- Konu Sahibi Cevrimhici
-
- #1.341
dişlerin gömükmü yoksa yarı gömükmü? eğer gömük ise bence mutlaka çene cerrahına gitmelisin.damağı kesip alıyorlar sonuçta özel bi uzmanlık gerekiyor. özelde 200 tl ye filan alıyorlar heralde sıra beklemeyim diyorsan
arkadaşlar bir gömük diş için 500 tl istedi bir klinik. sizce bu fiyat nasıl?
ben özelde gömük diş çekimi yaptırmadım ama bu fiyat duyduklarım arasında hayli fazla, 200-400 arası fiyat biçiliyor genelde, gömükler için 300-350 ideal. 500, fazla kar alıyor gibi geldi bana.
Arkadaşlar merhaba. Benim de 20lik dişlerim gömük ancak hiçbir ağrı falan olmadı şimdiye kadar ,tek sorun şuan dişlerimde tel var acaba teller çıktıktan sonra herhangi bir bozukluk yaratır mı
çenende yeterli yer varsa bozulma olacağını düşünmüyorum ama bu olasılığı önlemek için tel çıkar çıkmaz 20lik dişlerini çektiriyor tel tedavisi görmüş kişiler, benim arkadaşımın doktoruda önerdi ona tel çıkınca çektirdi hemen sırasıyla tedavi boşa gitmesin diye.
bugün alt 20 lik diş ameliyatımı oldum doktorum sağolsun her türlü işlemi bilgilendirerek ve rahatlatarak ameliyatı yaptı korktuğum gibi olmadı şimdi anestezinin etkisi geçtikçe ağrı başladı çenemde buz kompresine devam
geçmiş olsun.. ben tam 4 dişimi aldırdım o yüzden kesinlikle buza devam diyorum.. biraz eller donuyor ama sürekli yatana kadar ve dikişleri aldırana kadar ya da en azından ilk 4-5 gün yaparsan faydasını görürsün şiş ve morluk ya olmaz ya da da çok az olur..
sağlıklı günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?