- 26 Haziran 2008
- 2.033
- 2
- 37
-
- Konu Sahibi Cevrimhici
hepinize gecmiş olsun arkadaslar bende gecen ay gitmiştim universte hastanesine aslında şikayetım apseydi ama o kadar cok sey cıktıki adam 7 şikayet falan yazdı kağıda ve bi sürü bolümü yonlendirdi dişle alakalı ve filmde 4 tane 20 lik dişimde gomulu gorunuyoama ben dişçiden çok korkuyorum ya illa cektırmem mi lazım acabasenağlama
geçen ay gömülü olan 20'lik dişimden ameliyat oldum aynı anda diğerini de çekti yaklaşık iki saat uğraştı ameliyat için onun eziyeti yetmezmiş gibi eve geldikten sonra uyuşturucunun etkisi geçti ve ben ağrısından saatlerce ağladım bir haftadan fazla çektim ağrısını allah kimseye yaştmasın çok zor(
arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 1 hafta önce diş tedavime başladım ve 1 azı dişim çekildi.3-4 gündürde felaket ağrım var bu 20 lik diş yüzünden ve yarın randevum var.gerçi dişim gömülü filan diil hatta çıktıda çürüdü bile.daha önce 1 ini daha çekmişlerdi ama devlet hastanesi gibi bi yerde üstelik bi bayan doktorun eline düştüğüm için epey kötü bir deneyim yaşadımklava: ne damağımı koparması kaldı, ne diş etimi yardığı.Üstelik dişlerimde çok sorunludur ama buna rağmen yarın gidip çektiricem.Deneyimli arkadaşların yazdıkları da motivasyon oldu.Umarım düşündüğüm gibi kolay bi iş olur.Bu ağrıyla sabahı nasıl ederim onu da Allah bilir:a015:
ooffffffffffffffffffff dayanamıyorum çok feci ağrıyor 20 lik dişim çıkıyor ağzımı açamıyorum,boğazım boynum çenem ağrıyor bugün özel bi hastaneye gittim diş hekimi çene cerrahisine gitmen lazım dedi,,çene cerrahiside diş hastanesinde pazartesiye kadar beni idare edecek ağrı kesici gargara verdi ama etmiyor işte etmiyor idare etmiyor ne yaptıysam olmadı yanağımın başımın boynumun sol tarafı feci ağrıyor,,,pazartesiye kadar nasıl dayanıcam ayrıca çektirmeye çokta korkuyorum ne yapıcam ben ya ne yapıcam...
gömük dişleri olanlarrr ?? bi sorum varr
hiç bi agrı fln yapmıyo bende de var.şans eseri film çektirince göründü
ama içimde bi umut var belki de kendi kendine çıkar diye
bi de agrı yapmadıgı için gitmek istemiyorum
bi sorun olur mu?? dr korkum var da
ltf cvp??