- 7 Ekim 2024
- 1.218
- 412
- 38
- 21
Hayır canm vermedim ney bi çizgi görseydim giderdim de göremedim henüz ya silik ya yokSen kan vermiş miydin canımm
Ya 4 pozitif Sen yanlış biliyorsun doktor deseydin hahaha. Ben asla negatif olup 4 olan duymadım çünkü ve gerçekten o aralıkta da artmış olabilirDevlette de 4 küsür çıktı ama negatif dediler ben de anlamadım
Kuzum hangi gün çatladığından Emin misin. Biliyorsun ki uygulamalar bizim bedenimizi bilmiyorlar bazen şaşırabiliyor döngümüKızlar ben de hâlâ gelen giden yok sadece dün ve bugün lavaboya girdiğimde her zaman gelen akıntımın içinde kıl gibi bi pembelik gördüm bu sabah da aynı şekilde onun haricinde regl gelmedi hep sarı beyaz karışık akıntım var uygulamaya göre iki gün gecikme olmuş
Canim üzmek istemem ama gecen ay bende aynisini yaşamıştım. Ip gibi pembe kirmizi ardindan uzayan akıntı ardından regl başlamıştı.Kızlar ben de hâlâ gelen giden yok sadece dün ve bugün lavaboya girdiğimde her zaman gelen akıntımın içinde kıl gibi bi pembelik gördüm bu sabah da aynı şekilde onun haricinde regl gelmedi hep sarı beyaz karışık akıntım var uygulamaya göre iki gün gecikme olmuş
Gerilme kuzucum napalim başımıza güzel seyler gelsin diye dua edicezAmin kuzum ya çok gerginim
Takip etmedim ama son üç aydır reglm düzenli dün olmam lazımdı dün değilse de bugün uyandığımda olmam lazımdı şuan regl belirtim bile yok inşallah gelmez de bebek gelirKuzum hangi gün çatladığından Emin misin. Biliyorsun ki uygulamalar bizim bedenimizi bilmiyorlar bazen şaşırabiliyor döngümü
Ahaha kız salma salma kendini seninki kaçamak yapar nöbetten gelir belki yinee pik olunca 3 gün üst üste yok sonra gün aşırıya dön bencee. Benim memiklerim halaa yeterince acımıyor. Pelvik rahatsızlık da yok gibi. Bu ay regl olacaksam da sanırım 14. gün falan olucamBen de geçen ay testleri yedim ama bu ay idmanlıyım o yüzden kaset test yerine awoks alacağım tekrar evde bir tane var bugün yumurtam çatlamadı henüz . 14.gunumdeym geçen ayki gibi 15.ün çatlayacak galiba sağlı sollu kasıklarım da çok ağrı var gözlerinde de belimde de ve maalesef yarın eşimin gece nöbeti var yani sırf bu yüzden bugün ilişki yapmak istemiyorum yarın öğleden sonra eve gelir belki deneriz diye o kadar yorulmuşum ki hesap kitaptan daha dün ilişki oldu diye bugün yapmayacağım galiba Çünkü ben vazgeçtim kafa olarak kendime şaşsam daDaydi
Ay valla geleceksede gelsin artık olsun bitsin yeni döngü başlasınCanim üzmek istemem ama gecen ay bende aynisini yaşamıştım. Ip gibi pembe kirmizi ardindan uzayan akıntı ardından regl başlamıştı.
Ben de eve gidince yapıcam kuzum ama benim de koyulaşmaz bence. Uygulamada 27’si gösteriyor.Gerilme kuzucum napalim başımıza güzel seyler gelsin diye dua ediceztestim yine koyulasmadi benim. Sali çarşamba olur diyordum pik ama olmadi bugunde.
Canim ben artik takip etmiycem galiba. Çünkü takip ettikce vucudu daha zorlasiyor hersey. Her ay hemen gelen akıntı bu ay gelmez oldu yolunu bekledim ya.. gicik oldum resmen. Testler koyulasmaya baslamis olmasa testi de birakicam da iste bir kere baslamisken yarim birakmayim diyorum.Ben de geçen ay testleri yedim ama bu ay idmanlıyım o yüzden kaset test yerine awoks alacağım tekrar evde bir tane var bugün yumurtam çatlamadı henüz . 14.gunumdeym geçen ayki gibi 15.ün çatlayacak galiba sağlı sollu kasıklarım da çok ağrı var gözlerinde de belimde de ve maalesef yarın eşimin gece nöbeti var yani sırf bu yüzden bugün ilişki yapmak istemiyorum yarın öğleden sonra eve gelir belki deneriz diye o kadar yorulmuşum ki hesap kitaptan daha dün ilişki oldu diye bugün yapmayacağım galiba Çünkü ben vazgeçtim kafa olarak kendime şaşsam daDaydi
Senin sat neydi kuzum ? Ben bugun bir ihtimal koyulasir diyordum ama yokk yaa. Valla hepsini aticam çöpe sonundaBen de eve gidince yapıcam kuzum ama benim de koyulaşmaz bence. Uygulamada 27’si gösteriyor.
Haklisin vallahi bisey diyemiyorum.. gercekten bebis yokken gecikme yasamak cok sinir bozucu oluyor. Durduk yere bide regl niye olmuyor diye stres yapiyor insanAy valla geleceksede gelsin artık olsun bitsin yeni döngü başlasın
Benim sat 12 şubat kuzum. Bat 13 mart yazıyor. Geçen ay tam 28-29 gün sürmüştü regl dönemim. Senin kaçtıSenin sat neydi kuzum ? Ben bugun bir ihtimal koyulasir diyordum ama yokk yaa. Valla hepsini aticam çöpe sonunda
Benim 6 subatti bat. Benim kürtaj sonrasi oldugu icin bat ne olur bilmiyorum tam. Normal döngüm 33 35 gündü. Gecen 28 günde oldu mesela. Ilk regldi. Bakalim bu ay neler olacak.Benim sat 12 şubat kuzum. Bat 13 mart yazıyor. Geçen ay tam 28-29 gün sürmüştü regl dönemim. Senin kaçtı
Of inşallah en kısa zamanda pik görürüz. Önce yumurtlamayı bekle sonra adet gününü bekle. Hep beklemekle geçiyorBenim 6 subatti bat. Benim kürtaj sonrasi oldugu icin bat ne olur bilmiyorum tam. Normal döngüm 33 35 gündü. Gecen 28 günde oldu mesela. Ilk regldi. Bakalim bu ay neler olacak.
Aynen vallahi hep bi bekleme icindeyiz. Beklemekte insani yipratiyor.. stres yapmiyorum desemde strese giriyorum falan filan.. hep birbiriyle bağlantılı. Yumurtlama beklerken stres oluyoruz sonra regl beklerken yine.. bi an evvel bebislerimiz gelsin insallah daOf inşallah en kısa zamanda pik görürüz. Önce yumurtlamayı bekle sonra adet gününü bekle. Hep beklemekle geçiyor
Öyle valla hayırlısı olsun bakalımHaklisin vallahi bisey diyemiyorum.. gercekten bebis yokken gecikme yasamak cok sinir bozucu oluyor. Durduk yere bide regl niye olmuyor diye stres yapiyor insan
Ver canım inşallah vardırKızlar ben bugün kan mı versem çok merak ediyorum umarım vardır yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?