Ama ya parladaki gibi yerleşme düşüşüyseYok cnm test yapmadım yani geçen gün attığım bozuk testi yaptım sadcee oda onu atmak için yapmıştım ateşle takip ediyorum buay olsaydı ateşim düşmezdi cnm malesef zaten sabah dusmesiydi bugün test yapasım vardı zaten yarın regl olcam bekleyim bakım yarın kesin olurum zaten.
Öyleymiş evet cnm baktım demin
İnşallah İnşallahÇok teşekkür ederimstresten ziyade meraklıyım çok biraz belirsiz bi durum diye bakalım kısmet inşallah dediğiniz gibidir
Çok güzel olurdu inşallah herkes mutlu olur bu ayİnşallah İnşallahheoimiz bu ay güzel haberler alabiliriz insallah bebisli test çubuklarımizi paylasiriz birbirimizle insallah
Bende aynıyım canm arada bi geliyo sağ kasıktan sonra kesiliyo sarımtırak bi akıntım var sabaha kadar olmazsam eğer sabah bi test yapıcam inşallah olmam da pozitifi görürümBugündü canım evet arada ağrılarım oluyor sol kasık ağrım var sen de nasıl durumlar.
4 derece düştü cnm benim bugün. 1 2 derece düşüyor yerleşme durumunda benim regl belirtileride var zaten yani bukdar şeye rağmen varsada mucize gibi bişey olur benim içinAma ya parladaki gibi yerleşme düşüşüyse
Kız o ne hipotermi olcan ahahah yanlışlık olmasın ölçümlerde 36-37yken 32-33 mü çıktıı4 derece düştü cnm benim bugün. 1 2 derece düşüyor yerleşme durumunda benim regl belirtileride var zaten yani bukdar şeye rağmen varsada mucize gibi bişey olur benim içinoda beni bulmaz zaten
Çatlama olduktan sonra ateş ertesi gün olctugunde yükseliyor cnm mesla benim orenekle yazayım
Hayır cnm öyle değil hayy Allah'ım ne güldürdün beniKız o ne hipotermi olcan ahahah yanlışlık olmasın ölçümlerde 36-37yken 32-33 mü çıktıı
Uzayan akintimda 16.gun
pik olunca düşecek canıısı en dip
Ya canım benim çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla artar rabbim sanada nasip etsin dualarım seninle ve buradaki bekleyen herkesleKuzu sen test yaptın mı hüç yapmadan öyle öaylar deneme bencee
Bu ilaçlar kanser tedavilerinde kullanılıyor zaten femara klomen letu. Vücuttaki östrojeni baskılayarak vücudu paniğe uğratıyormuş östrojen seviyeleri düştü diye ve vücudun salgılamasınınsağlıyormuşş
Pyro clinic diye bi test canım bir tane awoxum kaldı diye ne olur ne olmaz diye aldım hahaha
Kuzuuu muhteşem haber buu harikaaaa çok sevindim senin adınaaa şuanki belirtilerin nee bir de testlerini tekrar atabilir misin sana zahmeeetallahın izniyle sağ salim kucağına al bu sefer canım benim kendim olmuş gibi sevindimm
Bence dee sonrakı 3 gun yüksek olmus ısın. Bne ölcmüyorum ıısı bıraktımYun
Çatlama olduktan sonra ateş ertesi gün olctugunde yükseliyor cnm mesla benim orenekle yazayım
14.gun 35.9
15.gun 36.0
16.gun 36.3
17.gun 36.5
18.gun 36.6
cnm ben büyük ihtimalle 15.gun catladim catlamadan sonra ateş 3 gün yüksek olduğunda
3 gün öncesi çatlama günün oluyor yani
Umarım anlayabilmiş indir cnm herdun not ettinmi sen dil altı ölçüyorsun değilmi
Sanırım öyleydi canım biraz düştü hatta üzüldüm cıkmıcak sandım 12 13 olması lazım ovü testi yapmadım hiç kasık ağrım ve akıntımdan anlıyorum yumurtlama günümü yaptın mı canım sende testAmin inşallah cnm 2 gün sonra tekrar bak bakalım artışa bu defa sağlıklıdır inşallah evet cnm bence çok yeni hatta bugünkü ateşte yerleşme dusmesiydi demekkigüzel düşün cnm senin çatlama 12 simiydi bugün ateşim bukdar dusmesiydi bende test yapmiycaktim
Valla ben bugun yapmadım deli gibi bel ağrım var kuzumm kasık batmaları vs amann dedim yapmıcam çıktım komsuma çocuğu babaya braktım ödev ve yatırma ondaydı guzel bir stres attım. Dün yaptık yeter pikse de pik. Ben rahata taktım artkO kadar katılıyorum ki sanagercekten üst üste olunca bende görev gibi hissediyorum. En iyisi birer gün aralikla devam etmek. Bide zaten üst uste yapinca zaten sperm miktari da azaliyor dogal olarak. Ben yumurtlama da gorsem yine bie gun bosluk birakarak ilerlemeyi düşünüyorum
Belirti neydi canım seninSanırım öyleydi canım biraz düştü hatta üzüldüm cıkmıcak sandım 12 13 olması lazım ovü testi yapmadım hiç kasık ağrım ve akıntımdan anlıyorum yumurtlama günümü yaptın mı canım sende test
Ya belki sen de de var bende ki gibi olmuştur belki umudunu kaybetme test yap bakalım çıkmasa bile üzülme zaten d.ra gitçen canım için rahatlarAmin inşallah cnm 2 gün sonra tekrar bak bakalım artışa bu defa sağlıklıdır inşallah evet cnm bence çok yeni hatta bugünkü ateşte yerleşme dusmesiydi demekkigüzel düşün cnm senin çatlama 12 simiydi bugün ateşim bukdar dusmesiydi bende test yapmiycaktim
İnşallah canım yarın test yap at bakalımBende aynıyım canm arada bi geliyo sağ kasıktan sonra kesiliyo sarımtırak bi akıntım var sabaha kadar olmazsam eğer sabah bi test yapıcam inşallah olmam da pozitifi görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?