2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Eki Görüntüle 3549362
Benim testlerim böyle kuzum bilmiyorum ki ya hiç değişiklik yok gibi. Her ay yumurtlama olmayabiliyormuş geçen ay da ben letu kullanmıştım yumurtam çatladığında
Koyulasmiyor ama koyulasacak gibi bir hali de var kuzu ya. Bu ay yumurtlamalar soguktan gecikti bence ben böyle düşünüyorum. Hava sartlari etki ediyor çünkü.
Orasi dogru her ay yumurta atilmayabiliyor ama ben umutluyum bizden. Gec gelisen yumurta daha dolu dolu olgun yumurta oluyor bence.
(Benim umutlanma seviyesi:dua: )

Koyulasmiyor ama koyulasacak gibi bir hali de var kuzu ya. Bu ay yumurtlamalar soguktan gecikti bence ben böyle düşünüyorum. Hava sartlari etki ediyor çünkü.
Orasi dogru her ay yumurta atilmayabiliyor ama ben umutluyum bizden. Gec gelisen yumurta daha dolu dolu olgun yumurta oluyor bence.
(Benim umutlanma seviyesi:dua: )
Hahahah yaaa yicem 😂😂♥️ inşallah kuzum premom uygulamasında 27 şubat ovulasyon gösteriyor ama diğer uygulamalarda 25-26’da gösteriyor bakalım bu hafta sonuna kadar pik olur inşallah. Vücut ısın ne durumda canım

Estağfurullah canım sabahları aynı saatte ölçmeye çalış adet döneminden hemen sonra ısın az miktar yükselecektir daha sonra LH seviyen artmaya başladıkça ısın düşecektir en dip ısıda olacaksın koltuk altından da ölçebilirsin dil altından da Ama genelde dil altını tavsiye ediyorlar fakat benim tecrübelerime dayanarak koltuk altı çok daha bariz fark veriyor çünkü bazen ter atabiliyoruz özellikle ben lh artışı döneminde ter atıyorum sabahları ağız içim sıcak oluyor ekstra onu fark ettim yumurtlama testinde pik oluyor ya LH hormonu en yüksek seviyedeyken vücut dip ısı seviye oluyor yumurta çatladığı andan itibaren 1 ya da iki gün ne kadar yaşıyorsa vücut ısın düşük seyrediyor Çünkü döllenme için vücudun soğuk olması gerekiyor daha sonra yumurta ortadan kaybolunca ya dölleniyor ya da adet için atılmak için yolculuğa çıkıyor 😌 vücut ısısı progesteron ile artıyor senin 3 gün art arda vücut ısın yüksek seyrettiği zaman 3 gün art arda olan ısının bir gün öncesi çatlama günü oluyor ısı arttıktan sonra gebe kalmak için uğraşmak zorunda değilsin adete kadar progesteron hormonu etkisiyle ısı yüksek seyreder arada düşüş ısıları olabilir yerleşme ısısı olabilir ama gebelik oluşmadığında da arada düşüşler oluyor Sen yerleşme ısısı mı diye pek kale alma adete bir iki gün kala kimisinde düşüş başlıyor kimisinde adet günü benim son günlerde adete 2 gün kala ısım bir miktar düşmeye başlıyor. Yumurtlamadan sonra 16 gün yüksek ısı varsa yüksek ihtimalle gebelik vardır ki biz zaten sabredemeyip test yapıyoruz aslında yumurtlama testinin yanında gebelik testi de bedava ama biz sabırsızuz malum bu yüzden ısına göre yumurtlamanı bulabilirsin Yani en azından değerlendirme gereği duymazsın ısı yükseldikten sonra. Klasik takvim uygulamasında dahi vücut ısısı bölümü var canım sen not al bizler yorumlarız
Canım teşekkür ederim çok güzel bir şekilde anlatmışsın sağolasın yarından itibaren ölçüp not alırım takvime

Kızlar bir şey soracağım. Ovülasyon testi yapıyorum ama 17 şubattan beri testim bu şekilde sürekli kırmızı. Bu normal bir şey mi?
IMG_3501.jpeg

Canım teşekkür ederim çok güzel bir şekilde anlatmışsın sağolasın yarından itibaren ölçüp not alırım takvime
İnşallah uğurlu gelir canım bize de at takvimi yumurtlama dönemin geldiğinde şüphelensgnde fln. Benim bugün 13 günüm ve kol altım 35.5 çıktı yani bedava ovulasyon testi diyelim muhtemelen Almus8 olsam testim şu anda yapsam pik çıkar. Zaten geceden beri kasıklarımda aşırı batmalar var her an çatlayacağım diyor. Bakalım kaç gün böyle kalıp çatlayacak normalde 14 .gün çatlıyordu geçen ay 15 .gün çatladı yani Çarşamba en geç çatlamasını bekliyorum 🙈

Kızlar ya Bu akşam derbi var Ben fenerliyim eşim Galatasaraylı aşırı gergin çok fanatiktir maçı izlerken neler olacak bilmiyorum ama bugün benim için çok önemli en son iki gün önce ilişki oldu ve bugün 13.gunum.. bugun de yapmam lazım ilişki bence yarın ve öbür gün de ama yemekten sonra umarım konsantre sağlar ve benimle birlikte olur olamasa da gece yenilirse hepten benimle birlikte olmaz morali bozuk olur yandım yandım 🤣🤣 resmen düşünüp düşünüp gülüyorum aman diyorum Boş ver ya bugün olmasın ama fazladan bir tane ilişki yani bir de sperm sonucunda 5ccde 270 milyon cıktı. Her gün ilişkide sıkıntı olmayacağını düşünüyorum ileri k hareketle de sıkıntı yok 🧿

