- Konu Sahibi Cevrimhici
-
- #1.321
Cidden o kadar geç mi randevu veriyorlar ya? Ben 2 yıl önce başka bir sorunum için oraya gitmiştim 2 hafta sonraya gün vermişlerdi. Çekilme tarihini mi çok sonraya gün veriyorlar acaba? Peki özel hastane olarak nereye gittin fiyatı ne kadardı? :44:
ne güzel fiyatı da uygunmuş. ama ailem özel hastanelere sıcak bakmıyor malesef. para koparmak için hastaya müşteri gözüyle bakıldığını düşünüyorlar. bu yüzden devlete gitmem lazım.medıpol hastanesınden randevu aldım sgk gecıyordu 2 gun sonra amelıyat oldum oh mıs 60 lıra fark odedım hepsı o
ne güzel fiyatı da uygunmuş. ama ailem özel hastanelere sıcak bakmıyor malesef. para koparmak için hastaya müşteri gözüyle bakıldığını düşünüyorlar. bu yüzden devlete gitmem lazım.zaten ağrım yok diğer dişlerim yamulmasın diye çektireceğim, sıra gelmesini bekleyebilirim sanırım
bana da gittiğim diş hekimi okmeydanı veya sancaktepe çene cerrahisine gitmemi söyledi. okmeydanı çene cerrahisine internetten randevu alma kısmına girdim. randevu almadım ama 2 gün sonraya falan muayene randevu tarihleri var. muayene randevusundan sonra çekim için mi 1 yıl sonrasına gün veriyorlar?20lik dişler eğer gömülü ise normal diş hekimi değil çene cerrahı sadece müdahale edebiliyor o yüzden devlet hastanesinde avrupa yakasında okmeydanı hastanesinde vardı bana 1 yıl sonrasına çekim için gün verdiler ki çok kızmıştım hastaneye 3 gün önce yine 20lik dişimi aldırdım hemde bezmi alem valide sultan hastanesinde 60lira fark ödedim 1 dişim daha var onuda alacak doktor ama daha çenem iyileşmediğinden operasyon yapmıyor
bana da gittiğim diş hekimi okmeydanı veya sancaktepe çene cerrahisine gitmemi söyledi. okmeydanı çene cerrahisine internetten randevu alma kısmına girdim. randevu almadım ama 2 gün sonraya falan muayene randevu tarihleri var. muayene randevusundan sonra çekim için mi 1 yıl sonrasına gün veriyorlar?
bu arada geçmiş olsun :) bezmialemden memnun kaldın mı ağzın sızın çok var mı?
tekrar geçmiş olsun canım :) peki bezmialemde kaç gün sonraya ön muayane ve çekim randevusu veriliyor? belki ailemi ikna ederim diye soruyorumdananın kuyrugu o on muayeneden sonra kopuyor bakalım sana ne zamana randevu verecekler
bezmıalemden memnun kaldım hıc agrım sızım yok ama ben gadar oldugumdan hergun cekecegıme ıkı gun cekerım rahat ederım dedım çektırdım kurtuldum
tekrar geçmiş olsun canım :) peki bezmialemde kaç gün sonraya ön muayane ve çekim randevusu veriliyor? belki ailemi ikna ederim diye soruyorum
benim tanıdığım vardı durumumda acil olunca randevusuz çekim yaptılar
bu ayın 29unda- 5 gün sonra 20lik diş randevum var sancaptepede, adsm'lerde çene cerrahı parmak sayısını geçmediği için randevular çok sonraya veriliyor, acil durumlar hariç tabi, ben mayısın ortasında randevu almıştım düşünün 2,5 ay sonrasına verdiler, bana ağrı sızı felan yapmıyor ama hemen kurtulmak istiyorum 4ünden, o yüzden 29unda altlı üstlü 2 tane çektirmek isityorum, öteki randevu içinde yalvarıp yakarcam 1 ay içinde de diğer 2 taneyi çektirmeye çalışcam, kurtulayım ki ortodontik tedaviye başlayayım üst ön 4 dişimi çapraşıklaştırdılar çünkü. devlette hizmet ne kadar yetersiz, ortodontik tedaviyi özelde olmak zorundayım, reşitim diye devlette sıraya almazlar beni, alsalar bile 10 yıl sonraya mı alırlar artık bilmiyorum, 20lik dişlerin diğer dişleri etkilediği gayet açıkken niye bu yaşlarda kimseler için uygun fiyata ortodontik tedavi yaptırcak yer yok devlette, illa milyarlar mı saçmak lazım yahu.
şimdiden gemiş olsun. aynı anda iki tane çekiyorlar mı?
anladım teşekkür ederim :)teşekkür ederim, evet çekiyorlar altlı üstlü olmak koşuluyla. yani hem sağ altı hem sol altı çektiremiyorsun, sağ alt ve sağ üst yada sol alt ve sol üst şeklinde çekim yapabiliyorlar
rahatlıkla aldır gitsin hiç düşünme çektiğin acıya değmez gerçekten hiç birşey hissetmeden alıyorlar dişini. Bende 2 tane 20liğimi çektirdim 3 hafta arayla bir tanesi uyuşturucu iğnenin etkisi geçince birkaç saat ağırdı. Diğeri çıkmıştı dışarı hiç ağırmadı. 20lik dişler çok çabuk çürüyorlarmış diğer dişleri de çürütüyorlarmış. Eğer vaktin varsa kurtul derim. Benim diğer 2 20'liğimle ilgili bi şikayetim yok ama olur olmaz gidip onları da aldırırım hiç düşünmeden. Şu an çektiğin acıdan daha az acı çekeceğine emin olabilirsin :)
ne yalan söyleyim 1 haftadır sağ alt dişim baskı ve ağrı yapıyor. Çene cerrahına mı çektirsek yoksa diş hekimine mi? ben çene cerrahı istiyordum ama malum sıra sözkonusu o zamana kadar dişlerim üst üste biner heraldeDiş hekimine gittim bayramdan sonra kolay alırız dedi ama bilemiyorum kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?