- 5 Haziran 2016
- 430
- 262
- 29
En iyisiYok anacım geçmiyo kustum valla saldım gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En iyisiYok anacım geçmiyo kustum valla saldım gitti
Rabbim ol derse olur içini ferah tutAllah razı olsun iyi dilekte bulunan herkesten Bir an için anne olamayacak mıyım diye düşünüyorsun, umutsuzluğa kapılabiliyorsun. Çarşamba günü bebeği de görürsem durumu güncelleyeceğim ve her sey yolunda giderse konu açarak insanlara umut olmasını sağlayacağım. Çünkü gittiğimiz 2 doktor tüp bebek bile sizin için zor demişti :)
Valla ben de hala doktora gitmedim stresim devam ediyor cuma gününe randevu bulabildimO merak hepimizde bugün ilk defa muayene oldum 3900 ile karından görünmedi ve idrar yolu enfeksiyonu çıktı inşallah bir sıkıntı yaşamadan atlatırız bu zor günleri
Teşekkür ederim Darısı size İnşallah isteyen herkese en kısa zamanda. Canim Gynopol 60 şase kullandım bitti gebe kaldim dokturum 2 günde 1 iliski önerdi. Çok şükür oldu Rabbım sana ve isteyen herkese nasip etsin en kısa zamandaçok tebrik ederim cnm, pcosum demişsin bnde öyleyim, ilaç bişey kullandın mı? yoksa doğal yoldan mı oldu
Kızlar, ara ara rahme bıçak saplarcasına keskin sancılarınız oluyor mu korkutucu şekilde yokluyor max 10 dk sürüp geçiyor. Sanki o ağrıyla birlikte kanama gelecek gibi hissiyat oluşuyor
Ayy hayırlı olsun, ben de isterdim valla ama ne benim ne eşimin ailesinde hiç yok ikizSelam kızlar :) kesemizi görmeye gittik bugün göründü bi de ikiz süprizi oldu hala şoktayım
Kız bence çok sevindim canım benim darısı başıma inşallahhDoktor kontrolümüz güzel geçti çok şükür bebeği gördük kalp atışlarınıda dinledik daha yeni oluşmuş kalp atışı sonraki geldiğinde daha rahat duyarız dedi Olumsuz bir durum olmadığını, sağlıklı gözüktüğünü sata göre olması gerektiği haftada olduğunu söyledi 6+1 kalp atışı olarak ekleyebiliriz cinsiyet için çok erken bakalım heyecanla bekliyorum
Bizde de hiiiiç yok nasıl oldu anlamadımOluyor benim de, düne kadar daha sıktı. Bugün daha hiç olmadı. Yavaş yavaş azaldı
Ayy hayırlı olsun, ben de isterdim valla ama ne benim ne eşimin ailesinde hiç yok ikiz
Maşallah başaca versin Rabbım arkadasimDoktor kontrolümüz güzel geçti çok şükür bebeği gördük kalp atışlarınıda dinledik daha yeni oluşmuş kalp atışı sonraki geldiğinde daha rahat duyarız dedi Olumsuz bir durum olmadığını, sağlıklı gözüktüğünü sata göre olması gerektiği haftada olduğunu söyledi 6+1 kalp atışı olarak ekleyebiliriz cinsiyet için çok erken bakalım heyecanla bekliyorum
Ayyy öyle mi dersin sağlıklı Hayırlı evlat olsunda cinsiyetin bir önemi yok ama içimden de kendim gibi kıvırcık saçlı pofidik bir kızım olsun inşallah diyorum valla Amin inşallah darısı kalp atışını bekleyenlere olsunKız bence çok sevindim canım benim darısı başıma inşallahh
İkiz anne geninde varsa oluyor diye biliyorum belki sizin büyük ananenizde yada onun annesinde felan vardır tebrikler bu arada sağlıkla ilerlesinBizde de hiiiiç yok nasıl oldu anlamadım
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinMaşallah başaca versin Rabbım arkadasim
Amiiin inşallahAyyy öyle mi dersin sağlıklı Hayırlı evlat olsunda cinsiyetin bir önemi yok ama içimden de kendim gibi kıvırcık saçlı pofidik bir kızım olsun inşallah diyorum valla Amin inşallah darısı kalp atışını bekleyenlere olsun