20'lik ve gömük Dişlerle ilgili paylaşım alanı

evet koydum şişlik büyük oranda indi ama tamamen degil maleseff ozamanlar bu kadar bilinçli degildim iyi diye duymuştuk ondan dolayı böyle bir talihsizlik yaşadım
Çok geçmiş olsun ama üzülme b12 yi kullan inşallah geçer. Eğer diğer 20 liklerden çektirirsen aklında bulunsun doktordan çıkmadan buz koydum ilk gece havluya sardığım buzla yattım sabahında diş fırçalamaya başladım çok dikişim olmasına rağmen, antibiyotik kullandım ve günde 3 defa doktorun verdiği gargarayı yaptım. Mikrop kapmaması çok önemli çünkü.

evet dile gden sinirleri göremiyorlarmış o yüzden anlayamıyorlarmış nekadar zarar gördügünü sinirlerin allah yardımcımız olsun çok zor bir durum gerçekten dünyam karardı resmen ..
emar cekılmesi gerekiyor bununm için ama en az 6 ay 9 ay süre .. gecemsse artık neler yapılıor bilemıyorum .. beklıcez b 12 ye dewam ve yıceklerınedee

1tane daha 20lik aldırmıştım o çok rahat olmuştu yine öyle olur sandım malesef çok büyük bir talihsizlik yaşadım : ( zorlanmadan dolayı çenemde kitlenme oldu agzımıda tam açamıyorum..

bende tavsiye uzerıne gittım ama hayatımın hatasıydı .. kuzenım bir cerraha gıtti hissetmedi bile..napalım başa gelen cekılır gecmseını beklıcez
Çünkü 20 lik diş daha çok çeneyle alakalı, cerrahlar yöntemini çene yapısına göre müdahale etmeyi daha iyi biliyor sanırım. Ben de internetten araştırdım ve öyle cerraha gitmeye karar verdim

Çok geçmiş olsun kızlar
Benim De sorunlu sinire yakın
Iyi bi cerrahi arıyorum ama birazda Şans galiba
Çok korkum var
Narkozla yada sedasyon la çekimi önerirsiniz
Lütfen yardım cı olurmusunuz

Merhaba herkese :)benim üç tane 20lik hiç oluşmamış bitanesi de 15 seneye ancak çıkar dedi doktor 26 yaşındayım :) zaten gereksiz diş diyorlar çıkmasa da olur :)var mı benim gibi dişi oluşmayan?:)

Çok geçmiş olsun kızlar
Benim De sorunlu sinire yakın
Iyi bi cerrahi arıyorum ama birazda Şans galiba
Çok korkum var
Narkozla yada sedasyon la çekimi önerirsiniz
Lütfen yardım cı olurmusunuz
Bulunduğun ile göre doktor sitesinden bakarak yorumlara göre karar verebilirsin ben öyle yaptım çok şükür pişman olmadım. Özel olunca 5000 lira fiyat veren de oluyor 7000 veren de 2000-3000 veren de oluyor. çok iyi araştır hem güvenilir hem makul fiyatlı bir yer bulabilirsin.

Tek diş kızlar ve gömük
Sedasyon la çekim yaptıran var mı aranızda
Çok bulantı oluyor o koltuğa oturunca
Diğer üçü çıktı mı önce bunu sorayım. Onlar da çıkmadıysa illa ki çıkacak ya da çıktıysa illa ki çürüyecekler. O yüzden bence çektireceksen hepsini birden çektir tabi buna doktorun daha iyi karar verir. Ben sedasyon düşünüyordum ama sedasyonda hasta hafif bilinçli olduğu için kendini kasıyormuş ufak tefek dolgu ya da normal diş çekimi olsa bir tane o zaman tamam ama dört diş için sedasyonda doktor çok zorlanırmış. O kadar uzun süre sedasyon gazına maruz kalmak da narkozdan farksızmış. tek diş için 1000 lira çok fazla söylemişler bu arada..

Bir diş çekimi olucak
Diğer dişim normal Çekim olmuş tu
Ama bu gömük ve sinire yakın
Sizin dişiniz nasıl oldu bu arada

Bir diş çekimi olucak
Diğer dişim normal Çekim olmuş tu
Ama bu gömük ve sinire yakın
Sizin dişiniz nasıl oldu bu arada
Benim Narkozla oldu hepsi. En fazla 1 saatte hepsi bitmişti. Benim de yarı gömüklerdi ve yanağa doğru çıkıntı vardı. doğal olarak diş etimle yanağın birleşme yerleri bile dikişliydi. Ama bana hiç sinire yakın filan gibi uyarı yapılmadı belki sinire yakın değildi belki de fazla pinpirikli olduğum için söylenmedi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…