- 18 Ağustos 2008
- 8.571
- 182
- 163
- Konu Sahibi Cevrimhici
-
mrb cicikiz34 röntgende bu diş görünüyosa er geç sana bır sekılde rahatsızlık verecektır bu dısler..dun degıl evelsı gun daha yenı bu gomulu dısı cerrahı operasyon ıle aldırmıs bırı olarak derımkı kesınlıkle aldırmalısın...hıc ummadık bır anda atıyorum gebelık olustuggunda gebelık surecınde bu dıs rahatsızlıgınla kalırsan ınan her dk senı agrısı ölüp ölüp diriltir...cerrahı opere ıle aldırdırgım 2.gomulu dısım benım...hem bır fonksıyonları yok agızda..dıger dıslerınde yapısını bozmakta ve en dıpte oldugu ıcın dıs fırcaları ulasmıyo ve fırcalanamadıgı ıcınde yarısı cıksa bıle o cıkan yer curumeye baslıyo...ben sın 2 aydır gebelık dusundugum ıcın yumurtlama gunlerımde korunmuyodum...yumurtlama gunlerımın akabınde bu gomulu dıs patlak verdı ve hergun rabbıme dua ettım ınsallah bu ay gebe degılımdır dıye cunku dısın agrılarına dayanamıyodum hergu aglıyodum 10 gun boyunca agladım hergun agrıdan sızıdan..korunmadıgım ıcın belkı dollenme gerceklesmıstır korkusuyla hıcbır ılac alamadım hayatım felc oldu resmen.ama cok sukur kı gebe degılmısım gebe olmadıgımı netlestırdıgım ılk gun solugu dıscıde aldım..benım dıscı toplam yarım saatte uysuturdu kestı dıktı...ve bu 3.gunum cok sukur agrılarım bıttı dencek kadar azaldı...haftaya pazartesı dıkıslerımı aldırcam yuzum guluyo ve suan daha saglıkla ve ıstekle bebıs ıstemekteyım :)))korkma ınan korkuya degmeyecek kadar basıt bır cerrahı ıslem ınan bana :1closedeyes:
vallah iyi sabır sendeSlm kızlar yaklaşık 3 yıldır 20 liklerimin agrısını çekiyorum herseferinde agrı apse yapıyo çenemi açamıyorum konuşamayacak dereceye geliyorum şuan oldygy gibi...hep antibiyotik agrı kesiciyle idare ettim ama artık korkularımı yenip çektircem ne olursa olsun...
istanbul da 20 lik diş çekimi için (gömülü olan) diş hekimi önerisi olan var mı?bir de fiyat çok pahalı olmasın ya350 400 die duydum ben hatta 500 falan alanlar bile varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?