kizlar bende dislerimi cektirdim normalde 4 tane cekilmesi gerekiordu,benim alttan ikisi cekildi,altta sol taraftaki yaklasik 3 senedir agriyordu ve artik cikmisti devamli iltihap yapiordu,sonra dis doktoruna gittigimde film cekti ve 4 tane var hepsi cikmasi gerek dedi,beni uzman cerraha yolladi,gittim ilk randevuda cekilmedi sadece konusuldu daha sonra tekrar randevu yapildi ve gittim,daha önce hic disle ilgili problemim olmadi 20 lik dis haricinde,doktor dedi sen karar ver istersen hepsini istersen ikisini cekerim dedi,yada ilk ikisini cekip sana tekrar sorarim dayanirsan onlarida cekerim dedi bende tamam dedim,alttan bitanesi cikmisti zaten sorun yapmaz diye düsündüm ama en cok o sorun yapti,digeri cikmamisti gömüktü onu hissetmiordum bile,randevu günüm doktor bakti iltihap yapmis dedi,ama genede iyne yapti ve cekti,okadar cok korktumki anlatamam, o gömük olan disimden basladi önce eti kesti disi cikardi bunu yaparken hissetmedim ama digerine gelince biraz hissettim iltihapli oldugu icin,ve cekerken disler cok saglam oldugu icin zorlandi,bana tam 8 defa igne yapti ilk birinciisi acidi ama daha sonrasini pek farketmedim,nihayetinde cekildi ama cok kötü gecti gercekten,ben ameliyatla aldirmak istedim ama 200 euro dedi,yani bu özele girermis,(EXTRAWUNSCH) olduugu icin.bende normal cektirdim doktordan ciktigimda agzimin ici kan doluydu ve konusamamaya basladim,eve geldim daha sonra agriyacagi icin agri kesici almak istedim,ama yutma reflexi olmadigi icin agzima aldigim su bile geri cikiordu,mecburen uyusuklugun gitmesini bekledim ve uyudum,gectiginde agrilar basladi ama dayanilmicak bi agri degildi benim icin ben cok agrir diye tahmin ettim,agri kesici aldim uyusukluk gecince hemen faydasi oldu,subatin 24 cekildi yarin da dikislerim alinacak tek sorunum su an dislerim birbirine degmio yanaklarim icten sis ve tam dislerimin arasindalar,bu yüzden yemekde yiyemiorum sadece corba,normalde cok sismisti yanaklarim ben tekar doktora gittim cekimden 3 gün sonra doktor cok iyi bir ilac ve gargara verdi yarisi gün hemen indi sisiiklik tavsiyem buzu yüzünüzden ayirmayin,hatta mümkünse onunla yatin,ozaman daha cabuk iyilesior ve siskinlik olumuor simdiden herkeze gecmis olsun..zemuszemus