2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ama ya parladaki gibi yerleşme düşüşüyse

Çok teşekkür ederim stresten ziyade meraklıyım çok biraz belirsiz bi durum diye bakalım kısmet inşallah dediğiniz gibidir
İnşallah İnşallah heoimiz bu ay güzel haberler alabiliriz insallah bebisli test çubuklarımizi paylasiriz birbirimizle insallah

Bugündü canım evet arada ağrılarım oluyor sol kasık ağrım var sen de nasıl durumlar.
Bende aynıyım canm arada bi geliyo sağ kasıktan sonra kesiliyo sarımtırak bi akıntım var sabaha kadar olmazsam eğer sabah bi test yapıcam inşallah olmam da pozitifi görürüm

Ama ya parladaki gibi yerleşme düşüşüyse
4 derece düştü cnm benim bugün. 1 2 derece düşüyor yerleşme durumunda benim regl belirtileride var zaten yani bukdar şeye rağmen varsada mucize gibi bişey olur benim içinoda beni bulmaz zaten

4 derece düştü cnm benim bugün. 1 2 derece düşüyor yerleşme durumunda benim regl belirtileride var zaten yani bukdar şeye rağmen varsada mucize gibi bişey olur benim içinoda beni bulmaz zaten
Kız o ne hipotermi olcan ahahah yanlışlık olmasın ölçümlerde 36-37yken 32-33 mü çıktıı

Yun
Kizlar bu yumurtlama yaklasinca ates yukseliyor mu düşüyor muydu eva0108 Evanora
Çatlama olduktan sonra ateş ertesi gün olctugunde yükseliyor cnm mesla benim orenekle yazayım
14.gun 35.9
15.gun 36.0
16.gun 36.3
17.gun 36.5
18.gun 36.6
cnm ben büyük ihtimalle 15.gun catladim catlamadan sonra ateş 3 gün yüksek olduğunda
3 gün öncesi çatlama günün oluyor yani
Umarım anlayabilmiş indir cnm herdun not ettinmi sen dil altı ölçüyorsun değilmi

Ya canım benim çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla artar rabbim sanada nasip etsin dualarım seninle ve buradaki bekleyen herkesle kasık ağrım vardı hayla var beyaz akıntım yoğun en belirgin belirtim baş ağrısı ve uyku haliydi canım çok fazla uyuyordum normalde bu kadar uyumam göğüs hassasiyeti çoğu regle aynı testleri de atayım canım.

Evii
Bence dee sonrakı 3 gun yüksek olmus ısın. Bne ölcmüyorum ıısı bıraktım meme ucunim acıynca bakacagm dipte zten suan dil altı 36.3 kol altı 35.5du en son 2 gun once yumurtlama olunca ki ısılarım bellı cunku kol altı 36.00 dil altı 36.6. perşembe çatlayacagm resmen glb Dr gunu evaaa. Daha catlamadım.bari beklesin de Dr görsün sbah 10da yumurtayı hahaha

Sanırım öyleydi canım biraz düştü hatta üzüldüm cıkmıcak sandım 12 13 olması lazım ovü testi yapmadım hiç kasık ağrım ve akıntımdan anlıyorum yumurtlama günümü yaptın mı canım sende test

Kızlar merhaba tekrar.

İlk testimde 50 çıkan beta değerim tam 48 saat sonra 152 çıktı değer artışı normal midir sizce? Tecrübeli kişilerin yorumlarını rica ediyorum.

Valla ben bugun yapmadım deli gibi bel ağrım var kuzumm kasık batmaları vs amann dedim yapmıcam çıktım komsuma çocuğu babaya braktım ödev ve yatırma ondaydı guzel bir stres attım. Dün yaptık yeter pikse de pik. Ben rahata taktım artk

Ya belki sen de de var bende ki gibi olmuştur belki umudunu kaybetme test yap bakalım çıkmasa bile üzülme zaten d.ra gitçen canım için rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…