2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Mantıklı aslında peki akşama kadar durursa sıkıntı olurmu eczane biraz uzakta iş çıkışı eve geldiğim de yaparım sabah alıp, geç kalmıyım işe test alcam diye
İdrarımçok bekletmemek gerekiyor diye biliyorum ben canım

Bana hiç ilişmeseler benim çık düzenli zaten 30-31 gün dedim mi olurum ben döngümün 16-17. Günü çatlıyorum ama tedavi görünce 20-25 güne iniyor hızlandırılmış

Oha bu fikir mük
Erken yumurtlama sağlıyorlar canım ilaçlarla daha hızlı büyüyor yumurtalar

Erken yumurtlama sağlıyorlar canım ilaçlarla daha hızlı büyüyor yumurtalar
Aynen aynen canım. Ben doktoruma 11 gün sonra regl oldum normal mi diye sorduğumda 11 gün normal öncesi normal değil hızlandırıyoruz demişti

Ne yapıyoruz üzülmüyoruz. Çünkü yumurtlamadan adete asla geçmeyen zaman. Adetten yumurtlamaya 1 sn.de geliyor yenı umutlar yükle kendine umarım regln gelmez de yüzün bu ay güler canm
Canlarım ya Allah razı olsun hepinizden bakım size ne atacam testle oynadım iki çizgi çıktı

Eklentiler

• IMG_0178.jpeg
    413,3 KB · Görüntüleme: 29
Mantıklı aslında peki akşama kadar durursa sıkıntı olurmu eczane biraz uzakta iş çıkışı eve geldiğim de yaparım sabah alıp, geç kalmıyım işe test alcam diye
Olmaz bence ama sen yinede evde cam kavanoz varsa boşta onun birini feda et ağzını kapatıp bırak WC de idrar tahlili deki gibi onlarda bekliyor hastanede sonuçta

Kuzu ben çizginin hemen bitişiğinde bi çizgi gördüm sanki ya olması gereken yern dışında
Diyorum ya 3 çizgi var bi kontrol çizgisi bi gebelik varsa çıkan çizgi bide kontrol çizgisinin dibinde maşallah ben bi taneye de razıydım aslında

Aynen aynen canım. Ben doktoruma 11 gün sonra regl oldum normal mi diye sorduğumda 11 gün normal öncesi normal değil hızlandırıyoruz demişti
Banada önümüzdeki ay yaparsa doktorum benmkidemi böyle hemen olur peki herkezde böylemi olyor cnm

Banada önümüzdeki ay yaparsa doktorum benmkidemi böyle hemen olur peki herkezde böylemi olyor cnm
Yok canım olmayabilir. Çünkü benim çatlatma iğnesi kullandığım ilk aylarda 13-14 günde oluyordu. Bu geçtiğimiz aylar kısa oldu

Olmaz bence ama sen yinede evde cam kavanoz varsa boşta onun birini feda et ağzını kapatıp bırak WC de idrar tahlili deki gibi onlarda bekliyor hastanede sonuçta
Olur ya öyle yapayım iki üç tane test alırım birini bekletilmiş idrarla diğerini de akşam idrarıyla yaparım çok saol valla

Olur ya öyle yapayım iki üç tane test alırım birini bekletilmiş idrarla diğerini de akşam idrarıyla yaparım çok saol valla
Hah aynen süper taktik hadi baklim ise gittiğinde yap bari birini bizide bekletme akşama kadar

Yok canım olmayabilir. Çünkü benim çatlatma iğnesi kullandığım ilk aylarda 13-14 günde oluyordu. Bu geçtiğimiz aylar kısa oldu
Anladım cnm bende çok denemek istiyorum ya ya sanki doktora gittikten sonra biseyler olcakmis gibi. Hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…