20'lik ve gömük Dişlerle ilgili paylaşım alanı

tatlım inan çok üzüldüm yaa... senin yazını görünce burda çektirmeden önce yanlız deilim demiştim kendi kendime... bilmiyorumkismile çok büyük geçmiş olsun cidden... benimki çekim oldu Allah'a çok şükür... ama benim bir tanesi çekildi sadece... ben hepsini çekmeyin diodum tam doktorum dayanamazsın zaten dedi.. :eek:lmaz: keşke ayrı ayrı halletseydin canım yaa :1no2: tatlım bir de pipeti baırak sakınnn :eek:lmaz: pipetle içeceği çekmek için yaptığın hareket kanamayı arttırır... sakın... nette yazılanlara bak doktorların sitelerine... ben seni yönlendirmeyeyim sonuçta senin durumunu bilemem yanlış olur...

hayır benim de işim bitmedi daha üç tane diş var çekilmesi gereken en çok görüneni aldı doktor... artık sabrederim belki çıkarlar senin yazdıklarından sonra korkuyorum walla eyvahedigeldismile tekrar tekrar geçmiş olsun canım

korkma benım kı zor bı cekım oldu sadece ,zaten normal cekım olan cok kolay oldu gomulu cok zorladı ,hepsı aradan cıkması ıyı oldu yoksa gıdemezdım bı dha ,gidene kadar da zaman gecerde gecerdı.

cok kolay olan operasyonlarda var sen onlardan güç al ..benım koklerım bı garıptı capraz fılan o yuzden zor oldu ,kemıge fılan tutunmustu..

benım su an sadece bır tane 20,lik kaldı .onu ne zaman cektırırım bılmıyorum eyvahedigeldismile

ben de hep senı düşündüm valla ,koltukta fılan neyse kı tek degılım bır yerlerde benımle aynı durumda olan bırı var ,sonuctz herkes oluyor bunu ,yarını düşün ,şimdi hissettiğin şeyi 5 dk sona hıssetmıyeceksın dayan fılan dıyordum kaydirigubbakcemile3

agrı kesıcıler ve antıbıyotıkle duruyorum ,tüm işlerimi aksattı bı de ,

herkesın kı kolay gecer ınsallah

korkma benım kı zor bı cekım oldu sadece ,zaten normal cekım olan cok kolay oldu gomulu cok zorladı ,hepsı aradan cıkması ıyı oldu yoksa gıdemezdım bı dha ,gidene kadar da zaman gecerde gecerdı.

cok kolay olan operasyonlarda var sen onlardan güç al ..benım koklerım bı garıptı capraz fılan o yuzden zor oldu ,kemıge fılan tutunmustu..

benım su an sadece bır tane 20,lik kaldı .onu ne zaman cektırırım bılmıyorum eyvahedigeldismile

ben de hep senı düşündüm valla ,koltukta fılan neyse kı tek degılım bır yerlerde benımle aynı durumda olan bırı var ,sonuctz herkes oluyor bunu ,yarını düşün ,şimdi hissettiğin şeyi 5 dk sona hıssetmıyeceksın dayan fılan dıyordum kaydirigubbakcemile3

agrı kesıcıler ve antıbıyotıkle duruyorum ,tüm işlerimi aksattı bı de ,

herkesın kı kolay gecer ınsallah

canım ya :1hug: hadi çoğundan kurtulmuşsun yine... benim 3 tane kaldı ama yavaş yavaş şimdilik çok bir sızısı yok beklersem belki biraz daha çıkarlar da çekim olur... :Saruboceq: kalanlar baya gömülü çünkü... iyi olmana çok sevindim... öpüyorum bissürü opuyorumnanaktan

kızlar daha öncede yazmıştım cevap gelmedi benimde 20 diş sorunum var dokotrum 350 ytl istedi sizce fitay normal mi nekdara yaptırdnız bide nerelerde yaptırdnız

350 bence cok akannehir

arastır mutlaka ,

benım her zaman gıttıgım bı doktor özel yerı ,sadece gomulu dıs operasyonu ıcın 200 tl ıstedı

bana cok geldı ,bız bütün dişcileri özel diş hastanelerı dahıl hepsine fıyat sordum ,dişimi gösterdim..

hepsi o dıs ıcın operasyon dedı ,ama kımse 200 tl demedı ,genel de 150 -120-100 fılandı.

