20'lik ve gömük Dişlerle ilgili paylaşım alanı

sol üst 20lık dişimin çekilmesi gerek ve ben ağzım küçük oldugu için çok tırsıyorum,kaşık zor girio o kadar nası açıcam ben ağzımı :1shok: bi alet takıolarmı ağza çok acıo mu ;beni bayıltsınlar mumkunse :1ninca:[/B]

ben ust taraftaki 20 dişlerin ikisinide aldırmak zorunda kaldım, ağzımda sıkışma olmasın diye.
üst taraftakileri aldırmak gercekten çok acı vermiyor söyliyim, cünkü cekıldıkten sonra, biriken kan kolaycana aşağı akabiliyor ve kısa bır süre sonra iyileşiyor. ilk başta bende cok korktum ama emin olun hic korkulacak bi durum yok.

kızlar saçma bi soru ama neden alınıyor yirmilik dişler? bnmkiler de yeni çıkmaya başladı. gömük diş fln ne demek beniii aydınlatırsanız sevinirim çünkü bnm iğne fobim var ve dişçiye gidebileceğimi sanmıyorum bu iş için

benimkiler ağrı yapıyordu ve ağzimın yapısı dar olduğu icin cektirmek zoruda kaldım... ayrıca duyduğum kadarıyla 20 dişler genelde cok cabuk cürüyormuş, o yüzden cektirmek zorunda olanlarda olabilir .

kızlar
dün üst yirmilik dişimi aldırdım nihayet
korkanlara bir kaç bilgi
uyuştururken hafif bir sinek ısırığı okadar
adam ne ara dişimi çekti anlamadım bile
2 dk lık bitti
sakın korkmayın
benimki gömüde deildi tamamen çıkan bir yirmilik dişti
bu durumda olanlar varsa korkmanıza hiç ama hiççç gerek yok kızlar

ben demiştim :1closedeyes: değil mi? sengözlerimebaksanab

geçmiş olsun rosebatumcum :1hug:

geçmiş olsun canım çok sevindim kaydirigubbakcemile5

sonuncu 20lik dişim de bugün alındı,
tamamen gömüktü ve baya bi zorladı dişçiyi
ama bişey hissettimmi hayır denecek kadar az
kurtuldum çok şükür
unutmayın şişmesini istemiyorsanız buz tutun yanağınıza
herkese geçmiş olsun

benim dişlerim ç ıkıyor walla gümbür gümbür doktora gittim hiçç bir sorun yok mıuzmızlık etmee sabre fazladan dişin olsun dedi :)) ama operasyonla aldırsam bu kadar çekerdim herhalde :)) herkese geçmiş olsun...

merhaba arkadaşlar benimde maalesef 4 20 lik dişimde çıkamadılar
doktor bir tanesini ameliyatla aldı diğerleri seni rahatsız etmez dedi gerçektende öyle oldu çekmeye gerek yok eğer çenede ağrı hissedersen hemen gel alalım dedi çene cerrahisi yaptı tabiki ameliyatı ve hiç bişekilde hiçbişey hissetmedim şişer diye çok korktum ama hiç şişmedi 15 dk buz 10 dk dinlenme yaptım doktorum demişti korkulacak hiçbişeyde yoktu iyikide çektirmişim

20lik dişlerinden kurtulanlara geçmiş olsun... kurtulmayı düşünenler de biran önce kurtulsunlar... o kadar lüzumsuz bi diş ki... üstelik ileriki yaşlarda ilk gümleyen ve problem çıkaran üstelik de konumu yüzünden uğraşılması en zor diş de onlar.... forsatınız varsa biran önce kırtulun derim... ben 19 yaşımda 4ünden de kurtuldum.. biraz eziyetli oldu.. 1 ay sıkıntı çektim ama 20 yıldır çok rahatım

bende de bugünlerde çok fazla ağrı var. bilgi almak için yazılarınızı okudum.ama daha çok korktum. ne yapcam şimdi ben

yüreğime su serptin tşkler. şuan 20 lik dişlerim sızlıyor. dayanamıyorum. yarın gidiyorum dr.a

ben daha önce çektirmiştim bir tanesini. düzgün çıkmıştı o dişim. çekildikten sonra bi sıkıntısı olmamıştı ama çekilmesi baya uzun sürmüştü.. bugün 4te ikinciyi çektiricem. bu sefer ki çapraz çıkmış ve öbür dişi oyup içine girmiş yalnızca küçük bi kısmı dışarıda dişin :çok üzgünüm:

Bugün çektirdim 20 lik dişimi . çok korktum ama kurtuldum. Yalnız bayağı zorlandı dr çekerken

geçmiş olsuuun! a.s. gömülü müydü, çıkmış diş miydi seninki? benim çıkmış olan 20 lik dişimi sağdan soldan oynatıp ben fark edemeden çekmişti doktorum. ama tabii diğer dişlerin durumu, yeterince boşluk olup olmaması vb de etkiler demişti. diğerleri bakalım nasıl çekilecek benim :çok üzgünüm:

hayatımda gecırdıgım en zor gunlerdendı.bır bucuk ay once alınmasına ragmen hala dılımın bır tarafını hııssetmıyorum dıdyebılırım.bırde doktorun verdıgı antıbıyotık benı olduruyordu ıshal kusma kendımden gectım zaten yemekte yıyemıyorsun..dıger dısımde cıktı alınması lazım ama korkuyorum o gunlerı yasıcagımdan.

geçmiş olsun. tanıdık çevrenizden başka bir diş doktoru araştırmanız faydalı olur gibi geldi bana...a.s. :enbuyukkk:

geçen ay gömülü olan 20'lik dişimden ameliyat oldum aynı anda diğerini de çekti yaklaşık iki saat uğraştı ameliyat için onun eziyeti yetmezmiş gibi eve geldikten sonra uyuşturucunun etkisi geçti ve ben ağrısından saatlerce ağladım bir haftadan fazla çektim ağrısını allah kimseye yaştmasın çok zor (

arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 1 hafta önce diş tedavime başladım ve 1 azı dişim çekildi.3-4 gündürde felaket ağrım var bu 20 lik diş yüzünden ve yarın randevum var.gerçi dişim gömülü filan diil hatta çıktıda çürüdü bile.daha önce 1 ini daha çekmişlerdi ama devlet hastanesi gibi bi yerde üstelik bi bayan doktorun eline düştüğüm için epey kötü bir deneyim yaşadım klava: ne damağımı koparması kaldı, ne diş etimi yardığı.Üstelik dişlerimde çok sorunludur ama buna rağmen yarın gidip çektiricem.Deneyimli arkadaşların yazdıkları da motivasyon oldu.Umarım düşündüğüm gibi kolay bi iş olur.Bu ağrıyla sabahı nasıl ederim onu da Allah bilir:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…