- 16 Eylül 2024
- 1.605
- 991
- 38
Kuzum yok ya o kuruma çizgisi sankiii. Dur acele etme daha yeni yumurtlama catlama oldu senin. Erken daha canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum yok ya o kuruma çizgisi sankiii. Dur acele etme daha yeni yumurtlama catlama oldu senin. Erken daha canım
Kuzuum senin keçiler yerinde mi ne durumdasin nasil geciyor misafircilikAy sorma evimde su alırken bole acıklama yapmak zorunda gb hissediyorum ahahahah misafir ben oldum
Neye sevineceksin cnm anlamdmKızlar laboguıck kuruma çizgisi çıkarıyor mu ona göre sevineceğim fnfndn
Kız öylesine yaptım zaten bence de kuruma atraksiyon oldu iyi oldu fnfnbfKuzum yok ya o kuruma çizgisi sankiii. Dur acele etme daha yeni yumurtlama catlama oldu senin. Erken daha canım
Buna da kuruma çizgisi heraldeNeye sevineceksin cnm anlamdm
Öylesine yaptım kızCanım senin daha dün yumurta catladı bugün ne için test yaptın yanlis anlama beni ayrıca çok idrar damlamis kuruma yeri belli olmus
Evet yazmışsın cnm fark etmedim inşallah yanilmiyordur bu testi bilmyorum hiç yapmadım yarın tekrardan yapın bakalım yine ciskrsa vardır inşallah gerçek çizgidirTest prodoctor canım
Canm 1 günde mümkün değil heveslendirme kendini şimdiden düşünme 10gun geçsin bakalımBuna da kuruma çizgisi heralde
Yok yok iyim bu ay keçileri bağladım sıkı sıkı fnfnnfbfCanm 1 günde mümkün değil heveslendirme kendini şimdiden düşünme 10gun geçsin bakalım
Testim az diye kıyamadım canım inşallah kacirmiyorumdur gerçi bugün ilişkide oldu yarın sabah 8de yapcam koyuluguna görede akşamına tekrsr yaparım belki sen yaptınmıCanim sen aksam ovulasyon testi yaptinmi eva0108
Ahhh canımmm ne zamana rahata eriyorsun inşallah nezman gidecekler mişOfof halimi görsen şuan sağımda kv solumda görümcesi. Meyve yiyoruz hahahshsha
Nebilim cnm görünce şok oldumYok yok iyim bu ay keçileri bağladım sıkı sıkı fnfnnfbf
Ayy Allahtan kaynanam yok iki tane gorumcem bi eltim varAy sorma evimde su alırken bole acıklama yapmak zorunda gb hissediyorum ahahahah misafir ben oldum
Yok bende yapmadim kuzum zaten 3tane testim var ama bugunu degerlndirdikTestim az diye kıyamadım canım inşallah kacirmiyorumdur gerçi bugün ilişkide oldu yarın sabah 8de yapcam koyuluguna görede akşamına tekrsr yaparım belki sen yaptınmı
Eltin olacağına keşke kaynanan olsa dndnndndAyy Allahtan kaynanam yok iki tane gorumcem bi eltim var
Yok yok iyim duphostanı bekleyeceğim 10 gün sonra bırakınca adet olmazsam yaparımNebilim cnm görünce şok oldum
O kadar katılıyorum kiEltin olacağına keşke kaynanan olsa dndnndnd
Hepsi uzakta en iyi anlastigin elti ve gorumce uzakta olandirEltin olacağına keşke kaynanan olsa dndnndnd