- 28 Kasım 2007
- 1.059
- 52
- 32
-
- Konu Sahibi Cevrimhici
Benimde yeni çıkmaya baslıyor 17 yasındayım anlamadım neden bu kdr erken cıktı buu(
Öndeki dişimi ittiriyo sanırım onun önünde de daha önceden kanal tedavisi görmüştüm kaplama var ittirdiği de onu ittiriyo sanırım noluo anlamıyorum 2 hafta önce cok agrıdı ama smdi birsey yok noluyo ağzımın içindeeee(
Bi de hep ısırıyorum yanağımı diş hep sıkıştırıyo yara olcak nerdeyse offf yaa off((
merhabaa.s.merhabalar
20-lik diş problemim var üstelik sağ-alt taraftaki gömük ...
Sormak istediğim asıl soru şudur?
İstanbul okmeydanındaki ağız ve diş hastalıkları hastanesine daha önce gidip diş çektiren oldumu?(normal ve cerrahi farketmez)
Ben ilk muayene için gittim, iyi giden bir muayeneden sonra hemen panaromık fılmım cekıldı ve buna göre 20-lik dişlerimin normal olanını ilk muayeneyi yapan dişçi, gömük olanını ise cerrahi operasyonla çekilmesine karar verildi.
Şimdi ben kara kara düşünüyorum, burdamı çektirsem yoksa özel bir hastaneyemi gitsem
ne dersiniz arkadaşlar?
ayrıca cerrahı operasyondan da çok korkuyorum , genel anestezi ile olurmu acaba?
lütfen cuma gününe kadar bişiler yazın , çünkü cuma randevum var( Çok üzgünüm çoook
Muhtemelen disin yatay sekilde duruyor düzelmesi Doktorunun dedigi gibi 4-5 seneyi bulur ve bu zaman sirasinda cok fazla agrin ve sisligin olur. Bence bir an önce aldir. Zaten 8lik dedigimiz 20lik dislerin pek bir fonksiyonu yok. Aldirman simdiden iyi olacaktir canim. Gecmis olsun..
benımde amelıyatla alınması gerekıomus
korkuyorum ya
sonrasından cok acı oluyor mu
ruzenın
cok saol canım benı yureklendırdın
ya ne bılım cene cok agrıyor fılan dıyolar bıde yarılıp cıkarılıyor sınırlere cok yakınmıs bnmkı ondan korkuyorum bıraz yuzum uyustu mesela
sonrasında dıkışler cıkarıırken de acıor mu
kacgun yemek yıyemıyorsun
evaaa
cok saol canım demek yalnız degılmısım
ben 22 yasındayım ama cıkmıor bır turlu cıkıor ınıyor cıkıor apse yapıor artık tehlıkelı oldu
bende ıgneden tırsıyorum bıraz ıste pfffff......
ruzenın
cok saol canım benı yureklendırdın
ya ne bılım cene cok agrıyor fılan dıyolar bıde yarılıp cıkarılıyor sınırlere cok yakınmıs bnmkı ondan korkuyorum bıraz yuzum uyustu mesela
sonrasında dıkışler cıkarıırken de acıor mu
kacgun yemek yıyemıyorsun