Kuzu 3 gün bile değil duphostanım yarın bitecek doktor 25'i test günün demişti. Benim iğne hariç 11.12. günde regl geliyor ya zaten. Göğüsterim çok acırdı adete yakın bu sefer göğüslerde acıma yok tek belirti bu :olamaz: Ama sanki kasıklarımda da batma var gibi. Regl öncesi olan cinsten yaa
Olsun canım benim sıkma canını önemli olan senin sağlığın ki stres yapacak bir insan değilsin tahminimce keşke olsaydı evet emek veriyorsun vakit harcıyorsun ama olmayanda da bizim için gerçekten hayır var eğer yoksa doğru vakti değilmiş dyerek avunalım. Ama umarım bi sürpriz yaparsın bıze🥰

Kızlar ya Bu akşam derbi var Ben fenerliyim eşim Galatasaraylı aşırı gergin çok fanatiktir maçı izlerken neler olacak bilmiyorum ama bugün benim için çok önemli en son iki gün önce ilişki oldu ve bugün 13.gunum.. bugun de yapmam lazım ilişki bence yarın ve öbür gün de ama yemekten sonra umarım konsantre sağlar ve benimle birlikte olur olamasa da gece yenilirse hepten benimle birlikte olmaz morali bozuk olur yandım yandım 🤣🤣 resmen düşünüp düşünüp gülüyorum aman diyorum Boş ver ya bugün olmasın ama fazladan bir tane ilişki yani bir de sperm sonucunda 5ccde 270 milyon cıktı. Her gün ilişkide sıkıntı olmayacağını düşünüyorum ileri k hareketle de sıkıntı yok 🧿
Ha ha benim eşimde gs li akşam vardiyasinda bugun iş mi olur yav derbi var diyor sabahtan beri kivraniyor izleyemycm diye🤣🤣Dua edelimde gs kazansin 🤣🤣benim adam yenilince iki gun sinirli oluyor🤣🤣

Ha ha benim eşimde gs li akşam vardiyasinda bugun iş mi olur yav derbi var diyor sabahtan beri kivraniyor izleyemycm diye🤣🤣Dua edelimde gs kazansin 🤣🤣benim adam yenilince iki gun sinirli oluyor🤣🤣
Ay yok edemeyeceğim ilişki bile edemem Çünkü ben fenerliyim hahahahah O yüzden eşeğimi sağlam kazığa bağlayıp maç öncesi her şeyi yapmam lazım dur kız FB formamı giyeyım ben bari ahhahahha hahahahha

Hahahah yaaa yicem 😂😂♥️ inşallah kuzum premom uygulamasında 27 şubat ovulasyon gösteriyor ama diğer uygulamalarda 25-26’da gösteriyor bakalım bu hafta sonuna kadar pik olur inşallah. Vücut ısın ne durumda canım
Kuzum ben her uygulama baska bir tarih veriyor. Ama uygulamalar da hakli gecen ay reglden 3l4 gün sonra yumurtlamistim. Bu ay normal zamana geldi yumurtlama tarihim galiba.
Kuzu premom uygulamasi iyi hoş da gecmise dönük ov.testi yukleyince hepsini hangi gun attiysan o gune sayiyor değişik 😁 femometer biraz daha iyi bu konuda sanki. Kuzum bugun 36.0 cikti tam ısım 🌸 en yüksek bugun ısı.
Senin ne durumda ölçüyor musun

Kuzum ben her uygulama baska bir tarih veriyor. Ama uygulamalar da hakli gecen ay reglden 3l4 gün sonra yumurtlamistim. Bu ay normal zamana geldi yumurtlama tarihim galiba.
Kuzu premom uygulamasi iyi hoş da gecmise dönük ov.testi yukleyince hepsini hangi gun attiysan o gune sayiyor değişik 😁 femometer biraz daha iyi bu konuda sanki. Kuzum bugun 36.0 cikti tam ısım 🌸 en yüksek bugun ısı.
Senin ne durumda ölçüyor musun
Ben her gün ölçmeye çalışıyorum kuzum benim 37.2 ve 37.1 arasında değişiyor. Geçen ay da böyle olmuştu o zaman tam bilmiyodum nasıl ölçmem gerektiğini. Çatlamadan çok sonra başlamıştım 37’lerde geliyordu. Regl olduğum gün sabah 36.5’e düştü öğlen regl olmuştum.

İnşallah uğurlu gelir canım bize de at takvimi yumurtlama dönemin geldiğinde şüphelensgnde fln. Benim bugün 13 günüm ve kol altım 35.5 çıktı yani bedava ovulasyon testi diyelim muhtemelen Almus8 olsam testim şu anda yapsam pik çıkar. Zaten geceden beri kasıklarımda aşırı batmalar var her an çatlayacağım diyor. Bakalım kaç gün böyle kalıp çatlayacak normalde 14 .gün çatlıyordu geçen ay 15 .gün çatladı yani Çarşamba en geç çatlamasını bekliyorum 🙈
İnşallah canım bu ay güzel haberler alırız ozman sen bugünleri iyi değerlendir kuşum belirtilerde var bende Şubat 18 de regli oldum pkosluyum geçen ay femera kullandım da yumurtlama gününde felan ağrı hissettim normalde hiç belirti yaşamam ama bakalım bu ay takip edicegim ne zman olacak

Back