• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20lik gömülü diş ve trombesitopeni

nurrose

...........
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2007
1.840
8
641
40
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Şuanda yanağım nerdeyse bi yumruk büyüklüğünde şiş ve bugun doktora gittim Okmeydnındaki hastaneye antibiotik yazdılar şiş insin diye ve daha snrasında gömülü dişim olduğu için cerrahi müdahale gerekli olduğunu söylediler.

Ben 10 ene kadar önce trombositlerimle ilgili bi hastalık geçirdim ve yine ara ara trombositlerim düşüyor.Bu operasyondan önce ne yapmam gerek ya da benle aynı durumda olan kimse var mı ?Sizden ricam bu konuyla ilgili bilginiz varsa ya da sorabileceğiniz birisi varsa benm için sorar mısınız .Bi de hayatımda ilk kez dişçiye gittim çok korkuyorum:1no2::1shok:

Merhaba arkadaşlar,

Şuanda yanağım nerdeyse bi yumruk büyüklüğünde şiş ve bugun doktora gittim Okmeydnındaki hastaneye antibiotik yazdılar şiş insin diye ve daha snrasında gömülü dişim olduğu için cerrahi müdahale gerekli olduğunu söylediler.

Ben 10 ene kadar önce trombositlerimle ilgili bi hastalık geçirdim ve yine ara ara trombositlerim düşüyor.Bu operasyondan önce ne yapmam gerek ya da benle aynı durumda olan kimse var mı ?Sizden ricam bu konuyla ilgili bilginiz varsa ya da sorabileceğiniz birisi varsa benm için sorar mısınız .Bi de hayatımda ilk kez dişçiye gittim çok korkuyorum:1no2::1shok:

Canım benimde yüzümde hafif bir şişlik oluşmuştu.Dişlerimde çürük yoktu doktor film çekti. Filmden anlaşıldı 20lik dişimden olduğu. Senin gibi 20 lik dişim gömülüymüş ve yana doğru çıkmaya çalışarak yan dişlere baskı yapıyormuş.Doktorum ilerde iltahap olmadan hemen almamız lazım dedi ve aldı.

Cerrahi müdehalede hiç birşey hisstemedim.Çünkü uyuşturmuşlardı.Ama operasyon bitip 3 saat geçtikten sonra dikiş yerlerim sızlamaya başlamıştı.Hemen ağrı kesici takviyesi yaptım.
Amelitattan öncede karnımı iyice doyurmuştum.Çünkü ilk 3 gün bişey yiyemiyorsun ve pipetle sıvı şeyler alarak besleniyorsun.
Çok korkma basit bir operasyon, şimdiden geçmiş olsun.

Geçmiş olsun ,çok zor bu 20lik diş ay aklıma geldi içim bir hoş oldu

Back