2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ay tamam böyle denicem 6:15’e alarm kurup tuvalete giricem. Sonra yatıp 6:45’te kalkıp tekrar yapıcam çok mantıklı

Ay kizlarr ya sizlerde üşüyor musunuz ayaklarım isinmyor resmen donuyorum ben bugün titriyorum resmen

Regle ne kadar kaldı,baskın belirtileriniz var mı?
Benim son 2 gün kaldı,ayakta uzun kalınca bel ağrım oluyo,diz ağrım oluyo arada giren kasık ağrılarım var sadece

Regle ne kadar kaldı,baskın belirtileriniz var mı?
Benim son 2 gün kaldı,ayakta uzun kalınca bel ağrım oluyo,diz ağrım oluyo arada giren kasık ağrılarım var sadece
2 günüm var ama belirtilere takılma derim klasik her ay oluyor hemen hemen bnlar cnm

Tam bunu yazdım 10 dk sonra;lavobaya gittiğimde pembe,kahverengi sildikçe gelem bi akıntı oldu ilk defa.Eğer regl başlangıcı ise ben gecikirim ama etken olmam çok ilginç bilginiz var mı bu konu hakkında

Tam bunu yazdım 10 dk sonra;lavobaya gittiğimde pembe,kahverengi sildikçe gelem bi akıntı oldu ilk defa.Eğer regl başlangıcı ise ben gecikirim ama etken olmam çok ilginç bilginiz var mı bu konu hakkında
Olabilir cnm neden olmasın çatlama günün bellimydi

Hayır tam olarak takip yapmadım.Tahminim 9-10-11-12 olabilir
Cnm benimde 12 yada 13 u oldu tahmini 2 günüm var sende ozman 9 10 arası olmuştur belki bugünde olman tam günü oluyor zaten hayırlısı cnm geç olmasindan iyidir bence

Eğer regl başlıyorsa,regl günü ağrım çok olur yani ağrı kesici içicek boyutta olur.Şuan öyle bi ağrım da yok.Ay çok merak ederim ne bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…