- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #5.421
Galiba artık mavi olacak. Ben bilgisayardan giriyorum, sabahtan beri pembeydi, siz bahsediyordunuz ama görmemiştim, mobilde herhalde dedim. An itibarı ile ekran yenilendi ve maviye döndü tema.Sakar Şakir filminde sarhos bi adam vardı ya, “Yanıyorsun Fuat abiii!” Repliğinden aklınıza gelsin. Öyle cayır cayır yanıyordum ilk gebelikte. Karakterin ismi aklıma gelmedi de, o rolde oynayan Macit Flordun misali ayyaş gibi elimde şişe işe geziyordum.Kaç şişe içtim kimbilir..
Yani el cevap: İcebilrisin. İç
Bende de var. Genel bi sorun. Şikayet yazıyor herkes. Masaüstü sürüme geçiyor. Arada düzeliyor sonra yine bozuluyor.
Demirden demirden merak etme, daha önce kaç kere kullandım şimdi oğlumda kullaniyorda çocuğum tuvalete gidince kaçacak yer arıyorum hiç gücüm olmuyor temizlemeye
Akşam maviydi sabah bordo oldu simdi yine mavi oldu hemde masaüstü sitesi olarak gidiyornkullanissiz olmuş. İfade emoji yapacağım zaman beğen den baska yapamıyorum basılı tutunca baglanti koptala vs cikiyoGaliba artık mavi olacak. Ben bilgisayardan giriyorum, sabahtan beri pembeydi, siz bahsediyordunuz ama görmemiştim, mobilde herhalde dedim. An itibarı ile ekran yenilendi ve maviye döndü tema.
Maşallah pek güzel görünüyor. Allahın izniyle hiçbir sorun çıkmaz sen içini ferah tut arkadaşım. Erkek bence, her çocuk erkek gibi geliyo banaKızlar hayırlı bereketli cumalar olsun inşallah. Az evvel doktordan geldim ense kalınlığı 2.2 dedi üçe kadar normal sayılabilir ama buda biraz yüksek dedi burun kemiği görünüyo dedi fetal DNA önerdi. Şuan 12+1 im ultrason fotoğrafını atıyorum şimdi hem fikir hemde cinsiyet tahmini almak istiyorum sizlerden,
Yaa çok teşekkür ederim bu sayfa sizler bana çok iyi geliyosunuz. İçimi ferahlattın doktorun yanında aklıma gelmedi cinsiyet sormak eve geldim meraktan duramıyorum daMaşallah pek güzel görünüyor. Allahın izniyle hiçbir sorun çıkmaz sen içini ferah tut arkadaşım. Erkek bence, her çocuk erkek gibi geliyo bana
ayy hemde ne yanmak :) fuat abi felan halt etmiş ejderha gibi geziyorum :)))Sakar Şakir filminde sarhos bi adam vardı ya, “Yanıyorsun Fuat abiii!” Repliğinden aklınıza gelsin. Öyle cayır cayır yanıyordum ilk gebelikte. Karakterin ismi aklıma gelmedi de, o rolde oynayan Macit Flordun misali ayyaş gibi elimde şişe işe geziyordum.Kaç şişe içtim kimbilir..
Yani el cevap: İcebilrisin. İç
Bende de var. Genel bi sorun. Şikayet yazıyor herkes. Masaüstü sürüme geçiyor. Arada düzeliyor sonra yine bozuluyor.
Çin takvimi yüzük makas bıçak hepsinde erkek çıktı hadi bakalım perşembe gününe randevu aldım tam 14 hafta oluyo ins gosterir kendiniAmiiin, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
Bir avazda inşallah diye dua ediyorum, hepimiz için
Çin takvimi ve yüzük falı bende tuttu, onları kontrol etmiş miydin?? Ben de çok merak ediyorum bakalım senin çitlembiğini de ya. Tam bir sefa çocuğu olduğunu hissettirdi sağ olsun
Cok cok tesekkur ederim cok naziksinEvde olsaydım seni ziyarete gelecektim.
Ultrason randevum için başka hastanedeyim şu an.
Geçmiş olsun. İns parça kalmamıştır, müdahaleye gerek olmaz.
çok geçmiş olsun. su süreçte ne söylenir nasıl söylenir bilmiyorum ne dersek diyelim içinin yangını söndürmez. rabbimden ümit kesilmez inşallah şu mübarek günler hürmetine rabbim sana daha sağlıklı daha hayırlı evlatlar nasip etsinCok cok tesekkur ederim cok naziksindr kontrol etti, temizlenmiş rahim hic bisey kalmamis çok şükür, antibiyotik verdi. Gece hic uyumadan gittim sabah hastaneye, simdi bisiler yedim ilacimi aldim yatip uyumayi planliyorum
Amin insallahçok geçmiş olsun. su süreçte ne söylenir nasıl söylenir bilmiyorum ne dersek diyelim içinin yangını söndürmez. rabbimden ümit kesilmez inşallah şu mübarek günler hürmetine rabbim sana daha sağlıklı daha hayırlı evlatlar nasip etsin
çok teşekkürler iyiyim canım çok şükür işler yoğun birazda ağırlarım var eve gidince yatıyorum
bilgilerinizi yazıp etiketlerseniz listeye ekleyebilirimBende varım temmuz annelerinden
Pazartesi gece yaşadım öyle bir sızıydı ki uykudan uyandırdı.Dayanamadımm hemen doktora gittim sorun mu var acaba diye . Kızdılar hatta bana bu gayet normal işte bağlardan dokulardan falan görmeden rahat edemem dedim. Ultrasona aldı drek ağrı yerine koymasını istedim baktık ki bebiş ordaKızlar 13. Haftamdayım dün gece sağ kasığımdan bacağıma vuran bir sızı ile asla doğru düzgün uyuyamadım ya sanki romatizmam varmış gibi sızladı durdu var mı yaşayan bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?