2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar sizce ben ne yapayım. Yumurtlamanın 11 12 13 ve 14. Günü test yaptım negatif bugün 2. Günüm gecikme olarak. Ne yapayım umutlanayım mı yoksa karalar mı bağlayayım

Daha çok erken canım dönebilir
İnşallah canım ya geçtiğimiz iki ay 11. ve 12. günde regl olunca tedirgin oldum ister istemez bugün çıkmadıysa demek ki yok kafasına girdim. Ama göğüslerimde de her ay olduğu kadar acı/ağrı yok henüz

İnşallah canımm. Olursam regl 2. günü giderim yine zaten doktora.

İğne hariç 11. günüm canım
Bana d.r 14.gun yap diyordu senin döngün kısa herhalde canım bir kaç gün daha bekle bakalım inşallah pozitif olur yaa ümidini kaybetme

Kızlar dünkü yaptığım freely test bugün baktığım da daha belirgin olmuştu bugün yapamadım test eczane açılmamıştı bugün nöbetçi eczaneden alıp bekletilmiş idrarla yapıcam akşam

Ah kuzum baya baya belli olmuş buuuuuuu

Nasıl yanıldı kuzum yaa. Görseli tekrar atar mısınn?
İlk eklediğim test 15 dk sonra çıkan, 2. 1 saat sonra beliren

Eklentiler

• IMG_8220.jpeg
    190,7 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_8222.jpeg
    164,9 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar predictor yanıldı hamile değilmişim
Çok üzgünüm senin adına buyuzden diyorum hep cnm erken testler bence hepsi illa bi silik çizgi cıkartyor predictorda benim için bitmiştir kaset testler daha güvenilir 12.ci günde yapın varsa onlarda pozitif çıkıyor algılaması aynı inannin kana geçmeyen hcgyi hiçbir test algilamaz 6 gün önce zaten bebek yerleşme aşamasında oluyor mümkün değil yani günün geçmediysr bekle cnm sonra yine kaset test yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…