortapediktir. fiyat konusunda konuşuruz. daha önce satmaya kalktım ama pazarlık konusunu komik hale getiren insanlar oldu 10 liraya kadar düşürdüler. tertemizdir resimlerde de gördüğünüz gibi
Canm ben 21.5 veya 22 no erkek ayakkabisi ariyorum belki nike olan olabilir ama zaten su anda oglum 21 giyiyo yaza en fazla 22 giyer diye dūşūnūyorm yine de teşekkūrler

Canm teşekkūr ederim ama fiyat bana pahali geldi ūrūn sıfır sen de haklısındr ama ben 20 25 arasi biraz kullanılmıs da olabilr temiz olmak kaydyla bi ūrūn ariyorm

rica ederim :) dilediğiniz gibi bir ürün bulursunuz umarım en kısa zamanda..

sevgiler,

X