- 5 Kasım 2024
- 171
- 71
- 13
- 30
Ben gölge görüyorum canım senin reglim baya gecikmişti diye hatırlıyorum sabah ilk idrarla tekrarla bence bide hangi marka ?Kızlar sıfır testimde hayalet çizgi çıktı allah aşkınıza heyecandan ölcem bakın ne olur alttaki yeni ne olur bakın bi çıplak gözle daha iyi görünüyor
Oo cok iyi o zaman11 gün geçti
Canım başka testim yok prodoctorBen gölge görüyorum canım senin reglim baya gecikmişti diye hatırlıyorum sabah ilk idrarla tekrarla bence bide hangi marka ?
Demi bence de eşimde heöe. Kan verelim diyorda ben de net çizgi görmek istiyorum bayram tatili de araya girecek bilemedimOo cok iyi o zamansen yarin sabah veya ertesi gün sabah yeniden test yap. Hemen kan verme istersen
Anladım canım test alabiliyorsa. Alıp tekrarla yada kan ver geç döllenme olabilir bu ay bende cok geç yumurladımCanım başka testim yok prodoctor
AhhahahKuzum cumartesi kontrolüm vardı işte smear verdim bi de. Doktorum rahim iyi gözüküyor taze transfer yapabiliriz dedi. Adeti bekliyoruz işte aslında bir hafta var ama benim karnım ve belim çok ağrıyor bugün regl olucakmışım gibi. Bir de üzerimde aşırı bir sinir var eşimi öldüresim geliyor durduk yereSen naptın canım
Elim ayağım titriyor yaAnladım canım test alabiliyorsa. Alıp tekrarla yada kan ver geç döllenme olabilir bu ay bende cok geç yumurladım
Canim bende sabah veya ertesi gun yapacak kadar test al eczaneden 2 3 günlük mesela. Cumaya da randevu al. Koyulasma olursa gider kan verirsin. Hastaneye gidersen aynı gün cikarDemi bence de eşimde heöe. Kan verelim diyorda ben de net çizgi görmek istiyorum bayram tatili de araya girecek bilemedim
Teşekkür ederim Allahım elim ayağım titriyorCanim bende sabah veya ertesi gun yapacak kadar test al eczaneden 2 3 günlük mesela. Cumaya da randevu al. Koyulasma olursa gider kan verirsin. Hastaneye gidersen aynı gün cikar
Sakin ol canım hevesini kırmak istemiyorum ama geçen ay prodoctorla test yaptıgımda yalancı çizgi cıkmıştı hemde ilk 5 dakikada garantilemek için testi tekrarla bence ama inşallah gebelik vardır cok sevinirim. Belirtin vs var mı? Bak benim testimide ekledimElim ayağım titriyor ya
KıyamamTeşekkür ederim Allahım elim ayağım titriyor
Yok sadece adet gecikmesi o kadar ama iki tane yaptım daha önce de yaptım bu testten hiç böyle çıkmamıştıSakin ol canım hevesini kırmak istemiyorum ama geçen ay prodoctorla test yaptıgımda yalancı çizgi cıkmıştı hemde ilk 5 dakikada garantilemek için testi tekrarla bence ama inşallah gebelik vardır cok sevinirim. Belirtin vs var mı? Bak benim testimide ekledim
İnşallah ya inşallahKıyamamsakin ol canim benimm.
Insallah yaniltmiyordur test. Insallah pozitiftir. Cok normal heyecan yaoman
Hadi bakalım inşallah pozitiftir güzel sonuçlar alırsın haber ver bizedeYok sadece adet gecikmesi o kadar ama iki tane yaptım daha önce de yaptım bu testten hiç böyle çıkmamıştı
Teşekkür ederim haber veririmHadi bakalım inşallah pozitiftir güzel sonuçlar alırsın haber ver bizede
Evet silik çizgi çıkmış markası ne cnm testinKızlar sıfır testimde hayalet çizgi çıktı allah aşkınıza heyecandan ölcem bakın ne olur alttaki yeni ne olur bakın bi çıplak gözle daha iyi görünüyor
Yok cnm belli ateşim düşmeye başlayınca hep regl oldum şaşmadı yani testlerde negatif yani sanmıyorum olduğunuOnemli olan altın yumurta
Canim bi dur bakalim regl olacak misin. Belki olmazsin surpriz olur.
Bu testte yanlış görende oldu ya yarın kaset yap cnm yada kan ver bence netleştir yani inşaallah hamilesindirDemi bence de eşimde heöe. Kan verelim diyorda ben de net çizgi görmek istiyorum bayram tatili de araya girecek bilemedim
Bu testte yanlış görende oldu ya yarın kaset yap cnm yada kan ver bence netleştir yani inşaallah hamilesindirDemi bence de eşimde heöe. Kan verelim diyorda ben de net çizgi görmek istiyorum bayram tatili de araya girecek bilemedim
Evet sizinkiyle aynı çıkmış gercekten buyuzden erken testleri hiç sevmiyorum ama softec markadan yaptım ben buay memnun kaldmSakin ol canım hevesini kırmak istemiyorum ama geçen ay prodoctorla test yaptıgımda yalancı çizgi cıkmıştı hemde ilk 5 dakikada garantilemek için testi tekrarla bence ama inşallah gebelik vardır cok sevinirim. Belirtin vs var mı? Bak benim testimide ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?