- 31 Ağustos 2008
- 5.629
- 19
-
- Konu Sahibi Cevrimhici
ben az önce geldi dentistanbuldan,20lik gömük dişi aldırdım,şu an yanağımı kessem hissetmem çünkü uyuşuk,ama sonrasını bilemeyeceğim,ve böyle alınması gereken 2 tane daha var,önümüzdeki günlerde çekeceğim acının oranına göre karar vericem :) doktorum Ferhat Dizen beyefendi az biraz sert davrandı bağırdım diye ama napiiim ilk kez kesiliyorum!! :)) yinede iyi biriydi,öyle korkmuştumki çıkarken hemen kaçar gibi çıktım hiç soru sormadan :))
bakalım yarın öbür gün sıkıntı çekecekmiyim,yazarım
evet pek konuşabildiğim söylenemez,ağzımı çok açamıyorum ama ağrı sızı yok,rahat uyuyorum,sadece şişlik var,sanırım yeteri kadar buz kompresi yapmadım,başka bi şikayetim yok,mama tarzı yiyorum
mutlaka aldırın çünkü yanındaki dişlere ve diş etlerine zarar veriyor
Benim dişlerim de dört senedir çıkmaya ugraşıyor.Bir tanesi tam çıktı ama diğer ikisinin sadece yarısı çıktı.Dört sene oldu.Bu dişlerin çıkması bu kadar uzun sürer mi?Eger iki dişimin de yarısı gömülü kalırsa mutlaka ikisini de çektirmem gerekir mi acaba ?Çektirmezsem ilerde sorun yaşayabilir miyim??
su anda canım o kadar yanıyor ki :1no2:geceelri ağrım oluyor ve diş cıkmaya calışıyor ...iki gündür sıvı yiyorum ama ev arkadasım d adişçiydi eskiden ve bakıp cene yapın müsait cıkabileceği yer va rdemişti cidden d ebakınca var ama cıkması yıllar alıyor yarısı cıkmış durumda bu acıya katlanayıp beklesem mi sizce.:a015: