rosebatum nerelerdesin,nasıl oldun,dişini aldırdın mı?
bişeyler yaz.
geçmiş olsun.a.s.
merhaba arkadaşlar.
forumda korkak bir kız olarak tanıdınız benikaydirigubbakcemile3
nihayet o korkularla uykusuz geçirdiğim geceler eşliğinde geçirdiğim gün geldi ve ben 6 ocak salı günü ameliyat oldum..
biliyorsunuz çıkmayan ve gömüde duran köpek dişim alınacaktı.
ameliyat zor oldu doktor dişi almakta çok zorlandı.çünkü kemikle bütünleşmiş ir pozisyonu vardı resmen yan yatmış bir vaziyette.
çok terledi çok uğraştı
yaklaşık 1 saat 15 dk süre sonun da dişimi çıkardı..ben ameliyat esnasında ses ve gıcır gucur sesler dışında hiçbir acı hissetmedim.
sadece süre uzadıkça ve doktorların başımdaki konuşmalarını duyunca umutsuzluğa düştüm..o dişten kurtulamayacağımı sandım..
dişim alındığı anda biraz kendimden geçmişim sanırım o anı hiç hatırlamıyorum..dişi çıkardıktan sonra büyük bir kemik kaybı olduğu için o boşluğa kemik greftleri koydular.diş etim basık olmasın diye..
ortodontik tedavimin ilerleyebilmesi için bu dişimin alınması beni çok mutlu etti.ameliyat esnasında büyük umutsuzluklara düşsemde şuan hep şükrediyorum..
kemik greflerinin olgunlaşması ve kemik yapımın güçlenmesi için 6 ay bekleyecek doktorum.daha sonrasında o eksik dişimin yerine implant yapılacak.köpek dişi önde olduğu için eksikliği kötü oluyor.
işte böyle arkadaşlar.
iyiki varsınız o korkulu zamanlarımda hep sizlerle güç buldum
şuan sol yanağım davul gibi şişmiş vaziyette yatakta yatıyorum laptop kucağımda..sürekli buz uyguluyorum yarında sıcak havlu uygulamam gerekiyormuş..
ameliyat olacsak olanlar..
sakın korkmayın
çünkü hiç ama hiç acı hissedilmiyor
ki benimki büyük bir operasyon oldu doktorumunda çıkışta söylediği tek şey çok uğraştırıcı ve zor olduğuydu
kimse korkmasın ben korkumu yendim artık korkusuzca gidebilirim ki implant için tekrar gidicem onda artık bu kadar uykusuz kalmamsenağlama
sizi çok seviyorum iyiki varsınız arkadaşlar...