saol canım sana da cok geçmiş olsun inş bi an önce geçer.benim çektirmeden önce agrımıştı ama çok hafif,böyle bademciklerim şişer gibi olmuştu,sonra antibiyotiği kullanınca 1 gün,ertesi güne bile fark etmişti hemen,şişlik inmişti.bi de ben 22 yasındayım ama bu yasıma kadar hiç agrı kesici ya da başka bi ilaç içmedim 1 kere bile,o yüzden de agrı kesici içince hemen etki ediyo sanırım bende.çünkü bazı ilaçları çok kullanınca bagısıklık yapıyo artık etki etmiyo ya,ben de böyle bi durum yok şimdilik.bakalım ama su anda agrım var yutkunmakta zorluk cekiyorum ama dayanılmayacak gibi değil,bakalım aksam 10 gibi 2.agrı kesiciyi alcam,şimdi saati bekliyorum.inş seninde bi an önce antibiyotik etkisini gösterir,işe yarayacagına eminim.
gerçekten de diş agrısı baska bi şeye benzemiyo.çünkü nefes alsan acıyo,yasamak için su içmek yemek yemek zorundasın ama acıyo.şimdi acısını dindirmek için ikide bir yanagımı tutuyorum,inş agrısı çok atmaz diye dua ediyorum.valla diğer dişleri nasıl cektircem bilmiyorum,sanırım cektiremiycem:26::26: