- 26 Eylül 2007
- 1.815
- 7
-
- Konu Sahibi Cevrimhici
kızlar
dün üst yirmilik dişimi aldırdım nihayet
korkanlara bir kaç bilgi
uyuştururken hafif bir sinek ısırığı okadar
adam ne ara dişimi çekti anlamadım bile
2 dk lık bitti
sakın korkmayın
benimki gömüde deildi tamamen çıkan bir yirmilik dişti
bu durumda olanlar varsa korkmanıza hiç ama hiççç gerek yok kızlar
kızlar
dün üst yirmilik dişimi aldırdım nihayet
korkanlara bir kaç bilgi
uyuştururken hafif bir sinek ısırığı okadar
adam ne ara dişimi çekti anlamadım bile
2 dk lık bitti
sakın korkmayın
benimki gömüde deildi tamamen çıkan bir yirmilik dişti
bu durumda olanlar varsa korkmanıza hiç ama hiççç gerek yok kızlar
Allah kahretsin bu 20lik dişleri, geçen hafta ikinci alt 20liği aldırdım, sol taraftakini geçen sene aldırmıştım, sağ taraftaki öyle sıkıntılı oldu ki... Ağzım yırtıldı, çenem çıkıyo sandım, az kalsın hasta koltuğundan inip doktoru evire çevire dövecektim, adamdan çıkartıcaktım hırsımı. uğraştı durdu garibim, nihayetinde kanırta kanırta söktü yerinden. 3 kez morfin yapmak zorunda kaldı. 1 haftadır ancak ağzımı açabiliyorum, aç kaldım, suratım şişti, tansu çiller gibi bişey oldum, bir ağrı, bir ağrı...antibiyotikler, ağrı kesiciler, buz torbaları. üstüne bir de sağ alt dudağım ve çenemde hala uyuşukluk hissi var, hissizlik var, telaşlandım, doktoru aradım, meğerse sinirler tahrip olduğunda (ki travmatik bi operasyondu diyor) 4 aya kadar süren öyle uyuşukluk ve / ya da hissizlik olabilirmiş, korkulacak birşey yokmuş. yarın ağzımı o kadar açabilirsem inşallah dikişleri aldırıcam. of be, bitti de kurtuldum, üsttekileri aldırmama gerek yokmuş, çok şükür. benim tecrübem de böyle...
ben birkaç hafta önce normal olarak çıkmış (gömülü değil) 20 yaş dişimi çektirdim. Ben doktorumun normal diş çekimi gibi çok kolay olacak demesine rağmen; okuduklarım ve duyduklarımdan dolayı çok uzun süreceğini ve hırpalanacağımı düşünmüştüm. Uyuşturduktan sonra bir bakalım dedi, ben zaten hiçbir şey hissetmedim sadece hafif sesle duydum, bir baktım "geçmiş olsun" dedi doktorum. o gün ve ertesi gün 1-2 tane ağrı kesici kullandım. başka bir sorunum olmadı.
Bugün çektirdim 20 lik dişimi . çok korktum ama kurtuldum. Yalnız bayağı zorlandı dr çekerken
hayatımda gecırdıgım en zor gunlerdendı.bır bucuk ay once alınmasına ragmen hala dılımın bır tarafını hııssetmıyorum dıdyebılırım.bırde doktorun verdıgı antıbıyotık benı olduruyordu ıshal kusma kendımden gectım zaten yemekte yıyemıyorsun..dıger dısımde cıktı alınması lazım ama korkuyorum o gunlerı yasıcagımdan.