2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ayy bende şimdi gördüm
Sat 20 aralık bat 16 ocak

Su an mfk nin folik asidini kullanıyorum canim yeni basladim. O bitince fr folbiol kullanayim o zaman sagol canim

Boğazım ağrıyor yutkunamıyorum acil de kalabalık oluyor gitmek istemiyorum. Hamile miyim değil miyim onu da bilmiyorum o nedenle zarar vermicek boğazıma iyi gelicek bildiğiniz kür, çay var mı. Ben birde zeytinyağı ve pekmezi denicem

Herkese merhabalar sat 22 aralık bat 22 ocak benide ekler misiniz herkese uğur getirsin inşallah

Selam kızlaarr
Beklemek zaten yorucu, bari beraber bekleyelim, inşallah hepimiz hayırlı pozitif haberlerimizi yazarız burdan şu mübarek günler hatrına

Sat 18 Aralık
Bat 17 Ocak

Karbonatlı suyla gargara yap mikroplar aşağı inmeden agıdan atıyorsun

Su an mfk nin folik asidini kullanıyorum canim yeni basladim. O bitince fr folbiol kullanayim o zaman sagol canim
O daha iyi cnm kullan sen onu ben hiç kullanmyorsun sandım oyuzden dedim bitince beni ki bende folidoce al demişti dokturum bu defada onu icicem

Sirkeli suyla gargara yap cnm bir yemek kaşığı saf zeytinyağına ayatelkursi oku iç tereyağ erit pekmez az bişey karabiber kat karıştır ye evde bal varsada kaşıkla ye arada

Ayrıca o doktorun ürünlerini bende merak ediyorum hergün bakıyorum sayfasına memnun kalırsam bana da söyle canım

Sat 26 Aralık ,bat 25 Ocak

Kızlar ovulasyon testime bakar mısınız?

Eklentiler

• IMG_3341.jpeg
    215,9 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…