2025 ocak tüp bebek transfer süreci

Lamekan_62

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
5
5
1
43
Merhaba arkadaşlar 21 ocakta 5. Gün taze embiryo transferi oldum 31 ocakta kan testi verdim beta hcg sonucu 12.21 çıktı.Doktorum tutunmuş dedi ama değer sınırda dedi iki dün sonra tekrar test verecem değerin yükselmesini takip edeceğiz.Böyle bir şey yaşamış arkadaşlar varmı hem sevindim hemde korku yaşıyorum.

bana yardımcı olurmuusnuz ben 10 yıldır çocuk sahibi olamıyorum tüp bebek için tedaviye başlayamadım ilaç korkularım yüzünden iğne yaptıranlar yan etkilerini paylaşırsa ona göre gitmeye karar vericem ciddi yan etkileri varsa bilerek gitmek istiyorum hormonal olarak nasıl hissediyorsunuz şuan yeni yapanlar direkt yazabilir mi lütfen

asla korkulacak bisey yok hormonal olarak da korkmayın yani sonuçta hamile kalınca ortada hormon falan kalmayacak hormonlar fır fır fırlayacak gebelik bunu gerektirir.
Yüzbinlerce kadın tüp bebek yaptırıyor iğnelerin yan etkisi yok olursa da zaten farkedersiniz doktorunuz değiştirir

Çalışıyorum çok uyku yapıyor mu yerinden kaldırmayacak şekilde gerçekten merak edıyorum baş ağrısı mide bulantısı korkularım yok uyku ve halsizlik yapıyor mu çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…