Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    84
Su mesaja o kadar sinirlendim ki başıma ağrı insanlar ne kadar densiz hamile kadınla nasıl konuşuyor ki kendide anne
Benim burnum çok tıkalı doğum zor olur mu? Etkiler mi doğumu. Doğru düzgün konuşamıyorum bile.

Su mesaja o kadar sinirlendim ki başıma ağrı insanlar ne kadar densiz hamile kadınla nasıl konuşuyor ki kendide anne
Ay hadsiz insanlara katlanamıyorum ben de..merak etme içimde kalmayacak, elbet alacaklar doğuma yani bir şekilde 😒
Benim burnum çok tıkalı doğum zor olur mu? Etkiler mi doğumu. Doğru düzgün konuşamıyorum bile.
Benim hastalıktan değil ama alerji + hamilelikten burnum inanılmaz tıkalı ve içi şiş. Bu durum derin nefes alıp ıkınmayı zorlaştırır mı normal doğumda biraz korkuyorum ben de🥲

Ay hadsiz insanlara katlanamıyorum ben de..merak etme içimde kalmayacak, elbet alacaklar doğuma yani bir şekilde 😒

Benim hastalıktan değil ama alerji + hamilelikten burnum inanılmaz tıkalı ve içi şiş. Bu durum derin nefes alıp ıkınmayı zorlaştırır mı normal doğumda biraz korkuyorum ben de🥲
Solunum egzersiz cihazı diye bir şey var ya ondan mı alsam belki faydası dokunur

Eklentiler

• 1000031674.jpg
    1000031674.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 2
Benim de günüm bugün belli oldu 5 Şubat inşallah belki daha erkenden olabilir dedi böbrek büyümesi sınırı çok geçmiş günü dolmadan gelecek üzülsem mi yoksa kavuşacağım için sevinsemmi bilemedim ama bu hamilelik çok yordu benı
Sevin bence canım hem inş 5inde gelirse aynı gün olacak senin bebişle benim doğum günüm 😂

Bu kişi kim bir yakınınız mi arkadaşınız mı ne niyetle söylediğini siz daha iyi bilirsiniz eğer kötü niyetle söylediyse ben mesafe koyardım kesin.

Aynen öyle emzirme zamanına özel multivitamin almak lazım 💜 Femibion 3 alcam ben stillzeit diye geçiyor. Bi de kendime demir içeceği aldım.
Hamilelikte kullandığım multivitamin kullanıp bitirsek olmuyor mu ? 1 paket vardi kullanayim dediydim kendi kendime 🙄

Sen kızlar. Kızçem yanım uyumak istedi. Deli uyuyor. Uyuttum deli uykusu var maşallah. Yatağın ucuna döndü düşecek diye aniden dönüp tuttum onu. Ama nasıl bir acı ağrı yaşadım anlatamam. Korku panik ani hareket etkiledi. Bebek düştü sandım ya. Baktım hareket yok iyice korktum. Kalkıp kahve içtim hemen bıcırlandı hareketlendi şükür. Buda günümün korkusu

Back