2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ben de geçen ay testleri yedim ama bu ay idmanlıyım o yüzden kaset test yerine awoks alacağım tekrar evde bir tane var bugün yumurtam çatlamadı henüz . 14.gunumdeym geçen ayki gibi 15.ün çatlayacak galiba sağlı sollu kasıklarım da çok ağrı var gözlerinde de belimde de ve maalesef yarın eşimin gece nöbeti var yani sırf bu yüzden bugün ilişki yapmak istemiyorum yarın öğleden sonra eve gelir belki deneriz diye o kadar yorulmuşum ki hesap kitaptan daha dün ilişki oldu diye bugün yapmayacağım galiba Çünkü ben vazgeçtim kafa olarak kendime şaşsam da Daydi

Kuzum hangi gün çatladığından Emin misin. Biliyorsun ki uygulamalar bizim bedenimizi bilmiyorlar bazen şaşırabiliyor döngümü

Canim üzmek istemem ama gecen ay bende aynisini yaşamıştım. Ip gibi pembe kirmizi ardindan uzayan akıntı ardından regl başlamıştı.

Kuzum hangi gün çatladığından Emin misin. Biliyorsun ki uygulamalar bizim bedenimizi bilmiyorlar bazen şaşırabiliyor döngümü
Takip etmedim ama son üç aydır reglm düzenli dün olmam lazımdı dün değilse de bugün uyandığımda olmam lazımdı şuan regl belirtim bile yok inşallah gelmez de bebek gelir

Ahaha kız salma salma kendini seninki kaçamak yapar nöbetten gelir belki yinee pik olunca 3 gün üst üste yok sonra gün aşırıya dön bencee. Benim memiklerim halaa yeterince acımıyor. Pelvik rahatsızlık da yok gibi. Bu ay regl olacaksam da sanırım 14. gün falan olucam

Gerilme kuzucum napalim başımıza güzel seyler gelsin diye dua edicez testim yine koyulasmadi benim. Sali çarşamba olur diyordum pik ama olmadi bugunde.
Ben de eve gidince yapıcam kuzum ama benim de koyulaşmaz bence. Uygulamada 27’si gösteriyor.

Canim ben artik takip etmiycem galiba. Çünkü takip ettikce vucudu daha zorlasiyor hersey. Her ay hemen gelen akıntı bu ay gelmez oldu yolunu bekledim ya.. gicik oldum resmen. Testler koyulasmaya baslamis olmasa testi de birakicam da iste bir kere baslamisken yarim birakmayim diyorum.

Benim sat 12 şubat kuzum. Bat 13 mart yazıyor. Geçen ay tam 28-29 gün sürmüştü regl dönemim. Senin kaçtı
Benim 6 subatti bat. Benim kürtaj sonrasi oldugu icin bat ne olur bilmiyorum tam. Normal döngüm 33 35 gündü. Gecen 28 günde oldu mesela. Ilk regldi. Bakalim bu ay neler olacak.

Benim 6 subatti bat. Benim kürtaj sonrasi oldugu icin bat ne olur bilmiyorum tam. Normal döngüm 33 35 gündü. Gecen 28 günde oldu mesela. Ilk regldi. Bakalim bu ay neler olacak.
Of inşallah en kısa zamanda pik görürüz. Önce yumurtlamayı bekle sonra adet gününü bekle. Hep beklemekle geçiyor

Of inşallah en kısa zamanda pik görürüz. Önce yumurtlamayı bekle sonra adet gününü bekle. Hep beklemekle geçiyor
Aynen vallahi hep bi bekleme icindeyiz. Beklemekte insani yipratiyor.. stres yapmiyorum desemde strese giriyorum falan filan.. hep birbiriyle bağlantılı. Yumurtlama beklerken stres oluyoruz sonra regl beklerken yine.. bi an evvel bebislerimiz gelsin insallah da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…