• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20lik diş çektirenler

annelik yolunda

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2024
851
986
18
27
Merhaba hanımlar önümüzdeki cuma 20lik diş çektireceğim. 11.000 tl fiyat verdiler yakın zamanda çektirenler ne kadara mal oldu ve tecrübelerinizi tavsiyelerinizi (çekim sonrası için vs) yazarsanız sevinirim.

2 hafta önce çektirdim. 1500 film, 3500 diş çekimi, 1200 ya da 1500 muayene ücreti idi. Kuzenimin calıştığı yer diye indirim yaptılar. Çok daha uyguna geldi… dişten dişe de değişiyor ama fiyatları. Alt yirmilik, üst yirmilik falan fark ediyor. Gömülü diş, parçalı diş vs hepsi fiyatı etkiliyor. Enazından benim gittiğim yerde öyleydi yani… işlemde de uyuşturucu sprey sıktı. İğneyi öylelikle hissetmedim. Sonrasında da iğneyle komple uyuştu zaten. Gene hissetmedim. Peşine de bir ağrım, sancım olmadı. Ben çok memnun kaldım. 2-3 saat sonrasında da çok rahat yemeğimi yedim içtim yani. Öbür dişler gibi çiğnemede falan da kullanılan bir diş olmadığı için sonrasında da hassasiyet olmuyor. Benim açımdan çok rahat geçti

3500 tl çektirdim gömülü değildi normal çıkmıştı 1dk falan sürdü işlem sonrasında antibiyotik kullandım ağrım olmadı

Benim de diş gömülü değil hatta baya gözükür durumda ama hamile olduğum için film filan çekilmedi eski filmden bakıp fikir aldı doktor sadece çekim için 11 bin çok fazla geldi muayene için ücret almadılar

O nasıl dişmiş öyle 11 bin demişler yav
Bırak da muayene almasınlar yani o derece
Bacım başka yerlere daha sor bu kadar fazla olamaz çünkü 🙄

Devlette çektirdim 20 tl (yirmi lira) ödedim vezneye

ikisinide ameliyatla yarısını kestiler(sinire dokunuyor die ) dolguyla doldurdular öndeki dişleri yerınden oynatmasın die . Sinire dokunuyor diyede cerrahi işlem yapıldı

O nasıl dişmiş öyle 11 bin demişler yav
Bırak da muayene almasınlar yani o derece
Bacın başka yerlere daha sor bu kadar fazla olamaz çünkü 🙄
Evet ben de düşündüm başka yerle görüşmeyi ama şimdi bu dişçi izin belgesi yazdı ve kadın doğum doktoruma götürüp imzalattım. Hamile olduğum için çoğu doktor ilgilenmek istemiyor. 1 haftadır bu belge işleri için koşturuyorum ağrısı da cabası. Tekrar belge isterlerse çok zor olacak benim için antibiyotik de başladım bitmek üzere.

Devlette çektirdim 20 tl (yirmi lira) ödedim vezneye

ikisinide ameliyatla yarısını kestiler(sinire dokunuyor die ) dolguyla doldurdular öndeki dişleri yerınden oynatmasın die . Sinire dokunuyor diyede cerrahi işlem yapıldı
Sigortam yok devlette de olsa ödemem gerekecek ve devlete gittim hamile olduğun için röntgen çekemeyiz kimse de riske girip yapmaz dedi gönderdi

Back
X