bende aynı haldeyim işte canım, ama neden öyle birşey yaptı ki doktor.. İstanbulda mısın , hangi doktora gidiyorsn
siz hangi doktora gittiniz ? öneriyormusunuz ben eli hafif birini arıyorum ya, korkumdan
yok canım istanbulda değilim.fakulte hastanesıne gittiğim için sıra verildi.özele gitmek istemedim çünkü diş hekimleri cekmıyo gömülü dişleri..çene cerrahları cekıyo...özele gitsem doktor para için çekerim dicek.o yuzden gitmek istemedim..sen ne zaman gitceksin
benim cok oldu dislerimi aldirali ozman doktorum hem sigortada hem muay.calisiyordu ben muay.gitmistim cok guvenmistim memnunda kaldim ist.gaziosmanpasa daydi muay. adi:Alp ARSLAN'di belki internetten bilgileri cikar
yok ilk basta agrn olmuyor zaten uzunnir sure uyusuk kaliyor dis cektirincede oluyor zten dis cektirmekten cok bir farki yok sadece biraz kesi yapiyorlar dis rahat ciksin diye iki tane falan dikis atiyorlar buraya kada pek fazla birsey hisstmiyorsun benim ertesi gun agrim biraz fazla olmustu zaten onun icinde uygun bir agi kesici veiyorlar keknidi uzme bosuna cok zor bir islem degilpeki ben karşıda otuyuroum anadolu yakasında yani. Avrupa yakasında olsam bu operasyonu, anadolu yakasına gelmem zor olur değil mi öyle, ağrılı filan
yok ilk basta agrn olmuyor zaten uzunnir sure uyusuk kaliyor dis cektirincede oluyor zten dis cektirmekten cok bir farki yok sadece biraz kesi yapiyorlar dis rahat ciksin diye iki tane falan dikis atiyorlar buraya kada pek fazla birsey hisstmiyorsun benim ertesi gun agrim biraz fazla olmustu zaten onun icinde uygun bir agi kesici veiyorlar keknidi uzme bosuna cok zor bir islem degil
Canım korkulacak hiç bir şey yok. Ben deli gibi korkuyordum dişçiden ağlayarak çıktığım bile oldu koltuktan kalkıp gittim. Sonra cesaretimi topladm we 2 tane gömülü 20lik aldırdım.
Hiç bir şekilde acı yok zaten acı olsada okdr ufak bir sızı oluyorki çok önemsiz ama ben aşırı korktuğum için hafif dişim kesilirken hisseder gibi oldum yeniden iğne wurdurttum.
Çeneni söküp gitseler hissetmezsin o derece rahat :) bu sayede dişçi fobimi bile yendim dolgu yaptıramayan ben güle oynaya dişçi koltuğuna oturuyorum artık
daha sonra o dayanılmaz ağrıları apseleri çekmektense hiç beklemeyin hemen aldırın.uyuştuğu için zaten duymayacaksınız sadece 5-6 saat sonra biraz ağrı yaşarsınız ona da bi ağrı kesici çözümdür.inanın bana ağrımaya başladımı çok zor oluyor zaten artık gömülüyse kendisi de çıkmaz vee inanılmaz ağız kokusu yapar ben kurtuldum şükür rahatladım şimdi diğer taraf için hazırlanıyorum :)
:)) ayy çok rahatladım o zaman iyidir canm, çenemi götürseler farketmem yni. hadi bakalım. Ben dolgu da pek sorun yaşamıyorum bakalım inşallah zorlanmam
Ohooo ozaman hiç korkma canım ya ben dolguya gittiğimde bile ağlıyordum yaptırmıyordum okadar çok iş biriktirmiştimki ağzımda. Şimdi 1 aydır dişçiye gidip geliyorum.
Bugün dişime dolguya gittim doktor seni böle göreceğimi tahmin bile etmezdim hiç korkun kalmamış dedi. Doktor çok önemli ama canım benim doktorum çok güven veriyor insana.
Gene 20lik diş opresyonu geçirceksin deseler güle oynaya giderim okadar basit yani:) Ben 2 tane aldırdım alt çenemi 2 hafta arayla aldrdım canım. 10. gün dikişim alındı 5 günde rahatça yemek yiyeyim dedim 15. gün gittim diğerini aldırdım. Ameliyat sonrasında kesinlikle ağrı hissetmedim ben sadece ağzımı çok açamıyordum ozaman ağrıyordu bide gülünce. Zaten oda 2 günde geçiyor.
Geçmiş olsun canım hemen bu ameliyatı ol kurtul bekledikçe sana zarar olunca ben bundan mı korkmuşum diceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?