• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21.02.2009 Hoşgeldiniz arkadaşlar

herkese merhaba bayanlar:) bnde bugun aranıza ktıldım..bu kdr kapsamlı bı sıte olusturan herkese cok tesekkurler:sm_cool:

herkese merhaba bayanlar:) bnde bugun aranıza ktıldım..bu kdr kapsamlı bı sıte olusturan herkese cok tesekkurler :lepi:

Herkese İyi GeceLer ÖnceLikLe... (E maLum su anda Saat 22:38 a.s)

Az önce üye oLdum...İLk merhabamı burdan Veriyorum.. Buraya geLmekLe iyi ettim biLiyorum ama bu kadar üye varken Hemen kaynaşabiLirmiyiz onuda kestiremiyorum :utangac:

Simcik Bu kadar acıkLama yeter dicektim ama farkettim ki ben hiç bişi açıkLamamışım :1shok:

Ben Burcu..Siirt ten Yazıyorum kaydirigubbakcemile3 19 Yaşındayım Daha..Hayatın Baharındayım yanii...:dilcikar:

Bu kadar LAfı uzattıqıma bakmayın asLında pek konuşkan diiLimdir..bu Gece Buraya geLmenin Sevinci oLustu heralde:teytey:a.s.

merhaba ben sevgi aranıza yeni katılıyorum herkese allah gönlüne göre versin tek temennim:emir_bebek: hihoyyyt kaydirigubbakcemile5Şeniz:asigim:

Aramıza hoşgeldin canım
Çok çok çok ama çoooooookkkkk müthiş arkadaşlıklar edineceksin emin ol
Bu site bağımlılık yapan harika bir ortam

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

:teytey:Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım her keze sağlık ve mutluluk diliyorum.a.s.

Son düzenleme:
22.02.2009...
KK ailesine bugün katılan bütün arkadaşlar..
aramıza hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz...a.s.a.s.
sevgiler
...

egeden sevgilerimle aranızda olmaktan cok mutluyummmmmmmm:lepi:şimdiden yardımlarınız için teşekürler ediyorum

selam arkadaslar, umarim bu sitenin icinden cikarbilirim.. simdilik cok karisik duruyor.. dunyanin biyeriden beni hisseden birilerinin varligini bilmekten mutluyum...a.s.ve bence..................:enbuyukkk:

Back
X