- Konu Sahibi Cevrimhici
-
bende geçen hafta aldırdım birisini yarısı çıkmış durumdaydı yanağımı yara yaptı ağrı yaptı felan özel hastaneye çektirdim. dişim çeneme kaynamış kaç defa kestiler dişi. o akşam çok ağrım oldu ama sabahlara kadar ağladım oysaki ağrıya dayanırım ben. şişliklerim indi ama 10. gün hala ağrım var yamuk çıkıyorsa bir an önce çektirip kurtulmak en iyisi.
of yaaa beuc gun once cektirdim kizlar daha dogrusu aldirdim gomulu disti.suan hala sisligi inmedi yanagimin. cok azagrim var ozellikle sabah kalktigimda ama bi iki egzersizyapiuyorum sonraacabiliyorum agzimi oglene dogru. n zaman gececek bu sislik. koskoca bi delik var ve dikiste atmadi gerek yok dedi isini bilen doktor dikis atmaz diyo. antibiyotik kullan dio ve doktorum cidden cok iyi ve capadan mezun harika bir doktor elide cok hafif ve hic bi sorun yasamadim su zamana kadar herkeste ona gider cevremde . tek sorunum su sislik n zaman gecer bilmek istiyorum
canım operasyondan sonra 20 dk lık ara ile soguk kompres yaptın mı oraya,24saatten sonra da sıcak havlu falan tutcaktın şişme olmaması için.ben de haftaya pzt gataya gitcem bakalım hayırlısı ya korkuyorum walla.aslında iltihaplanmaması için gargara,antibiyotik falan veriyomus doktorlar bi de agrı için aspirin deil de (kanı sulandırıyo aspirin,iyileştirmeyi geciktirirmiş) apranax ya da mazejik mi ne etkiliymiş doktoruna danıs istersen
benim doktorda gömüülü dişi cıkardı işini bilen biri elide cok hafif gercekten mükemmel bir doktor çapadan mezun ama gel gelelim dikiş atmadı. atmayıncada delik kaldı cenem arada sızlıyor birde sabahları tabi acamıyorum ağzımı.şişliği biraz geçti gibi. ama n zaman kapanacak bu delik anlamıyorum ya. habire yediğim yemekler giriyor canımı acıtıyor birde koku yapıyor cıkartamassam. kürdanla karıstırıp cıkartıyorum . iğrenc bi durum:18:
benim doktorda gömüülü dişi cıkardı işini bilen biri elide cok hafif gercekten mükemmel bir doktor çapadan mezun ama gel gelelim dikiş atmadı. atmayıncada delik kaldı cenem arada sızlıyor birde sabahları tabi acamıyorum ağzımı.şişliği biraz geçti gibi. ama n zaman kapanacak bu delik anlamıyorum ya. habire yediğim yemekler giriyor canımı acıtıyor birde koku yapıyor cıkartamassam. kürdanla karıstırıp cıkartıyorum . iğrenc bi durum:18:
Aynen öyle,ne yapsamda oraya girmese yemek diye düşünmeye başladım.
Çok zor çekildi dişim.Bayılmama az kalmıştı.Ya da bırakıp kaçayım dedim artık ama dişi ikiye bölerek çıkardı...
Geçmiş olsun canımben o tarafa yememeye çalışıyorum içine bişey kaçmasın diye :97: bir süre sende öyle yap istersen :97:
Ayy çok geçmiş olsun cnmbenim bölme filan yapmamıştı ama gömük değildi dişim ondan herhalde :97: bir süre diğer tarafını kullan bide ben ağrı kesici içiyorum 2 gündür ağrısını pek anlamıyorum ilacın etkisi geçene kadar :97:
Çok sağol...
Benim dişimde gömük değildi ama çok uğraştı.Köklerinden kaynaklıydı herhalde.Aklıma geldikçe fena oluyorum.
Bişey yiyemedim valla,yoğurt yedim kahvaltı niyetine,activia o da :))
Dün uyuşukluk geçmeden önce içtim,bi de yatarken içtim.İçmiyim diyordum şimdi ama korkudan içtim yine...
Dün bu zamanlar streslerdeydim yaa...
Aynen öyle,ne yapsamda oraya girmese yemek diye düşünmeye başladım.
Çok zor çekildi dişim.Bayılmama az kalmıştı.Ya da bırakıp kaçayım dedim artık ama dişi ikiye bölerek çıkardı...
çok az kaldı :84: çiviyi diklemesine tutup basacağım çekici sen sağ ben selamet. bu ne ya. antibiyotik kullanıorm pzt çektircem... pzt ye kadar ben ağzımda dinamit patlatmazsam tabii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?