en son bı özel hastane ye yol ustunde oldugu ıcın sormustum..

gömülü dişi 50-75 arası dedı ,acıp bakınca anlasılıyormuş.

benım kı 60 tl oldu .

dolgu yaptırdım o da 25 tl ..

normal 20 lik çekim ise 35 tl ..

toplam 120 tl verdım cıktım ..

sadece bır dıs ıcın 200 tl nere 3 diş için 120 tl neree..

mutlaka arastır ,ben cok menmun kaldım hem dıscımden ..

sipsezan opuyorumnanaktan

bende bugun gidip aldiricam 20likleri ilk etapta alttaki ikisini alicam demisti ya bakalim hemen alicakmi gercekten

kizlar gittim alttaki 2 disimi cekti.. o kadar canim yaniyorki su an anlatamam insallah biran once arisi diner.bu arada ustekilerde cikamiyormus.doktor dediki agri yapmiyorsa simdilik dursun.zaten benimde aldirmaya niyetim yok

uyumaya calıs ,ben oturup agrıdan aglamıstım resmen

doktora gıdecekken uyumaya calsııyım gecer dedım

uyunca gectı allahtan,doktora gıdıp bı agrı kesıcı ıgne yaptır yarım saate gecmezse

kızlar daha öncede yazmıştım cevap gelmedi benimde 20 diş sorunum var dokotrum 350 ytl istedi sizce fitay normal mi nekdara yaptırdnız bide nerelerde yaptırdnız

ben diş hastanesinde yaptırdım canım kaydirigubbakcemile5 ... para filan vermedim yani, emekli sandığından baktılar... çok memnunum ama özelde fiyat aralıkları nedir ne değildir bilemem... fisfisfis devlette yaptırmaya kalkarsan mutlaka temiz bir yer olmasına ve oraya düzenli giden birinin tavsiye etmesine dikkat et derim ben hastane ve doktor konusunda çok şanslıydım a.s

ya kızlar size bişey sorucam yarı gömülü bi dişim var ben farketmiyorum ama ağız kokum var galiba.bu sorunu yaşayan var mıydı aranızda?mafoldumben

bende yoktu canım ,ama yapabilirde bilmiyorum..

benım de yarın bir haftam doluyor ve dikişleri aldırmaya gıdıcem ..

fena tırsıyorum kı agzımı eskısı kadar büyük açamıyorum ,çenem agrıyor hemen

belkı psıkolojıktır ,koltuga oturunca açılır he kaydirigubbakcemile3

sumak canim benimde iki tarafimdada 1 er dikis var ama doktorum gelmene gerek yok kendi duser dikislerin dedi..

bana gel dikişlerini alalm dedi ,bi de kontrol amaclı gıdıcem ben canım ,kapanmış mı,acık mı kalmıs son durum nedır dıye bakıtıcam

senın gectı mı agrıların ,cenenı acabıılıoyrmusun..

benım bır tane degıl dikişim üç tane ,daha da atacaktı ama gerilmesin istedi.

ilk gun cok agrim vardi.bugun 4. gun iyiyim.oyla cok rahat degil ama acabiliyorum agzimi .rahat rahat yemek yiyebiliyorum cok sukur

iyi bari ben dün ve bugun rahat rahat yıyebıldım ama aggrı kesıcı ıcmeden duramıyorum bazen.

benim sabah aksam agri kesicilerim var 6 gun kullanicam ama eger bunlar dindirmezse diye baska birtane vermisti doktor ama sukurki dun de kullanmadim bugunde

2 yıl önce 20'lik gömülü dişimi operasyonla aldırdım. Damağıma zarar veriyordu. Aldırdıktan sonrası ise berbat, dikiş atıldı 1 hafta sonrada dikişler alındı. O 1 hafta ağızınızda kan tadı ile dolaşıyorsunuz sadece sıvı yiyorsunuz ağızınızı biraz açabiliyosun. ( Ki o zaman mac izlediğimde gol olmuştu dikişi unutup bağırmıştım ah ahhh nasıl kanama yapmıştı.... ) Allah bir daha yaşatmasın ...

off aynı sorun bendede var 20 yaş dişlerim sağ ve sol gömülü çene cerrahının operasyonla alması gerekiyor çok ihmal ettim şu anda beni rahatsız eden bir durum yok ama ileride başıma iş açarmı bilemiyorum:KK43:(

X