Test yapmayıp direk kan vermekten mi bahsediyorsun, yakınsa verebilirsin bence de canım ya nolcak kesin sonuç olur hemKızlar ben bugün kan mı versem çok merak ediyorum umarım vardır yaaa
Bende yaaKızlar ben de hâlâ gelen giden yok sadece dün ve bugün lavaboya girdiğimde her zaman gelen akıntımın içinde kıl gibi bi pembelik gördüm bu sabah da aynı şekilde onun haricinde regl gelmedi hep sarı beyaz karışık akıntım var uygulamaya göre iki gün gecikme olmuş
Sen test yaptın mı bugün ben yapmadımBende yaa
İnşallah canımVer canım inşallah vardır
Sen gece yaptım yaptım negatifti daha da zorlamak istemedim yapmadım varsa 10 gün geçsin gidip kan vereyimSen test yaptın mı bugün ben
Öyle düşündüm ama ilk test mi yapsam tekrar bilemedim kiTest yapmayıp direk kan vermekten mi bahsediyorsun, yakınsa verebilirsin bence de canım ya nolcak kesin sonuç olur hem
Ay çok heyecanlandım sanki kendim test veriyorumİnşallah canım
Aman canm aklım almadı bu işi eşim farklı bi marka test aldı bakalım yarın sabaha kadar olmazsam sabah ilk idrarla yaparım artık çok sıvı tüketiyorum gün içinde yapmak istemiyorumSen gece yaptım yaptım negatifti daha da zorlamak istemedim yapmadım varsa 10 gün geçsin gidip kan vereyim
Cnm bnce tam yükseklirken vermiş oldun sen ikinci testi yaptıklarında değerin braz daha yükselmiş yükselmesinde iyi bişey gün içinde hadi gözün aydın canımDevlette de 4 küsür çıktı ama negatif dediler ben de anlamadım
Cnm bnce test yap yine silik çıkarsa aksam git kan ver yada adetin 1 gün geçince ver benceKızlar ben bugün kan mı versem çok merak ediyorum umarım vardır yaaa
Uzayan şeffaf var mı knkAman canm aklım almadı bu işi eşim farklı bi marka test aldı bakalım yarın sabaha kadar olmazsam sabah ilk idrarla yaparım artık çok sıvı tüketiyorum gün içinde yapmak istemiyorum
Sarımtırak akıntım var şeffaf değilUzayan şeffaf var mı knk
Ya tabiki paylaşırımAy çok heyecanlandım sanki kendim test veriyorumsonucu hemen bizle de paylaş olur mu
Bencede test yapım akşam yine çizgi görürsem bu akşam kan veririmCnm bnce tam yükseklirken vermiş oldun sen ikinci testi yaptıklarında değerin braz daha yükselmiş yükselmesinde iyi bişey gün içinde hadi gözün aydın canım
Cnm bnce test yap yine silik çıkarsa aksam git kan ver yada adetin 1 gün geçince ver bence
Canim geçen ay yasadim ben. 2 gün sonra da regl basladi.Kızlar grnel bir soru sormak istiyorum özellikle baya bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim . Adet başladı zannedip lavaboya geldim uzayan şeffaf akıntı oldu gecikmenin 2. Günün içindeyim acaba gebelikten olur mu ?
Onun yanında bu da oluyor işteSarımtırak akıntım var şeffaf değil
Canim geçen ay yasadim ben. 2 gün sonra da regl basladi.
Regl olana kadar hep umut vae yine de umutsuz olma canim.hayırlısı olsun ya zaten negatif belli ki
Öyle bi imkanımız olsa keşkeOnun yanında bu da oluyor iştekafamı sokup bakasım geliyor içrrde ne oluyo laaaağnnn diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?