- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.422
- Konu Sahibi Cevrimhici
tatlım inan çok üzüldüm yaa... senin yazını görünce burda çektirmeden önce yanlız deilim demiştim kendi kendime... bilmiyorumkismile çok büyük geçmiş olsun cidden... benimki çekim oldu Allah'a çok şükür... ama benim bir tanesi çekildi sadece... ben hepsini çekmeyin diodum tam doktorum dayanamazsın zaten dedi.. lmaz: keşke ayrı ayrı halletseydin canım yaa :1no2: tatlım bir de pipeti baırak sakınnn lmaz: pipetle içeceği çekmek için yaptığın hareket kanamayı arttırır... sakın... nette yazılanlara bak doktorların sitelerine... ben seni yönlendirmeyeyim sonuçta senin durumunu bilemem yanlış olur...
hayır benim de işim bitmedi daha üç tane diş var çekilmesi gereken en çok görüneni aldı doktor... artık sabrederim belki çıkarlar senin yazdıklarından sonra korkuyorum walla eyvahedigeldismile tekrar tekrar geçmiş olsun canım
korkma benım kı zor bı cekım oldu sadece ,zaten normal cekım olan cok kolay oldu gomulu cok zorladı ,hepsı aradan cıkması ıyı oldu yoksa gıdemezdım bı dha ,gidene kadar da zaman gecerde gecerdı.
cok kolay olan operasyonlarda var sen onlardan güç al ..benım koklerım bı garıptı capraz fılan o yuzden zor oldu ,kemıge fılan tutunmustu..
benım su an sadece bır tane 20,lik kaldı .onu ne zaman cektırırım bılmıyorum eyvahedigeldismile
ben de hep senı düşündüm valla ,koltukta fılan neyse kı tek degılım bır yerlerde benımle aynı durumda olan bırı var ,sonuctz herkes oluyor bunu ,yarını düşün ,şimdi hissettiğin şeyi 5 dk sona hıssetmıyeceksın dayan fılan dıyordum kaydirigubbakcemile3
agrı kesıcıler ve antıbıyotıkle duruyorum ,tüm işlerimi aksattı bı de ,
herkesın kı kolay gecer ınsallah