Ay tamam böyle denicem 6:15’e alarm kurup tuvalete giricem. Sonra yatıp 6:45’te kalkıp tekrar yapıcam çok mantıklıİlk idrar degil sabah kalkar kalkmaz ilk idrarını yap evden cikmadan bir daha yapıcaksın2.idrar yani. Yine sen bilirsin tabi. Ben öyle yapıyorum ve sonuç doğru veriyo geçen ay pikte doktora gitmistim catlamak uzereydi 25mm yumurtam oldugunu soylemisti doktor tutuyo yani
Dene canım bende tuttu yani iki aydir hatasiz tuturuyorumAy tamam böyle denicem 6:15’e alarm kurup tuvalete giricem. Sonra yatıp 7:45’te kalkıp tekrar yapıcam çok mantıklı
Ayy erkeniyse inanma cnm geçen bende yaptım onu pembe çıktı çizgi ama bozuktu geçen paylasmistim belki gormussundurErken testti 6 gun önce sonuç yazıyor üstün de.
Onuda ceksene bir cnm sendeki nasıl çıktı bakayımErken testti 6 gun önce sonuç yazıyor üstün de.
Hadi yaOf tek tuvalet var ve bizimkiler maşallah o kadar meraklı ki utanmasalar beraber giricez tuvalete. Çok zor benim için
Yaptım da negatif dün yaptımAynen öyle canım hayırlısı olsun sen test yaptın mı
2 günüm var ama belirtilere takılma derim klasik her ay oluyor hemen hemen bnlar cnmRegle ne kadar kaldı,baskın belirtileriniz var mı?
Benim son 2 gün kaldı,ayakta uzun kalınca bel ağrım oluyo,diz ağrım oluyo arada giren kasık ağrılarım var sadece
Anladm canm rabbim hepimize sağlıkla gebe kalmayı nasip etsinYaptım da negatif dün yaptım
.Regle ne kadar kaldı,baskın belirtileriniz var mı?
Benim son 2 gün kaldı,ayakta uzun kalınca bel ağrım oluyo,diz ağrım oluyo arada giren kasık ağrılarım var sadece
Olabilir cnm neden olmasın çatlama günün bellimydiTam bunu yazdım 10 dk sonra;lavobaya gittiğimde pembe,kahverengi sildikçe gelem bi akıntı oldu ilk defa.Eğer regl başlangıcı ise ben gecikirim ama etken olmam çok ilginç bilginiz var mı bu konu hakkında
Hayır tam olarak takip yapmadım.Tahminim 9-10-11-12 olabilirOlabilir cnm neden olmasın çatlama günün bellimydi
ŞubatHayır tam olarak takip yapmadım.Tahminim 9-10-11-12 olabilir
Çok sağol kuzum alarmlarımı kurdum inşallah bu ay tutar teyzesiDene canım bende tuttu yani iki aydir hatasiz tuturuyorum
Kalite mühendisiyim ben kuzucum otomotiv sektöründe. Ama firmadakiler maşallah çok dedikoducuHadi yane iş yapıyorsun cnm
Cnm benimde 12 yada 13 u oldu tahmini 2 günüm var sende ozman 9 10 arası olmuştur belki bugünde olman tam günü oluyor zaten hayırlısı cnm geç olmasindan iyidir benceHayır tam olarak takip yapmadım.Tahminim 9-10-11-12 olabilir
Eğer regl başlıyorsa,regl günü ağrım çok olur yani ağrı kesici içicek boyutta olur.Şuan öyle bi ağrım da yok.Ay çok merak ederim ne buTam bunu yazdım 10 dk sonra;lavobaya gittiğimde pembe,kahverengi sildikçe gelem bi akıntı oldu ilk defa.Eğer regl başlangıcı ise ben gecikirim ama etken olmam çok ilginç bilginiz var mı bu konu hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?