- 21 Ağustos 2015
- 939
- 901
- 103
- Konu Sahibi Cevrimhici
-
- #1.561
rica ederim korkma sakın bende korkarak gittim keske daha once gitseymişim dedım çıktığımda
Rica ederim =)metal inşallah öyle olur canım çok teşekkürler :)
Arkadaşlar doktor sinire yakın dedikten sonra çektirdiğinde his kaybı yaşayan oldu mu? Riske girmeye değer mi sizce? 25 yaşımda tel taktıracaktım alttakilerden kurtulabilseydim. Üsttekiler Çekildi. Alttakilere gelince hem yan yatıklar hem de ikisi birden sinire yakın. Artık çektirmekten vazgeçip porselen diş fikrini düşünmeye başladım.
Ay ne şanslısın. Geçmiş olsun. Bir de neyden korkuyorum biliyor musun? 6 ay bir yıl uyuşuk kalabiliyormuş iyileşecek olsa da. Eğer öyle olursa ben o süreçte aha da uyuşuk kalacak korkusuyla kendimi yiyebilirim aylarca. Sen hangi şehirde çektirmiştin?Aynı dertten muzdariptim.
İyi bir çene cerrahına yaptırırsanız işlemi,hiçbir sıkıntı olmuyor.
Ben operasyondan iki saat sonra kavurma yedim.
Canim ben ankara üniversitesi diş hekimliğinde aldirdim ocak ayında ilkinde hiç zor olmadı ama ikinci biraz zor olmuştu hafif yüzüm şişmişti ama tamamen dis yapısıyla alakali bence tavsiye ederimAnkara da devlette yirmilik diş çekimi için tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?
Ay ne şanslısın. Geçmiş olsun. Bir de neyden korkuyorum biliyor musun? 6 ay bir yıl uyuşuk kalabiliyormuş iyileşecek olsa da. Eğer öyle olursa ben o süreçte aha da uyuşuk kalacak korkusuyla kendimi yiyebilirim aylarca. Sen hangi şehirde çektirmiştin?
Bir de doktorun ne demişti? Sorun olmaz büyük ihtimalle mi dedi yoksa Kalıcı uyuşukluk olabilir mi dedi? Açıkçası benim doktorum pek cesaretlendirmedi beni. Yükü üstünden atar gibi konuştu.
almıyorlar diye biliyorum ben çünkü üni hastanesinde oldum.Bende 20lik diş ameliyatı olacağım
20 gun sonraya benim tek korkum hızlı iyileştir mi acaba
Birde üniversite hastaneleri ücret talep ediyorlar mı?
o gün çekmezler size gün verirler sağ ve sol alt üst olmak üzere her gittiğinizde ikişer ikişer çekerler.Benim tamamen gömülüydü dikişlerim vardı şişlik oldu ama buz kompresi uyguladım şişlik oluyor ama soğuk şişliğin inmesinde çok etkili oluyor yemek ise biraz dikkat ediceksiniz yara olucağı için temiz tutmalısınız.Bende 20 gun sonra falan gidicem ilk once devlet hastanesine gidip sevkimi isticem ve ssknin karsiladigi hastanede 4unude cektiricem gider gitmez sevk ile gittigim icin o gun cekerler mi omu cok merak ediyorum? Bi de sislik olusuyomu yemek yiyebildinizmi cektiren arkadaslar yorum yapsin lutfen
almıyorlar diye biliyorum ben çünkü üni hastanesinde oldum.
1 haftada bir şeyim kalmadı benim hatta ağrımadı bile
yalnız bende fazla bir şişlik olmadı ama kişiden kişiye değişebiliyor sanırım. buz çok iyi geliyorÇok teşekkür ederim cevap için şiş şiş gezmek kotu olacak o zaman
Tesekkurler benim 4ude tamamen gomuk 2 tanesini cekmek ne kadar suruyor bi de operasyon sirasinda agri aciniz oldu mu?o gün çekmezler size gün verirler sağ ve sol alt üst olmak üzere her gittiğinizde ikişer ikişer çekerler.Benim tamamen gömülüydü dikişlerim vardı şişlik oldu ama buz kompresi uyguladım şişlik oluyor ama soğuk şişliğin inmesinde çok etkili oluyor yemek ise biraz dikkat ediceksiniz yara olucağı için temiz tutmalısınız.
yaklaşık bi 20 dakika gibi bir sürede ikisini birden almışlardı operasyonla kesinlikle operasyon sırasında ağrı sızı duyulmuyor sadece baskı hissediyorsunuz o kadar.Tesekkurler benim 4ude tamamen gomuk 2 tanesini cekmek ne kadar suruyor bi de operasyon sirasinda agri aciniz oldu mu?
Tekrar merhabalar bugun hastaneye gitmeden once ozele gittim fiyat ogrenmek icin rontgeni gosterdim inceleyip geldi altta olan 2 disin riskli dedi sinirlere yakin dedi isciligi var dedi. 800 tl istedi sadece 1 tanesi icin usttekiler bu kadar olmaz kolay cikacak gibi gorunuyor dedi. Bugun dis cerrahina gittim rontgeni gosterdim ve ozel doktorun soylediklerini tekrar ettim oyle bisey gorunmuyor dedi. Tek tek cekecegini soyledi yani 4 kere gitcem haftaya sali gunu gitcem birini cektirmek icin. Oradaki bayanlarla konustum 1 seneye kadar uyusukluk cene cikmasi falan olabiliyomus gozum korktu bi de ozeldeki sinire yakin riskli falan dedi acaba para kopartmak icin mi abartti yoksa gittigim doktormu biseyden anlamiyor anlamadim kafam karisti ins bi sorun cikmaz simdi baska biyerede gidemem randevuyu aldim kan tahlili yaptirdim bi de bebegimle gitmek cok zor oldu yorgunluktan oldum. Moralim bozuldu sende uyusukluk falan var mi hala devlet hastanesinde mi cektirmistin?yaklaşık bi 20 dakika gibi bir sürede ikisini birden almışlardı operasyonla kesinlikle operasyon sırasında ağrı sızı duyulmuyor sadece baskı hissediyorsunuz o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?